Sluiten

Nieuwsbrief Fleur de cafe

Nieuwsbrief mei 2019 | Fleur de Café

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee? Met ons ijstheeconcept maakt u binnen 2 minuten een verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Mooi om te zien en heerlijk om te drinken. Of kies voor een ijskoffie op uw kaart. In deze nieuwsbrief genoeg inspiratie voor een heerlijk zomerseizoen. Bovendien vindt u er ook nog een mooie aanbieding in. Veel leesplezier!

 

Verse ijsthee voor de Horeca

VERSE IJSTHEE SERVEREN IN UW HORECA

Wilt u verse ijsthee serveren in uw Horeca? Fleur de Café heeft een uniek ijstheeconcept ontwikkeld voor de horeca. Met dit concept is het voor de horeca mogelijk om binnen 2 minuten een verse ijsthee te kunnen serveren. De verse ijsthee is niet alleen super mooi om te zien, maar geeft ook een boost aan uw omzet.

Technischedienst Espressomachine Fleur de Café

KOFFIEMACHINE INSTALLATIE, ONDERHOUD EN REPARATIE

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Naast installatie kunnen wij ook het onderhoud aan uw espressomachine, koffiemolen of het vervangen van een waterfilter verzorgen. En mocht u onverhoopt een storing aan uw koffiemachine hebben, dan denkt onze technische dienst graag met u mee voor een snelle oplossing.

IJSKOFFIE, COLD BREW OF DUTCH COFFEE

IJSKOFFIE, COLD BREW OF DUTCH COFFEE

Het zomerseizoen gaat van start, naast ijsthee is het serveren van ijskoffie een echte must voor je horeca gelegenheid. Er zijn meerdere zetmethodes om een koude koffie te maken. We nemen de ijskoffie, cold brew en Dutch coffee onder de loep. En geven je een aantal snelle recepten die zeer geschikt zijn om te maken in een drukke horeca zaak

AANBIEDING ! HOUTEN PLATEAU DE LUXE

AANBIEDING !  HOUTEN PLATEAU DE LUXE

Profiteer nu van een korting van 25% op een houten plateau met 12 blikjes en doseerlepel. Deze aanbieding is een op=op actie. Geef bij uw bestelling door welke soorten thee u wilt serveren en wij stickeren de blikjes met de namen van de thee en maken een passende theekaart.

De volgende nieuwsbrief verschijnt in juli. Met daarin aandacht voor nieuwe verpakkingen van onze koffie en thee. Het belang van een waterfilter voor uw espressomachine en we nemen een nieuw koffiemolen van Markibar onder de loep. Zorg dat u deze nieuwsbrief niet mist!

FacebookLinkedInpinterestyoutube2

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

Maart 2019

Welke theesoorten kiest u voor het komende terrasseizoen?Voorbereid het terrasseizoen in! Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging? Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. In deze nieuwsbrief leest u meer over ons verhuurassortiment, maar ook over lente en zomerthee en krijgt u een sneak preview van onze nieuwe Magic Teafilter. Veel leesplezier!

Januari 2019

TheeproeverijKom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij op maandag 11 februari. Maak kennis met de nieuwste voorjaars en zomer theesoorten. Of laat u inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee maken. In deze nieuwsbrief leest u er meer over, maar ook over theeplateaus, koffiesmaken en de nieuwste espressomachine. Veel leesplezier!

November 2018

Nieuwsbrief November 2018Wind, regen en kou dat is even wennen. Nu de terrassen opgeruimd zijn maakt u zich vast op voor een drukke december maand. Daarom doen wij u graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. Daarnaast introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen waar wij erg enthousiast over zijn. En we vertellen u graag over onze ontwikkeling tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderij van Europa. Veel leesplezier.