Sluiten
horeca-thee
Open Dag 6 oktober 2018 | Fleur de Café

10 jaar Fleur de Café

Fleur de Café bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis hebben dit gevierd met een feestelijke Open Dag op 6 oktober jl. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van 14 werknemers met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij. De Open Dag werd met meer dan 200 bezoekers een echte feestdag.

Impressie Open Dag

De gehele dag stond in het teken van koffie en thee en alles wat daar mee te maken heeft. De uitnodiging is breed verstuurd naar alle klanten, leveranciers en belangstellenden. De thee en koffieproeverij kregen volop belangstelling. Een door ons gemaakte selectie thee en koffie kon naar hartelust geproefd worden en bovendien waren deze smaken deze dag ook met korting te koop. Naast volop thee- en koffieproeven kon men ook de demonstraties koffiebranden en theemelangeren bijwonen. Op die manier kreeg men een kijkje in de keuken. Voor de technici onder de bezoekers was het ook mogelijk om bij de technische dienst alles over de werking van een espressomachine te weten te komen. Na het rondlopen in ons pand was het vervolgens heerlijk toeven op ons terras waar vanuit onze eigen mobiele koffiebar alle mogelijke koffievarianten werend geschonken.

Nog 10 jaar!

We kijken terug op een zeer geslaagde open dag. Met meer dan 200 bezoekers vanuit heel Nederland, voelen we ons vereert met alle aandacht voor ons bedrijf. We zien uit naar de volgende 10 jaar!