Sluiten

Theeplateau

Schenken

Schenken

Veel koffie en theespeciaalzaken doen het al. Zij schenken en serveren de koffie en thee die ook verkocht wordt. Op die manier blijven klanten langer in uw winkel en bovendien ontstaat er een gezellige drukte. Wij denken graag met u mee over hoe u dit het beste kunt aanpakken. Een passende espressomachine is dan zeker een must. Wij leveren verschillende soorten koffiemachines van kleine volautomaten tot grote espressomachines met filterdragers. Op al onze koffie apparaten bieden wij u goede service, duidelijke uitleg en scherpe prijzen. Onze koffiemachines en molens zijn direct uit voorraad leverbaar. Schenkt u onze koffie in uw winkel dan krijgt u bovendien van ons serviesgoed te leen. Thee schenken Fleur de cafe

Losse thee serveren

Het serveren van losse thee kan op verschillende manieren. Wilt u graag uw klant de beleving van losse thee laten ervaren dan adviseren wij de volgende manier.

Laat uw klant een keuze maken uit uw assortiment thee. Vul het tipje met een maatschep thee. Onze maatschepjes meten ongeveer 2 gram thee af, precies genoeg voor 1 glas. Serveer een glas heet water met daarin het lege rvs zeefje en daarbovenop het tipje met thee. De klant kan de thee nu goed zien, voelen en ruiken. Vervolgens giet de klant de losse thee in het zeefje en kan de thee trekken. De gast kan nu zelf bepalen wanneer de thee sterk genoeg is en het zeefje uit het glas halen en op de tip plaatsen. Daarna kan men genieten van een heerlijke kop thee!

To go

Sluit aan bij de wensen van je klant, steeds meer mensen willen graag een kop koffie of thee meenemen. Wij bieden een to go assortiment aan. Verschillende maten kartonnen bekers met bijbehorende deksel en ook wegwerp theezakjes. Deze papieren zakjes kun je vullen met losse thee en met zakje en al in heet water hangen. Op die manier geniet je klant toch van de beste thee en koffie.