Koffieservies - Thermo mok

Een koffie kopje, Cappuccino kopje of een espresso glaasje? Fleur de Café heeft mooi koffie servies wat niet alleen heerlijk drinkt maar ook nog eens uitstraling heeft. 

Wilt u uw klanten ook in hun wensen tegemoet komen dan hoort daar het aanbieden van coffee to go ook bij. Wij bieden ook een assortiment to go producten aan zoals kartonnen koffiebekers, bijbehorende deksels, roerstaafjes zowel houten roerstaafjes als plastic roerstaafjes. 

Filter je resultaten
Er zijn 3 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Thermo mok to-go Brew en Filter staal 350 ml

Thermo mok to-go Brew en Filter glas 400 ml

wfo1 Nieuw!

Everyday thermos fles 0,7 liter

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Kop en schotel in bruikleen voor de Horeca

De servieslijn van Fleur de Café bieden wij gratis in bruikleen aan voor horeca die ook onze koffie schenken. U heeft de keuze uit twee verschillende modellen. Een traditioneel rond kopje met een een asymetrisch schoteltje. De kopjes zijn stapelbaar en hebben ons logo subtiel op de binnenzijde gedrukt staan. Doordat het kopje uit het midden op het schoteltje geplaatst wordt ontstaat er aan één kant meer ruimte voor accessoires als een suikerzakje, melkcup, lepeltje of koekje. 

To go assortiment

Wilt u uw klanten ook in hun wensen tegemoet komen dan hoort daar het aanbieden van coffee to go ook bij. Wij bieden ook een assortiment to go producten aan zoals kartonnen koffiebekers, bijbehorende deksels, roerstaafjes zowel houten roerstaafjes als plastic roerstaafjes. De wegwerpbekers zijn in verschillende maten beschikbaar, zelfs in een extra grote maat voor bijvoorbeeld een grote cappuccino of latte macchiato. Bovendien kunt u kiezen uit een beker in de huisstijl van Fleur de Café of een met een algemene uitstraling. Al deze producten zijn makkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

Koffieblogselectie

03.09.2020

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Naast de lekkerste koffie voor uw horeca bieden wij u een compleet koffieconcept. Denk daarbij aan gratis servies in bruikleen, maar ook barista trainingen, verkoopondersteuning en reclamemateriaal.
Lees meer