Sluiten

Nieuwsbrief Fleur de cafe

Nieuwsbrief September 2019 | Fleur de Café

Nieuwsbrief September 2019

Het terras is weer opgeruimd en langzaamaan wordt er al nagedacht over de komende donkere maanden. Misschien met een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur goed te laten werken of omdat je uitbreiding wilt op het gebied van een eigen merk koffie of thee. Met deze nieuwsbrief willen we je graag inspireren.

 

Kies de lekkerste thee voor het najaar

KIES DE LEKKERSTE THEE VOOR HET NAJAAR

Bij elk moment, seizoen of gelegenheid past wel een eigen theesmaak. Maak je theekaart weer najaars ‘proof’ met een nieuwe herfst en winter theesoorten. Denk bijvoorbeeld aan theesoorten met kaneel, amandel en zoethout. Deze ingrediënten geven een lekkere winterse smaak. Laat je inspireren!

Koffiemolen afstellen

KOFFIEMOLEN AFSTELLEN

Het afstellen van een koffiemolen is een zeer nauwkeurig werk. Dat soms meerdere keren per dag nodig is. In deze instructievideo laten we zien hoe je dit makkelijk zelf kunt doen. Bekijk de video.

PROFESSIONELE KOFFIEBRANDERS TE KOOP

TWEEDEHANDS PROFESSIONELE KOFFIEBRANDER TE KOOP

Wilt u uitgroeien tot professionele koffiebranderij? Onze Garanti 60 kg en 20 kg koffiebrander staan te koop. Met de komst van onze Loring S70 koffiebrander zijn onze Garanti koffiebranders over en daarom te koop.

HOE KUN JE MERKEN DAT KOFFIE BIOLOGISCH IS?

HOE KUN JE MERKEN DAT   KOFFIE BIOLOGISCH IS ?

Hoe kun je merken dat koffie of thee biologisch is? Aan de biosticker op de zak? Aan de geur en samenstelling van het product? Een student van de Wageningen universiteit heeft met verschillende analyse methodes ontdekt dat je wel degelijk aan een koffieboon kunt zien of deze biologisch geteeld is. Lees er meer over in onze blog.

De volgende nieuwsbrief verschijnt eind november. Met daarin aandacht voor de drukke december periode en vooral voor cadeautjes en producten die passen bij dit seizoen. En we laten u weten wat de nieuwe trends en ontwikkelingen zijn volgens de Host in Milaan.

FacebookLinkedInpinterestyoutube2

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

Juli 2019

Nieuwe koffieverpakkingHet is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers. Toch sturen we u nu deze nieuwsbrief, neem maar even een momentje met uw benen omhoog, om ‘em te lezen. Want we willen u graag op de hoogte houden van nieuwtjes die ook voor u van belang zijn. Zoals het nieuws dat de Zomer Zotheid thee weer volop verkrijgbaar is en de Kokos Meloen ook in de maak is. Bovendien kijken we ook al vooruit naar het najaar en nodigen u graag uit voor onze theeproeverij. Lees maar snel verder!

Mei 2019

VERSE IJSTHEE SERVEREN IN UW HORECADe zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee? Met ons ijstheeconcept maakt u binnen 2 minuten een verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Mooi om te zien en heerlijk om te drinken. Of kies voor een ijskoffie op uw kaart. In deze nieuwsbrief genoeg inspiratie voor een heerlijk zomerseizoen. Bovendien vindt u er ook nog een mooie aanbieding in. Veel leesplezier!

Maart 2019

Welke theesoorten kiest u voor het komende terrasseizoen?Voorbereid het terrasseizoen in! Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging? Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. In deze nieuwsbrief leest u meer over ons verhuurassortiment, maar ook over lente en zomerthee en krijgt u een sneak preview van onze nieuwe Magic Teafilter. Veel leesplezier!