Sluiten

Gevulde blikken Fleur de cafe

Theeverkoop | Fleur de Café | Koffie en thee voor de fijnproevers

Thee verkopen

Zoekt u mooie kwalitatieve en betaalbare losse thee om te verkopen via uw winkel? Dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres! Wij zijn zelfstandig importeur en melangeren zelf onze losse thee. Daardoor kunnen we nog beter inspelen op de vraag en smaak van de klant. En ontvangt u een prima korting op uw inkoopprijs. U heeft als retailer keuze uit meer dan 120 soorten thee. Alle losse theesoorten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Bestelhoeveelheid

Bij ons is alles mogelijk. U kunt de thee bijvoorbeeld kant en klaar in kleine zakjes aangeleverd krijgen of in kilozakken. Wanneer u kiest voor levering per kilo dan kunt u de thee zelf verpakken. Uiteraard kunnen wij u ook alle mogelijke verpakkingsmateriaal leveren. Natuurlijk hebben wij een handig overzicht van de smaakomschrijvingen en de ingrediëVerpakkingsmateriaal Fleur de cafenten van alle theesoorten. Op die manier kunt u uw klant goed informeren en adviseren. Ons assortiment bestaat uit ongeveer 120 soorten thee inclusief biologische theesooorten. Dus keus genoeg! 

Naast een ruim assortiment thee, kunt u bij Fleur de Café ook terecht voor handige en leuke theeaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan losse theezakjes, zeefjes, blikken en lepels of een theeplateau. Zo kunt u uw winkelassortiment in stijl aanvullen. Lees meer