Sluiten
horeca-thee
Sencha Aloe Vera 1 kilo | Fleur de Café

Sencha Aloe Vera 1 kilo

Groene thee met gevriesdroogde Aloë Barbadedis Miller en ananas. Losse thee.

85,02
Aantal
excl 9% BTW € 78

Herkomst

De theeplant Camellia sinensis  wordt geteeld op plantages die meestal op een berghelling liggen, het liefst en het best in een warm en vochtig klimaat. Denk aan landen als India, China, Japan en Kenya.  De smaak van de thee wordt bepaald door de ligging van de plantage, het klimaat, de seizoenen en de bodemgesteldheid.  Hoe hoger de tuin, des te beter de kwaliteit van de thee.

Aloë Vera

Aloë vera is één van de oudste medicinale planten. Het heeft veel namen die tot de verbeelding spreken: ‘eeuwige jeugd’, ‘levenselixir’ en ‘plant van de onsterfelijkheid’. De Egyptenaren gebruikten deze wonderplant 6000 jaar geleden al. Cleopatra zou haar schoonheid eraan te danken hebben! Aloë vera zit boordevol vitaminen, mineralen en aminozuren.

Hoe bewaar ik losse thee?

Losse thee kunt u het best luchtdicht en donker bewaren. Het liefst op een koele droge plaats. Daardoor blijft de thee veel langer lekker. Een blik  die goed sluit is een goede keuze om uw losse thee te bewaren.

Hoe zet ik groene thee?

Zet u groene thee dan is het belangrijk dat u het water na het koken laat afkoelen tot 70-80C graden. Gebruikt u kokend heet water dan zal de groene thee bitter en wrang smaken. 
Doe u thee in een theezeefje en laat het vervolgens 2-4 minuten trekken. Gebruik per kopje 1 schepje met het doseerlepel, dat is ongeveer 2 gram.

 • Ingredienten: Groene thee, gevriesdroogde Aloë Barbadedis Miller en ananas. Allergenen: koemelk, lactose
 • Voorraad: 4
 • Gewicht: 1.0 kg
Artikelnummer TGK13
Informatie losse thee, groene thee
Theesoort Groene thee
Hoeveelheid thee 1 kilo
Smaak thee Bloemen

Waarom bestellen bij Fleur de Cafe

 • volgende-werkdag-in-huisVoor 12 uur besteld
  volgende werkdag in huis.
 • dagelijks-geleverdDagelijks levering.
  Kwaliteit is verslavend!
 • persoonlijk-adviesVoor persoonlijk advies
  staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722