Sluiten
horeca-thee
Nieuwsbrief | Fleur de Café | Koffie en thee voor fijnproevers

Blijf op de hoogte, meldt u aan en ontvang de nieuwsbrief

Fleur de Café houdt u graag op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen over koffie, thee en espressomachines. Wilt u up to date blijven? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt deze vervolgens 6 x per jaar in uw mailbox. 

Voornaam
Bedrijfsnaam
Emailadres *
Klantgroep *
 

Mei 2019

IjstheeDe zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee? Met ons ijstheeconcept maakt u binnen 2 minuten een verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Mooi om te zien en heerlijk om te drinken. Of kies voor een ijskoffie op uw kaart. In deze nieuwsbrief genoeg inspiratie voor een heerlijk zomerseizoen. Bovendien vindt u er ook nog een mooie aanbieding in. Veel leesplezier!

Januari 2019

TheeproeverijKom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij op maandag 11 februari . Maak kennis met de nieuwste voorjaars en zomer theesoorten. Of laat u inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee maken. In deze nieuwsbrief leest u er meer over, maar ook over theeplateaus, koffiesmaken en de nieuwste espressomachine. Veel leesplezier!

<a "theeproeverij="" voor="" horeca"="" href="https://www.fleurdecafe.nl/nieuwsbrief_januari_2019">Lees meer

November 2018

Nieuwsbrief November 2018Wind, regen en kou dat is even wennen. Nu de terrassen opgeruimd zijn maakt u zich vast op voor een drukke december maand. Daarom doen wij u graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. Daarnaast introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen waar wij erg enthousiast over zijn. En we vertellen u graag over onze ontwikkeling tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderij van Europa. Veel leesplezier.