Sluiten

Koffiebranders

Wilt u uw klanten echt een vers product leveren? Brandt dan zelf uw koffiebonen. De geur van vers gebrande koffiebonen zorgt voor een optimale koffiebeleving van de klant. Een paar jute zakken vol groene bonen, een koffiebrander, de geur en natuurlijk een kopje koffie om te proeven, authentieker kan haast niet. Naast dat u van koffie een beleving maakt en de klanttevredenheid zal toenemen, heeft het zelf branden ook enorme voordelen op het gebied van inkoop en kwaliteit van uw koffie.
Toon Filters
Categorieën
Selectie verfijnen
Machinesoort
Merk machine
  1. Fracino (1)
  2. Garanti (2)
  3. Gene cafe (1)
Aantal volt
  1. 230 volt (2)
Gene Cafe coffee roaster
Met deze Gene Cafe koffiebrander kunt u zelf thuis...

Meer informatie

€ 595,01 incl. BTW€ 491.74 excl. BTW
Fracino Roastilino coffee roaster
Deze koffiebrander van het Engelse merk Fracino is...

Meer informatie

€ 1 758,74 incl. BTW€ 1453.5 excl. BTW
Garanti 2 kilo junior elektrische koffiebrander
Met deze Garanti 2 kilo brander kunt u uw horeca o...

Meer informatie

€ 8 167,50 incl. BTW€ 6750 excl. BTW
Garanti 2 kilo Junior
Met deze Garanti 2 kilo brander kunt u uw horeca o...

Meer informatie

€ 8 409,50 incl. BTW€ 6950 excl. BTW
Garanti GKPX5 koffiebrander
Met deze Garanti 5 kilo brander kunt u uw horeca o...

Meer informatie

€ 13 007,50 incl. BTW€ 10750 excl. BTW
Garanti HSR10
Met deze Garanti 10 kilo brander kunt u uw horeca ...

Meer informatie

€ 14 459,50 incl. BTW€ 11950 excl. BTW

Garanti koffiebrander

De professionele koffiebranders van het Turkse merk Garanti zijn van hoge kwaliteit en bovendien scherp geprijsd. Er wordt gebruik gemaakt van Italiaanse motoren en Zweedse branders waardoor het beste in deze brander bij elkaar komt. De uitstraling is bovendien prachtig met een mooie matzwarte kast en authentieke zilverkleurige details. Een professionele koffiebrander verkrijgbaar vanaf 1 kilo brander tot 60 kilo brander. In alle modellen brandt u uw koffiebonen traditioneel en kunnen verschillende aspecten zelf worden ingesteld en gecontroleerd.

Gene Café Coffeeroaster

De Gene Café coffeeroaster is een zeer betrouwbare koffiebrander voor thuisgebruik of kleine winkel. Dit tafelmodel brander is ontzettend degelijk, mooi, goed ontworpen  en maakt ontzettend weinig lawaai. U brandt gemakkelijk tot 300 gram ongebrande koffiebonen mooi egaal, mede door de roterende trommel. Het is niet alleen een prachtig en fascinerend schouwspel, het ruikt ook nog eens eindeloos lekker! De brandgraad is zeer exact en eenvoudig te regelen met de temperatuur en de brandtijd. 

Fracino Roastilino 

De Roastilino is een koffiebrander van het Engelse merk Fracino. Met deze brander brandt u in 10 minuten zo'n 250 gram koffie. Zeer geschikt voor in een winkel of kleine horeca of wanneer u uw hobby als koffiebrander een boost wilt geven. De bonen worden in een glazen stolp geroosterd door de hete lucht die er doorheen geblazen wordt. U heeft de keuze uit vier programmeerbare brandingen. Met de Roastilino heeft u altijd een heerlijke geur van vers gebrande koffie om u heen.

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies over de aanschaf van een koffiebrander? Laat het ons weten.

 Bel ons dan op 0570-677722. Of vul onderstaand contactformulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

* Vereiste velden