Sluiten
horeca-thee
Online thee bestellen?

Uw losse thee online makkelijk en snel bestellen

 

Drinkt u ook graag lekkere losse thee? Bestel dan nu snel en makkelijk de lekkerste thee online. Zelf vers gemelangeerd en snel geleverd. U heeft de keus uit meer dan 600 soorten losse thee, zowel zwarte, groene, rooibos-, of kruidenthee. Wij melangeren onze thee zelf. Dit maakt de losse thee van Fleur de Café niet alleen een lekkere, maar ook vers. Ervaar de ultieme theebeleving nu zelf. Bestel onze losse thee nu snel online.

thee voor fijnproeversLosse thee voor fijnproevers

In onze webshop vindt u bijzondere losse thee met hun eigenzige naam, zoals de Liefdevol, maar ook losse thee met een gezonde verwerking zoals de Zorgeloos. Wij zijn er door gefascineerd geraakt en willen deze fascinatie graag op u overbrengen. Ga daarom op zoek naar de verhalen achter de losse thee op onze website en wordt ook een theefijnproever.

 

theeverpakking

Nieuwe theeverpakking

Helaas kunt u online niet ruiken welke geur de versgemelangeerde losse thee afgeven, maar gelukkig kunnen wij u de thee snel toesturen. Wanneer u onze theezak opent dan komt de geur u tegemoet. Onze nieuwste theezakken in ons assortiment zijn voorzien van een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kunt u als klant de losse thee makkelijk in de theezak bewaren en per portie thee er uit halen. De losse thee blijven goed, donker en luchtdicht bewaard. Bovendien is de theezak voorzien van een platte bodem een zogenaamde boxpouch, waardoor de zak stevig blijft staan. Deze exclusieve theezakken zijn geschikt voor 100 gram, 250 gram of 1 kilo losse thee.

 

Thee van de maandThee van de maand

Regelmatig zetten wij een bijzondere thee in de schijnwerpers. Een losse thee die wij graag onder uw aandacht willen brengen omdat deze bijzonder is qua smaak, branding of herkomst. Bovendien is de 'Losse thee van de maand' online met 35% korting te bestellen. Houdt de losse thee van de maand in de gaten en laat u verrassen door nieuwe smaken.

 

Mijn verlanglijstjeVerlanglijstje

Geen zin om iedere keer opnieuw op zoek te gaan naar de lekkerste losse thee? Maak dan heel gemakkelijk online een verlanglijstje aan. Op die manier kunt u uw favoriete thee markeren en bij een volgende bestelling makkelijk terugvinden. Dit doet u door bij het product op 'meer informatie' te klikken en vervolgens onder de Bestel knop op 'voeg toe aan verlanglijstje'.  

 

FiltrerenSelecteren is sneller bestellen

Om uw te helpen met selecteren kunt u in de webshop gebruik maken van het filter. Kies bijvoorbeeld voor de theesoort zwarte, groene, rooibos of kruidenthee. U kunt ook de gewenste verpakking of smaak selecteren. Online losse thee bestellen maakt u keuze makkelijk en overzichtelijk. 

 

Snel en gratis bezorgingSnel en gratis bezorging

Nooit meer de deur uit om losse thee te kopen, maar lekker makkelijk online uw losse thee bestellen. Een groot voordeel is dat de losse thee bij u thuis afgeleverd worden. Bestelt u 3 kilo losse thee of meer dan betaald u bovendien geen verzendkosten. U kunt snel genieten van een lekker kop thee. Bovendien bestelt u vóór 12 uur dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgt.

 

TheecadeaupakketTheepakketjes en cadeautjes

Wilt u ook iemand anders laten genieten van onze heerlijke losse thee? Kijk dan verder in onze webshop. U vindt hier verschillende theepakketjes inclusief thee, theeglazen en zeefjes, ontzettend leuk om cadeau te geven.

 

verse-koffieOnline losse thee

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment losse thee? Vindt de beste en mooiste bonen via onze webshop en bestel ze direct.

Interesse in onze losse thee?

Wij geven graag advies !

Andere pagina's

Theezeefje

TheezeefjeWanneer u losse thee gaat gebruiken is een zeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment. Van rvs tot papier van een traditioneel theeknijper tot een zeefje in de vorm van een kerstboom.

Verse ijsthee met losse thee

IjstheeMet mooi weer serveert en drinkt u het liefst heerlijke verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Fleur de Café heeft drie theeën ontwikkeld om zelf ijsthee mee te maken. Elk van deze theesoorten heeft een fantastische zomerse smaak en 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en bevat bovendien 90% minder suiker dan reguliere icetea.

Losse thee

Losse theeWilt u thuis genieten van de heerlijke smaak van echte verse thee? Van fris tot zoet en van winters tot zomers, voor elke smaak hebben wij wel een thee in onze collectie. Onze theeën maken elk moment speciaal.