Sluiten

Nieuwsbrief Fleur de cafe

Nieuwsbrief maart 2019 | Fleur de Café

Voorbereid het terrasseizoen in. Fleur de Café geeft u tips.

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging? Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. In deze nieuwsbrief leest u meer over ons verhuurassortiment, maar ook over lente en zomerthee en krijgt u een sneak preview van onze nieuwe Magic Teafilter. Veel leesplezier!

Welke theesoorten kiest u voor het komende terrasseizoen?

WELKE THEESOORTEN KIEST U VOOR HET KOMENDE TERRASSEIZOEN?

Af en toe eens wisselen qua theesoorten, kan geen kwaad. Iets nieuws is altijd leuk voor u en voor uw gasten. Kies bijvoorbeeld voor een vermelding ‘thee van het seizoen’ op uw theekaart en serveer een van deze heerlijke zomerse theesoorten.

Mobiele koffiekar voor evenement

HUUR ONZE MOBIELE KOFFIEKAR VOOR UW EVENEMENT

Fleur de Café is sinds 2014 een ambachtelijke koffiebranderij. In ons pand in Deventer branden wij dagelijks vele kilo's vers gebrande koffiebonen. Met de aanschaf van een Loring koffiebrander heeft Fleur de Café zich ontwikkeld tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderijen van Europa. Ook uw koffie wordt energiezuinig gebrand.

ONZE KOFFIEBRANDERIJ: Uw koffiebonen energiezuinig gebrand

UW KOFFIEBONEN ENERGIEZUINIG GEBRAND

Laat uw gasten de ultieme koffiebeleving ervaren en maak uw keuze uit ons assortiment Fleur de Café koffiebonen. Wij bieden voor iedere koffieliefhebber wat wils. Van mild tot sterk en van bio tot decafe. De Fleur de Cafe koffie blends zijn door ons zelf gemelangeerd en worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Lees alles over de Fleur de Café koffiemelanges.

Hoe stel ik mijn koffiemolen opnieuw af?

HOE EN WANEER STEL IK MIJN KOFFIEMOLEN OPNIEUW AF?

Het afstellen van een koffiemolen is een zeer nauwkeurig werk. Wanneer u daar even de tijd voor neemt dan heeft u daar veel profijt van. Het is nodig om de molen opnieuw af te stellen wanneer u wisselt van koffiesoort, bij het veranderen van het weer, bij slijtage van de maalschijven. Volg de instructies en u kunt zelf uw molen goed afstellen.

Nieuwe Magic Teafilter

SNEAK PREVIEW: NIEUWE MAGIC TEAFILTER

Te leuk om niet alvast te delen. Onze Magic Teafilter geheel in Fleur de Café stijl. De magic teafilter is het ideale theepotje om verse ijsthee in te serveren. Vanaf begin mei leverbaar.

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief? Deze verschijnt half mei met daarin nieuws over het maken van de lekkerste ijsthee, ons assortiment bio producten, review beste espressomachine en nog veel meer. Dat wil je niet missen!

FacebookLinkedInpinterestyoutube2

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

Januari 2019

TheeproeverijKom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij op maandag 11 februari . Maak kennis met de nieuwste voorjaars en zomer theesoorten. Of laat u inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee maken. In deze nieuwsbrief leest u er meer over, maar ook over theeplateaus, koffiesmaken en de nieuwste espressomachine. Veel leesplezier!

November 2018

Nieuwsbrief November 2018Wind, regen en kou dat is even wennen. Nu de terrassen opgeruimd zijn maakt u zich vast op voor een drukke december maand. Daarom doen wij u graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. Daarnaast introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen waar wij erg enthousiast over zijn. En we vertellen u graag over onze ontwikkeling tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderij van Europa. Veel leesplezier.

September 2018

Afstellen koffiemolenTatarata hier is ie dan! Onze allereerste nieuwsbrief. Nu we 10 jaar bestaan, werd het wel eens tijd. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.