Sluiten
horeca-thee
Creëer uw eigen smaak en merk thee | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Private label thee

Zoekt u een vakkundig partner in het creëren van uw eigen smaak en merk thee? Fleur de Café is dé leverancier van private label thee en heeft als theemelangeur de beschikking tot tientallen ingrediënten. Daardoor is het mogelijk om bij afname vanaf 10 kilo verschillende private label theesoorten te creëren. Combineer zwarte, groene, witte of rooibos thee met kruiden, bloemen, specerijen of fruit, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het maken van een bijzondere infusie of kruidenmelange is mogelijk. Waardoor u een prachtige zelfsamengestelde private label thee kunt verkopen.

Uw private label thee

Zoekt u een uw private label thee dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres. Wij maken graag een afspraak met u om een mooie thee te creëren. De volgende stappen worden daarbij met u doorgelopen.

  • Kies uw smaak
  • Stel uw melange samen
  • Kies uw verpakking

Smaak en kwaliteit thee

Smaak en kwaliteit

Losse thee is een natuurproduct en daardoor is de kwaliteit afhankelijk van de oogst, de weersomstandigheden en het verwerkingsproces. Fleur de Café kiest altijd voor de hoogste kwaliteit. Alle thee wordt getest op uiterlijk, smaak, geur en kleur. Bij het bepalen van uw private label heeft u de keuze uit meerdere smaken zoals bijvoorbeeld zwarte thee uit Iran of darjeeling thee uit India als basis voor uw private label melange.

Ingredienten private label thee

Puur of een melange: kies uw ingrediënten

Alle theesoorten en verschillende kruiden zijn puur als thee of infusie te drinken en voor u te verkrijgen als private label thee. Denk bijvoorbeeld aan pure groene thee of pure rooibosthee maar ook pure gember, kamille of munt.  Wilt u een mengsel of melange samenstellen van verschillende ingrediënten dan is dat ook mogelijk.

Private label thee

Een mooie private label losse theeverpakking

U kunt er voor kiezen om losse thee te verpakken in een zakje of blikje, en/of voor een pyramide theezakjes met of zonder enveloppe. Voor de losse thee hebben we diverse verpakkingen op voorraad, zoals bruin kraft, wit kraft of zwarte glimmende zakjes, op bestelling is natuurlijk bijna alles mogelijk.

Private label verpakking: pyramides

Nieuw in ons assortiment zijn de pyramide theezakjes. Nature based en duurzaam! Deze pyramide theezakjes zijn van afbreekbaar materiaal op basis van PLA (mais zetmeel), composteerbaar in 4 dagen dus geen ‘plastic soup’. Ook het envelopje is gemaakt van composteerbaar materiaal het zogenaamde nature flex. De vulling van de pyramide thee zakjes is standaard 2 gram, maar desgewenst is het ook mogelijk af te vullen met 1,6 tot 4 gram (afhankelijk van de thee). We bieden private label pyramide theezakjes aan met of zonder enveloppe, aan u de keuze. Het envelopje kan volledig naar wens worden ontworpen. De minimale bestel hoeveelheid van pyramide theezakjes en de enveloppes is 5.000 per soort. Alles wordt in huis, in Deventer, geproduceerd waardoor onze levertijden kort zijn.

 

Inpakmachine

Wilt u grote hoeveelheden thee makkelijk verpakken? Naast zakjes zijn er verschillende hulpmiddelen beschikbaar, zoals voedselveilige emmers en schalen. Ook een weegschaal en sealapparaat kan van pas komen.  Of kies voor een professionele doseer en inpakmachine. Met de inpakmachine van BG Easy Kiss is het mogelijk om nauwkeurig af te wegen en makkelijk uw thee te verpakken.  Daarnaast is deze inpakmachine ook geschikt voor andere producten zoals koffiebonen of nootjes.

 

Private label thee: de mogelijkheden

Of het nu gaat om een pure theesmaak of melange met verschillende ingrediënten. Wij maken samen met u een prachtige losse thee die u als private label thee kunt verkopen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als groothandel in horeca thee kunnen wij ook adviseren in trends en ontwikkelingen in theesoorten en theesmaken. Bovendien denken wij ook graag met u mee over de verpakkingsmogelijkheden.  

  • melange of puur
  • vanaf 10 kilo
  • verpakkingsmateriaal

 

Bent u geïnteresseerd in onze private label thee? Kom gerust langs in onze showroom in Deventer. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor het creeren, verpakken en leveren van uw private label thee. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in onze private label thee?

Wij geven graag advies !

Andere pagina's

Koffie en thee schenken in uw winkel?Koffie en thee schenken in uw winkel?

Veel koffie en theespeciaalzaken doen het al. Zij schenken en serveren de koffie en thee die ook verkocht wordt. Op die manier blijven klanten langer in uw winkel en bovendien ontstaat er een gezellige drukte. ....

Private label koffiePrivate Label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing. Uw eigen merknaam die ook prijkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. ...

theeThee groothandel

Als groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden u meer 120 verschillende soorten theeën. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer.