Sluiten

randassortiment

Randassortiment | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Randassortiment om te verkopen

Heeft u een koffie en thee speciaalzaak dan kunt u bij ons met aantrekkelijke kortingen koffie en losse thee inkopen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor randassortiment om uw koffie en of theewinkel compleet te maken. Ook op de inkoop van randassortiment ontvangt u als winkelier korting.

TheezeefjeTheezeefjes

Verkoopt u als winkel of speciaalzaak losse thee, dan is het zeker een must om ook een assortiment zeefjes te verkopen. Een theezeefje dat zeker niet mag ontbreken is het rvs theezeefje met tip. Dit rvs zeefje is heel ruim en hangt in een glas of mok, wanneer de thee voldoende getrokken is, zet u het zeefje op het bijgeleverde tipje. Naast duurzame zeefjes van rvs is het gebruik van vulbare papieren wegwerp theezakjes in opkomst. Een doosje bevat 100 wegwerpzakjes en is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Alle zeefjes zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Theepotten

Hoewel thee steeds vaker per kopje wordt gezet en geserveerd is het gebruik van een theepot ook nog steeds populair. Wij bieden een assortiment tea for one theepotjes aan. Waarbij theepot en theekop samen de tea for one vormen. Ideaal voor echt theeleuten. Naast varianten in porselein en glas kunt u bij ons ook terecht voor theepotten van gietijzer. Deze potten werden van origine gebruikt om water in te koken, nu zijn deze voorzien van een emaille binnenkant en vooral bedoeld om thee in warm te houden. En dat kunnen ze, gietijzer houdt thee wel tot 1,5 uur warm.

TamperBaristatools

Ook voor koffieklanten hebben we een leuk randassortiment beschikbaar. Zeker voor klanten die zich als barista willen bekwamen. Denk daarbij aan verschillende tampers, waarmee het koffiemaalsel aangestampt moet worden. Melkkannen om de melk voor de cappuccino of Latte op te schuimen. Of een knockbox om het koffiemaalsel in af te kloppen. Alle producten zijn in meerdere maten en prijsklasses te verkrijgen. Bekijk ons assortiment baristatools en bestel de producten makkelijk online.

Kop en schotelKop en schotel

Om de koffie en thee te drinken is mooi en degelijk servies nodig. Smaken verschillen natuurlijk, daarom bieden wij een selectief assortiment mokken, kop en schotel en glaswerk aan. Geselecteerd op kwaliteit en tijdloosheid. Van merken als Clubhouse, Cosy&Trendy, Luminarc en Bredemeijer. Een mooi assortiment servies voor uw winkel als aanvulling op uw koffie en thee. En mocht u iets missen in ons assortiment, dan willen we u zeker helpen om een passende oplossing te vinden. 

                   

Interesse in onze thee en koffie accessoires

 

Andere pagina's

Koffie en thee schenken in uw winkel?Koffie en thee schenken in uw winkel?

Veel koffie en theespeciaalzaken doen het al. Zij schenken en serveren de koffie en thee die ook verkocht wordt. Op die manier blijven klanten langer in uw winkel en bovendien ontstaat er een gezellige drukte. ....

Private label koffiePrivate Label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing. Uw eigen merknaam die ook prijkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. ...

Espressomachines verkopenEspressomachines doorverkopen

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Bent u op zoek naar een groothandel in koffiemachines? ....

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca, winkels en wederverkopers? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.