Sluiten

Theeplateau

Koffie of thee schenken | Fleur de Café | Voor de fijnproevers

Thee en koffie schenken

Veel koffie en theespeciaalzaken doen het al. Zij schenken en serveren de koffie en thee die ook verkocht wordt. Op die manier blijven klanten langer in uw winkel en bovendien ontstaat er een gezellige drukte. Wij denken graag met u mee over hoe u dit het beste kunt aanpakken. Een passende espressomachine is dan zeker een must. Wij leveren verschillende soorten koffiemachines van kleine volautomaten tot grote espressomachines met filterdragers. Op al onze koffie apparaten bieden wij u goede service, duidelijke uitleg en scherpe prijzen. Onze koffiemachines en molens zijn direct uit voorraad leverbaar. Schenkt u onze koffie in uw winkel dan krijgt u bovendien van ons serviesgoed te leen. Thee schenken Fleur de cafe

Koffie en thee schenkenLosse thee serveren

Het serveren van losse thee kan op verschillende manieren. Wilt u graag uw klant de beleving van losse thee laten ervaren dan adviseren wij de volgende manier.

Laat uw klant een keuze maken uit uw assortiment thee. Vul het tipje met een maatschep thee. Onze maatschepjes meten ongeveer 2 gram thee af, precies genoeg voor 1 glas. Serveer een glas heet water met daarin het lege rvs zeefje en daarbovenop het tipje met thee. De klant kan de thee nu goed zien, voelen en ruiken. Vervolgens giet de klant de losse thee in het zeefje en kan de thee trekken. De gast kan nu zelf bepalen wanneer de thee sterk genoeg is en het theezeefje uit het glas halen en op de tip plaatsen. Daarna kan men genieten van een heerlijke kop thee!

To go bekersTo go

Sluit aan bij de wensen van je klant, steeds meer mensen willen graag een kop koffie of thee meenemen. Speciale koffies met melk of siropen zijn nog steeds trendy en worden het liefst gekocht in een koffiezaakje. Een must dus om deze ook to go aan te bieden.Wij kunnen u een to go assortiment bieden. Verschillende maten kartonnen bekers met bijbehorende deksel en ook wegwerp theezakjes. Deze papieren zakjes kun je vullen met losse thee en met zakje en al in heet water hangen. Op die manier geniet je klant toch van de beste thee en koffie.

 

KoffiemolenKoffiemolen

Versgemalen koffie verspreidt die heerlijke geur. Zorg dus voor een goeie koffiemolen. U kunt de koffie malen die de klant wil proeven en bovendien kunt u de service bieden om de koffiebonen te malen voor thuis. Veel klanten hebben namelijk nog steeds een koffiezetapparaat voor filterkoffie. Wel zo klantvriendelijk om daarop in te spelen. Een koffiemolen die wat grotere hoeveelheden achter elkaar kan malen is dan wel noodzakelijk, zoals de Eureka Drogheria winkelmolen. Daarnaast zijn zakjes om de gemalen koffie in te verpakken ook noodzakelijk. In ons assortiment vindt je verschillende koffiemolens, koffiezakjes, stickers etc om je klanten goed te kunnen bedienen. 

 

IJstheeIJsthee

Als winkel of speciaalzaak speelt u hoogstwaarschijnlijk in op evenementen, speciale dagen en de seizoenen om uw klanten te verrassen. Naast verschillende seizoenstheesoorten die wij kunnen leveren willen we u ook attenderen op ons ijstheeconcept. Met dit ijstheeconcept kunt u zelfs hartje zomer de verkoop van losse thee een boost geven. Een heerlijk drankje voor uw terras, maar ook leuk om te verkopen in uw winkel. We hebben drie soorten losse thee geselecteerd die zeer geschikt zijn om ijsthee van te zetten, gecombineerd met routin siroop, maakt u binnen enkele minuten een vers gemaakte ijsthee van enkel natuurlijke producten. U kunt de ijsthee in een grote kan maken, maar kan ook per klant in een Magic Teafilter gemaakt worden. Lees meer over het ijstheeconcept, de ijstheesoorten, de siroop en de magic teafilter.

 

Koffie en thee van de maandKoffie en thee van de maand

Wilt u elke maand een speciale aanbieding? Serveer en verkoop dan onze koffie en thee van de maand. Iedere maand zetten wij een bijzonder koffie en thee uit ons assortiment in de schijnwerpers. Bovendien zijn beide producten te verkrijgen met een korting van 35% korting. Geen rommel of over de datum producten, maar echt mooie kwaliteit thee en vers gebrande koffiebonen. Neem de koffie en thee van de maand op in uw assortiment en u heeft elke maand iets bijzonders in uw winkel.

 

Horeca koffieHoreca koffie

Wij bieden u koffiebonen uit ongeveer 20 verschillende landen aan, de zogenaamde single origins. Daarnaast bieden wij ook 20 soorten melanges aan van 100% arabica koffiebonen tot Italiaanse blends met een deel robusta koffiebonen.Wanneer u kiest voor Fleur de Café kiest u ervoor zich te onderscheiden op het gebied van koffie & thee. Oorspronkelijk leveren wij voornamelijk aan horeca. Inmiddels leveren wij ook aan koffie en thee-speciaalzaken. Bij Fleur de Café is bijna alles mogelijk op het gebied van horeca koffie. Zo kunt u naast koffie ook gebruik maken van ons gratis leenservies. Lees meer over Horeca koffie

 

Andere pagina's

Private label koffiePrivate Label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing. Uw eigen merknaam die ook prijkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. ...

Espressomachines verkopenEspressomachines doorverkopen

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Bent u op zoek naar een groothandel in koffiemachines? ....

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca, winkels en wederverkopers? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.