Sluiten

Private label koffie

Uw eigen koffieverpakking | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Verpak u uw eigen koffie in stijl

Verschillende folie, verschillende etiketten. Alles is mogelijk.

Wanneer u bij ons uw eigen merk koffie heeft gekozen, dan kunnen wij de koffie verpakken en voorzien van uw eigen etiket. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Met onze professionele etiketprinter kunnen wij stickers printen die op de koffiezak passen.

Koffie etiket laten ontwerpen

Wanneer u nog geen etiketontwerp heeft, kunnen wij uw etiket laten ontwerpen door onze designer. Kiest u voor deze optie? Stuur ons uw logo en de benodigde tekst en wij laten uw etiket ontwerpen. Houdt u rekening met een productietijd van een kleine werkweek. De prijs wordt bepaald in overleg met de ontwerper.

Koffie etiket zelf ontwerpen

Om een sticker te kunnen laten maken hebben wij een JPEG bestand nodig met de volgende onderdelen:     

  • Uw foto of tekening.
  • De naam van de koffie.
  • De verpakkingshoeveelheid: 1 kilo of 750 gram
  • Eventuele overige informatie. 

Het etiket heeft de volgende afmetingen:

  • Voor een 1 kilo of 750 gram zak: breedte 8,5 x lengte 12,5 cm.
  • Voor een 250 gram zak: breedte 6,5 x lengte 10 cm.  

Voor 1 kilo of 750 gram zak etiket heeft u de keuze uit twee soorten:

  • PP etiket: een kunststof etiket met een mooie glans en een chique uitstraling.
  • Papieren etiket: heeft een matte uitstraling. 

Wilt u etiketten voor zowel kilo als 250 gram verpakkingen dan kiest u voor het papieren etiket. 

 

Heeft u al een ontworpen etiket? Dan ontvangen wij deze graag in JPEG bestand. Wij sturen dan uw afgedrukte etiket binnen een week.

Eigen etiket 

Fullcolor labelprinter in huis, voor een direct afdruk zonder grote hoeveelheid te moeten bestellen.

Koffiezak met ventiel

Op dit moment heeft u de keuze uit een koffiezak in mat wit, mat zwart of kraftpapier. De koffiezakken zijn geschikt voor 1 kilo koffie en zijn voorzien van een ventiel. Door het ventiel kunnen gassen die na het branden nog enige tijd vrijkomen wel uit de koffiezak ontsnappen. Terwijl zuurstof de koffiezak niet kan binnendringen. Is de koffiezak eenmaal geopend dan kunt de koffiebonen beter op een droge, koele en luchtdichte plaats bewaren.

Verpakt per doos

Uw private label koffiebonen worden per kilo verpakt en daarna per 8 kilo in een doos verpakt.  De doos is wit met aan een kant de sticker van uw koffiemelange. Op elke koffiezak staat een ‘tenminste houdbaar tot’ datum vermeld. Dit is standaard een jaar na de branddatum. Besteld u per keer meer dan 128 kilo koffiebonen, dan versturen wij deze op een pallet.

Servies met eigen naam

Wilt u uw eigen koffielijn ook doorvoeren in serviesgoed of to-go bekers. Wij hebben  verschillende leveranciers die u deze producten kunnen leveren. We denken graag met u mee en kunnen dit zelfs voor u regelen.

Bent u geïnteresseerd in uw eigen verpakking, stuur ons uw logo of etiket.

* Vereiste velden

Andere's pagina's

Wedeverkoper worden?

Wedeverkoper worden?

Verkoop het koffie en thee assortiment van Fleur de Café. Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee....

Espressomachines doorverkopen

Espressomachines verkopen

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Bent u op zoek naar een groothandel in koffiemachines? ....

De perfect gezette koffie

De perfect kopje koffietHoe zet je een lekker kopje koffie? De juiste maling is noodzakelijk maar niet genoeg. Er komt meer bij kijken....

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca, winkels en wederverkopers? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.