Sluiten
Koffie

Koffie

Lekkere koffie is voor veel mensen erg belangrijk. Laat ook uw klanten en personeel genieten van goede koffie op het werk. Het schenken van goede koffie is zelfs steeds vaker een visitekaartje voor uw bedrijf. In ons assortiment hebben wij verschillende mogelijkheden tot het schenken van koffie op het werk: van koffiebonen en filtermaling tot vriesdroog en fresh brew koffie. Wij stemmen de koffiekeuze af op uw koffiemachine, uw wensen en het aantal personeelsleden. Naast koffie voor op het werk kunt u bij ons ook terecht voor melkcups, suikerzakjes, voorverpakte koekjes, nougatblokjes en/of bonbons. U vindt het allemaal bij Fleur de Café.

 1. 2 / 2
Toon Filters
Selectie verfijnen
Meest gedronken
Intensiteit
 1. Zacht (1)
 2. Mild (1)
 3. Soepel (2)
 4. Pittig (1)
 5. Intens (1)
Koffiesmaak
 1. Chocola (8)
 2. Fris (2)
 3. Fruitig (1)
 4. Kruidig (1)
 5. Mild (5)
 6. Mocca (5)
 7. Pittig (5)
 8. Vol (3)
 9. Zacht (5)
 10. Zoet (4)
Koffie zetwijze
Hoeveelheid koffie
 1. 1 kilo (10)
 2. 250 gram (2)
Koffiesoort
Werelddeel
 1. Azië (1)
Verwerkingsproces
 1. Washed (1)
Cuppingscore
 1. 85 - 90 (1)
Bij de koffie of thee
 1. Bonbons (1)
 2. Chocomelk (2)
 3. Honing (1)
 4. Koek (1)
 5. Nougat (1)
 6. Suiker (4)
 7. Topping (1)
Koffieaccessoires
Koffieservies
Machinesoort
Label
 1. Aanbieding (10)
 2. Bio (2)
 3. Nieuw! (2)
Fleur de Cafe kop en schotel
Mooie Horeca kwaliteit koffie kop en schotel met e...

Meer informatie

€ 4,02 incl. BTW€ 3.32 excl. BTW
Fleur de Cafe cappuccino kop en schotel
Mooie horeca kwaliteit cappuccino kop en schotel m...

Meer informatie

€ 4,02 incl. BTW€ 3.32 excl. BTW
Mundo Novo espresso kop en schotel
Deze kop en schotel is geschikt voor espresso en h...

Meer informatie

€ 4,78 incl. BTW€ 3.95 excl. BTW
Roerstaafjes hout
Roersstaafjes van hout. Ideaal voor evenementen in...

Meer informatie

€ 4,84 incl. BTW€ 4 excl. BTW
 1. 2 / 2

Koffie op het werk als visitekaartje

Steeds vaker is het schenken van goede koffie een extra service en een extra uitstraling voor een bedrijf. Daarom is het belangrijk dat uw koffie op het werk ook daadwerkelijk goede koffie is. Wilt u ook uw gasten, klanten en personeel lekkere koffie laten drinken? Wij denken graag met u mee over een passend koffieconcept voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een volautomatisch koffiemachine met verse koffiebonen, een koffieaparaat met filterkoffie of om een professionele espressomachine met losse koffiemolen; alles is mogelijk.

Installatie en training voor koffie op het werk

Bent u op zoek naar de juiste koffie op het werk voor uw bedrijf? Dan bent u aan het juiste adres bij Fleur de Café. Tevens staan wij garant voor verschillende mogelijkheden. Koopt u een koffiemachine bij Fleur de Café? Dan wordt deze kosteloos bij u geïnstalleerd. Uiteraard kunnen wij u en uw personeel ook leren hoe de machine werkt en hoe u deze het beste kunt onderhouden. Onze eigen technische dienst kan bovendien het jaarlijkse onderhoud uit handen nemen.

Welke koffie op het werk past bij uw bedrijf

Heeft u al een goed en naar tevredenheid werkende koffiemachine? Kies dan een koffie op het werk uit het assortiment van Fleur de Café. U kunt bij ons terecht voor verschillende koffiebonen, gemalen koffie, vriesdroog en freshbrew koffie. Als koffiebranderij produceren wij dagelijks versgebrande koffiesoorten. U vindt altijd een soort die bij u past - of dat nu een melange, single origin of biologische koffie is. Wij denken graag met u mee qua smaak, prijs en verhaal.

Koffie op het werk bestellen

Bestel uw koffie op het werk makkelijk via onze webshop. Maak eenmalig een account aan en kies de soort koffie van uw wens. Voor alle volgende bestellingen kunt u eenvoudig een herbestelling plaatsen. Het bestellen van koffie kan al vanaf 1 kilo, maar bestelt u meer, dan ontvangt u een leuke korting. Bestelt u uw koffie op het werk vóór 12 uur, dan wordt deze de volgende werkdag nog geleverd. Bent u met uw bedrijf gevestigd in de buurt van Deventer, dan kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen.