Sluiten
horeca-thee
Reneka Life 2 groep espressomachine | Fleur de Café

Reneka Life 2 groep espressomachine

De Reneka Life is een traditionele professionele espressomachine. De techniek van deze machine is een ware revolutie op het gebied van traditionele koffiebereiding. Met de komst van de Reneka Life is er een nieuwe techniek Aroma Perfect, dit is een driepunts bajonetsluiting voor de filterdrager. Heel ergonomisch en een constante kwaliteit zonder extractie verschillen. Bovendien tampt de Reneka Life zelf de koffiemaling met de juiste druk. Daarmee is een externe tamper overbodig. Op de machine is een Latte Art autosteam aanwezig met een regelbare luchttoevoer en 4 programmeerbare standen.
6 037,90
Aantal
excl 21% BTW € 4990
Interesse in deze machine ?
Wij geven graag advies !

Aroma Perfect

Reneka heeft een patent op de Aroma Perfect technologie. Waarbij er in de zetgroep een tamper functie zit. De zetgroep past de druk van het tampen automatisch aan wanneer er meer of minder koffie in de filterdrager zit. Deze Aroma Perfect techniek zorgt altijd voor de perfecte tamping en juiste extractie van de koffie.

Micro Sieve

Naast de Aroma Perfect tecnologie heeft de Reneka Life nog iets bijzonders. De 'Micro Sieve'. De filterbakjes in de filterhouder hebben namelijk 15.000 gaatjes van 170 micrometer in plaats van563 gaatjes van 350 micrometer. Dit resulteert in een betere extractie van de koffie, vollere smaak, meer body. Bovendien zorgt deze techniek er voor dat de filterbakjes heel eenvoudig te reinigen zijn. De koffiekoek valt er heel makkelijk uit.

 
 
 
  • Levertijd: 21 dagen
Artikelnummer REN001
Afmeting B 71 x H 51 x D 51
Machinesoort Espressomachine
Espressomachinesoort Espressomachine
Merk machine Reneka

Is dit ook iets voor u?

Joe Frex Cappuccinokan
Opschuimkan uitgevoerd in hoogwaardig glanzend RVS...

Meer informatie

€ 11,97 incl. BTW€ 9.89 excl. BTW
Europa cappuccinokan 100 cl
Grote uitvoering van de betrouwbare melkkan van Mo...

Meer informatie

€ 39,49 incl. BTW€ 32.64 excl. BTW