Sluiten

Het team van Fleur de cafe

Het ontstaan | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Het ontstaan van Fleur de Café

Het bedrijf uit Deventer is eigendom van Marc en Eugenie Steenhuis. Wat in 2007 begon als een hobby op zolder, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 14 medewerkers.
In 2013 werd een nieuw bedrijfspand betrokken aan de Hamburgweg in Deventer.

Fleur de Café is een groothandel in koffie en thee en koffiebranderij gericht op horeca, retail en particulieren. Met de introductie van het unieke losse theeconcept is Fleur de Café uitgegroeid tot de groothandel in koffie en thee die ze vandaag de dag zijn. Met een klantenkring door heel Nederland en zelfs in België en Duitsland.

Naast losse thee leveren is er de afgelopen jaren een verschuiving geweest naar theemelangeren. Daardoor zijn eigen theesmaken ontwikkeld en is de mogelijkheid er om nog meer in te gaan op de wensen van de klant. Daarnaast wordt de komende jaren meer en meer private label koffiesoorten gebrand en verpakt. Met de mogelijkheden die de koffiebranderij biedt, kunnen klanten steeds beter en op maat bediend worden.

 

Andere pagina's

Het teamHet team van Fleur de Café

Dagelijks staat een team van 12 personen klaar om koffie te branden, thee te melangeren, bestellingen te maken, machines te installeren en al uw vragen te beantwoorden. Kortom, wij werken er hard aan om kwaliteit te leveren, maar wel altijd onder het genot van een kopje thee of koffie.

Over Fleur de CaféOver Fleur de Café

Koffie en thee voor fijnproevers is al 10 jaar lang de slogan van Fleur de Café. Toen, bij de oprichting van Fleur de Café, gekozen met het oog op de visie om hoge kwaliteit koffie en thee te verkopen. Inmiddels een vaste norm voor al onze producten.

Alleen voor fijn proeversAlleen voor fijnproevers

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt voor onze koffie en thee, maar ook voor de espressomachines en randassortiment. Een echte fijnproever zal dit zeker herkennen.