Sluiten
horeca-thee
Over ons | Fleur de Café | Koffie en thee voor fijnproevers

Fleur de Café

Marc en Eugenie Steenhuis, eigenaar van Fleur de cafe bv

Koffie en thee voor fijnproevers is de slogan van Fleur de Café. Toen, bij de oprichting van Fleur de Café, gekozen met het oog op de visie om hoge kwaliteit koffie en thee te verkopen. Inmiddels een vaste norm voor al onze producten. Dat kwaliteit te proeven is staat bij ons namelijk als een paal boven water. Daarom kiezen wij elke dag met zorg voor de mooiste theeën en de lekkerste koffiesoorten. Eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis doen dit samen met een team van echte koffie en theeleuten.  

verse koffie

Verse koffie uit onze koffiebranderij in Deventer.

Echt verse koffie dat proef je. In onze moderne koffiebranderij branden wij dagelijks koffiebonen. Met vijf koffiebranders die van 250 gram tot 60 kilo per keer kunnen branden. Daarmee hebben we een capaciteit om van 1 kilo tot 100.000 kilo koffie te kunnen leveren. Onze klanten hebben de keuze uit meer dan 60 soorten koffie. Single origins rechtstreeks van de koffieboeren in Zuid-Amerika of Afrika, arabica of robusta, melanges, biologische of decaf koffiebonen. Bovendien hebben wij momenteel zelfs een rechtstreekse koffielijn vanuit Uganda, waarmee we onze Deventer Koffie maken. Een 'direct trade' project waar we met plezier aan meewerken.

Losse thee

Losse thee uit onze theemelangeerderij in Deventer

Fleur de Café is de eerste horeca leverancier die het gebruik van losse thee in de horeca tot een succes heeft gemaakt. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee. Horeca kiezen daarom massaal voor hoge kwaliteit thee en geven daarmee hun gasten een onvergetelijke beleving. Wij zijn er best trots op dat Fleur de Café daarin voorop gaat. In onze theemelangeerderij in Deventer werken we dagelijks aan het melangeren van bestaande en nieuwe theesoorten. Daarbij maken wij gebruik van alleen de mooiste ingrediënten. Bovendien is deze heerlijke losse thee niet alleen voor horeca beschikbaar, maar ook voor retailers, bedrijven en via de webshop ook voor particuliere klanten.

Koffiemachine

Importeur van koffiemachines

Om lekkere koffie te kunnen drinken is een goede koffiemachine van groot belang.  De professionele koffie- of espressomachines uit ons assortiment staan erom bekend een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding te hebben. Fleur de Café is namelijk importeur van verschillende merken espressomachines zoals Expobar, BFC, Reneka, Fracino en diverse andere merken. Door eigen inkoop kunnen we de prijs scherp houden. Verschillende modellen machines en koffiemolens kunnen wij veelal uit voorraad leveren.

Private label koffie

Groothandel voor Private Label koffie

Een eigen merk koffie of thee is helemaal van deze tijd. Fleur de Café biedt retailers en horeca de kans om een eigen koffiemelange samen te stellen. Onze koffieexperts adviseren in drie stappen naar een juiste en op maat gemaakte koffie. Bovendien hebben wij alles in huis om de koffie en thee vervolgens in de juiste stijl te verpakken.

Ongebrande koffie

Ongebrande koffie: Wilt u zelf koffiebonen branden in uw zaak?

Wij verkopen ongebrande koffiebonen en ook verschillende soorten branders. Voor u als ondernemer biedt het zelf branden verschillende voordelen. Naast de enorme klanttevredenheid is de inkoop van ongebrande bonen ook voordelig en kunt u zelf de kwaliteit van uw koffie waarborgen. 

Koffiebranders

Koffiebranders

Heeft u de ambitie om zelf professioneel koffie te gaan branden? De ervaring die wij inmiddels hebben als koffiebranderij delen wij graag om u zo op weg te helpen als koffiebrander. Wij zijn zelf koffiebranderij en daarnaast verkopen wij koffiebranders van het merk Garanti, Gene Café en Fracino die wij ook zelf gebruiken. Lees meer over de tips en trucs als startende koffiebrander

Welkom bij Fleur de Café!

Kom binnenkijken 

via google streetview of

Onze koffiebranders:

Wil je onze koffiebranderij of showroom in het echt zien?

 

Andere pagina's

Het teamHet team van Fleur de Café

Dagelijks staat een team van 15 personen klaar om koffie te branden, thee te melangeren, bestellingen te maken, machines te installeren en al uw vragen te beantwoorden. Kortom, wij werken er hard aan om kwaliteit te leveren, maar wel altijd onder het genot van een kopje thee of koffie.

Alleen voor fijn proeversAlleen voor fijnproevers

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt voor onze koffie en thee, maar ook voor de espressomachines en randassortiment. Een echte fijnproever zal dit zeker herkennen.

Het ontstaanHet ontstaan van Fleur de Café

Fleur de Café is het bedrijf van Marc en Eugenie Steenhuis. Wat begon als droom op een zolderkamer is nu uitgegroeid tot een serieus bedrijf dat nog niet is uitgegroeid. Waarbij de naam en het beeldmerk van de bloem nog steeds kenmerkend zijn.