Sluiten

Nieuwsbrief Fleur de cafe

Nieuwsbrief januari 2019 | Fleur de Café

Nieuwsbrief Januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij op maandag 11 februari . Maak kennis met de nieuwste voorjaars en zomer theesoorten. Of laat u inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee maken. In deze nieuwsbrief leest u er meer over, maar ook over theeplateaus, koffiesmaken en de nieuwste espressomachine. Veel leesplezier!

 

Theeproeverij voor Horeca bij Fleur de Café

THEEPROEVERIJ VOOR HORECA

Bent u op zoek naar een nieuwe theesoorten voor het lente en zomerseizoen? Kom dan maandag 11 februari 2019 naar onze theeproeverij. Wij bieden u dan de mogelijkheid om verschillende theesoorten te ruiken en proeven om zo een goede keuze te maken. Meld u hier aan voor de horeca theeproeverij.

Nieuwste espressomachine Expobar Diamant Pro

NIEUWSTE ESPRESSOMACHINE EXPOBAR DIAMANT PRO

Het espressomachine merk Expobar heeft het model Diamant op alle fronten verbeterd, versterkt en verfraaid. Verkrijgbaar in 2 en 3 groep machine. De machine is niet alleen mooi om te zien. De optie SmartSteam is echt een super feature die de Diamant Pro de beste espressomachine van dit moment maakt. Bekijk de Diamant Pro hier.

Koffiesmaken voor Horeca

ONTDEK DE VERSCHILLENDE KOFFIEMELANGES VAN FLEUR DE CAFÉ

Laat uw gasten de ultieme koffiebeleving ervaren en maak uw keuze uit ons assortiment Fleur de Café koffiebonen. Wij bieden voor iedere koffieliefhebber wat wils. Van mild tot sterk en van bio tot decafe. De Fleur de Cafe koffie blends zijn door ons zelf gemelangeerd en worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Lees alles over de Fleur de Café koffiemelanges.

Het theeplateau: ideaal om uw losse thee te serveren

HET THEEPLATEAU:  IDEAAL OM UW THEE TE SERVEREN

Losse thee moet je van dichtbij kunnen zien, ruiken en beleven. Met een theeplateau van Fleur de Café kunt op aantrekkelijke manier losse thee te serveren. Kies de maat en het materiaal plateau die bij uw horeca past en serveer uw losse thee op elegante manier aan uw gasten. Bekijk horeca theeplateaus.

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief? Deze verschijnt half april met daarin nieuws over ons assortiment Evenementartikelen, het ijstheeconcept waarmee u binnen 2 minuten een verse ijsthee kunt serveren en natuurlijk onze nieuwste artikelen. Dat wil je niet missen!

FacebookLinkedInpinterestyoutube2

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

November 2018

Nieuwsbrief November 2018Wind, regen en kou dat is even wennen. Nu de terrassen opgeruimd zijn maakt u zich vast op voor een drukke december maand. Daarom doen wij u graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. Daarnaast introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen waar wij erg enthousiast over zijn. En we vertellen u graag over onze ontwikkeling tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderij van Europa. Veel leesplezier.

September 2018

Afstellen koffiemolenTatarata hier is ie dan! Onze allereerste nieuwsbrief. Nu we 10 jaar bestaan, werd het wel eens tijd. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.

Maart 2019

Welke theesoorten kiest u voor het komende terrasseizoen?Voorbereid het terrasseizoen in! Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging? Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. In deze nieuwsbrief leest u meer over ons verhuurassortiment, maar ook over lente en zomerthee en krijgt u een sneak preview van onze nieuwe Magic Teafilter. Veel leesplezier!