Sluiten

Nieuwsbrief Fleur de cafe November 2018

Nieuwsbrief november 2018 | Fleur de Café

Nieuwsbrief november 2018

Wind, regen en kou dat is even wennen. Nu de terrassen opgeruimd zijn maakt u zich vast op voor een drukke december maand. Daarom doen wij u graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. Daarnaast introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen waar wij erg enthousiast over zijn.  En we vertellen u graag over onze ontwikkeling tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderij van Europa.
Veel leesplezier.

 

Warme winterthee

WARME WINTERTHEE

Serveert u tijdens de zomermaanden onze ijsthee in de bijbehorende theekannetjes? Gebruik deze Magic Teafilters in de winter ook. Met het warme winterthee concept is het voor de horeca mogelijk om de theebeleving van uw gasten een boost te geven.

Koffiebranderij nu hypermodern met Loring

KOFFIEBRANDERIJ NU HYPERMODERN MET LORING

Onze koffiebranderij is geprofessionaliseerd met de komst van een Loring roaster. Daarmee is koffiebranderij Fleur de Café nu hypermodern. Bovendien worden alle koffiebonen nu op een energiezuinige manier gebrand. 

Herfst thee

NIEUW PRODUCT: EXPOBAR PULSE KOFFIEMOLEN

Ons favoriete espressomachine merk Expobar heeft een koffiemolen ontwikkeld waar wij erg enthousiast over zijn. Snel, stil en met een constante maling. Daarnaast mooi om te zien en ook nog scherp geprijsd. 

Kerstpakketjes

KERSTPAKKETJES

Naast koffie en thee in grootverpakking, kunt u bij ons ook terecht voor leuke cadeautjes en mooie geschenken. In ons assortiment feestelijke cadeaus vindt u verschillende suggesties. Daarnaast is het altijd mogelijk om pakketjes op maat te maken. Leuk om uw personeel mee te verwennen!

Open dag: 10 jaar Fleur de Café

OPEN DAG GROOT SUCCES

Het 10 jarig bestaan van Fleur de Café is op 6 oktober jl. feestelijk gevierd met een Open Dag. Naast volop thee- en koffieproeven konden bezoekers ook de demonstraties koffiebranden en theemelangeren bijwonen. De Open Dag werd met meer dan 200 bezoekers een echte feestdag.

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief? Deze verschijnt half januari met daarin nieuws over onze theeproeverij,  een nieuw merk siropen en een toelichting op de verschillen in koffiesmaken. Dat wil je niet missen!

FacebookLinkedInpinterestyoutube2

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

September 2018

Afstellen koffiemolenTatarata hier is ie dan! Onze allereerste nieuwsbrief. Nu we 10 jaar bestaan, werd het wel eens tijd. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.

Januari 2019

TheeproeverijKom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij op maandag 11 februari . Maak kennis met de nieuwste voorjaars en zomer theesoorten. Of laat u inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee maken. In deze nieuwsbrief leest u er meer over, maar ook over theeplateaus, koffiesmaken en de nieuwste espressomachine. Veel leesplezier!

Maart 2019

Welke theesoorten kiest u voor het komende terrasseizoen?Voorbereid het terrasseizoen in! Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging? Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. In deze nieuwsbrief leest u meer over ons verhuurassortiment, maar ook over lente en zomerthee en krijgt u een sneak preview van onze nieuwe Magic Teafilter. Veel leesplezier!