Sluiten

Gevulde blikken Fleur de cafe

Theeverkoop | Fleur de Café | Voor fijnproevers

Thee verkopen

Zoekt u mooie kwalitatieve en betaalbare losse thee om te verkopen via uw winkel? Dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres! Wij zijn zelfstandig importeur en melangeren zelf onze losse thee. Daardoor kunnen we nog beter inspelen op de vraag en smaak van de klant. En ontvangt u een prima korting op uw inkoopprijs. U heeft als retailer keuze uit meer dan 120 soorten thee. Alle losse theesoorten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Bestelhoeveelheid

Bij ons is alles mogelijk. U kunt de thee bijvoorbeeld kant en klaar in kleine zakjes aangeleverd krijgen of in kilozakken. Wanneer u kiest voor levering per kilo dan kunt u de thee zelf verpakken. Uiteraard kunnen wij u ook alle mogelijke verpakkingsmateriaal leveren. Natuurlijk hebben wij een handig overzicht van de smaakomschrijvingen en de ingrediëVerpakkingsmateriaal Fleur de cafenten van alle theesoorten. Op die manier kunt u uw klant goed informeren en adviseren. Ons assortiment bestaat uit ongeveer 120 soorten thee inclusief biologische theesooorten. Dus keus genoeg! 

Naast een ruim assortiment thee, kunt u bij Fleur de Café ook terecht voor handige en leuke theeaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan losse theezakjes, theezeefjes, blikken en lepels of een theeplateau. Zo kunt u uw winkelassortiment in stijl aanvullen. Lees meer

Andere pagina's

theethee groothandel

Als groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden u meer 120 verschillende soorten theeën. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer.

koffie groothandelKoffie groothandel

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij van Fleur de Café leveren alleen de beste koffiebonen voor de Horeca. Wij bieden u koffiebonen uit ongeveer 20 verschillende landen aan, de zogenaamde single origins. Daarnaast bieden wij ook 20 soorten melanges aan van 100% arabica koffiebonen tot Italiaanse blends met een deel robusta koffiebonen..

koffiebranderijOns koffiebranderij

Fleur de Café is het bedrijf van Marc en Eugenie Steenhuis. Wat begon als droom op een zolderkamer is nu uitgegroeid tot een serieus bedrijf dat nog niet is uitgegroeid. Waarbij de naam en het beeldmerk van de bloem nog steeds kenmerkend zijn.  

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca, winkels en wederverkopers? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox.