Sluiten
horeca-thee
Osmanthus Oolong 250 gram | Fleur de Café

Osmanthus Oolong 250 gram

Deze oolong losse thee is van een zeer hoge kwaliteit. En is subtiel geparfumeerd met zeldzame osmanthus bloemen. Een traditioneel symbool van liefde en romantiek, osmanthus wordt vaak gebruikt tijdens huwelijksceremonies in Taiwan.

20,14
Aantal
excl 9% BTW € 18.48

Wat is Osmanthus Oolong thee

Osmanthus is een van de tien Chinese bloemen die het meest worden geteeld omwille van hun geur. De bloem heeft een heerlijk parfum van zowel fruit (perzik, abrikoos) als bloemen (jasmijn, sering, lelietje-van-dalen). In China wordt ze gebruikt om thee te parfumeren, net als jasmijn. De milde Chinese oolong thee vormt de perfecte drager voor dit bijzondere aroma. Het aroma wordt omschreven als het parfum van kamperfoelie met de fruitige smaak van abrikoos.

Hoe zet ik Osmantus Oolong thee?

Spoel je theeglas eerst om met heet water. Voeg vervolgens één doseerlepel thee toe.  Gebruik heet water van ongeveer 90 graden toe en laat 3 minuten trekken. U kunt de thee een paar keer opschenken. 

Hoe bewaar ik losse thee?

Losse thee kunt u best luchtdicht en donker bewaren. Het liefst op een koele droge plaats. Daardoor blijft de thee veel langer lekker. Een blik  die goed sluit is een goede keuze om uw losse thee te bewaren.

 

 • Ingredienten: Groene thee, osmanthus bloesem.
 • Gewicht: 0.2 kg
Artikelnummer TMX27
Theesoort Exclusieve thee
Hoeveelheid thee 250 gram
Smaak thee Bloemen

Waarom bestellen bij Fleur de Cafe

 • volgende-werkdag-in-huisVoor 12 uur besteld
  volgende werkdag in huis.
 • dagelijks-geleverdDagelijks levering.
  Kwaliteit is verslavend!
 • persoonlijk-adviesVoor persoonlijk advies
  staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722