Sluiten
horeca-thee
Dark roast vriesdroog 250gr. | Fleur de Café

Dark roast vriesdroog 250gr.

De koffiebonen die voor deze vriesdroog koffie gebruikt worden, komen uit Centraal Amerika van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Door een donkere branding ontstaat een koffie met een volle body en een intens koffie aroma.
9,96
Aantal
excl 9% BTW € 9.14

Inhoud per zakje 250 gram. Per doos 6 zakjes. Doordat er zeer fijn gemalen koffiebonen (microground) is toegevoegd, krijgt de koffie een volle body en een licht zanderig mondgevoel als bij een pure espresso. Speciaal voor de volautomatische koffiemachine.

Hoe wordt vriesdroog koffie gemaakt?

Onze vriesdroog koffie wordt gemaakt van de beste koffiebonen. Deze worden gebrand en vervolgens gemalen. Daarna wordt er een extractie gemaakt. Doordat er een bepaalde hoeveelheid water op de juiste temperatuur door de gemalen koffie heen dringt. Vervolgens wordt de extractie gefilterd en door dehydratie wordt het overtollig vocht uit de extractie gehaald. Als laatste gaat het extract een vriesdroog vacuüm tunnel in met een temperatuur van ongeveer -40 graden celsius. Als allerlaatste wordt het ijs verwarmd tot gas en blijven er sterk geconcentreerde koffiekorrels over. Daardoor is er maar weinig koffie nodig om een kop koffie te maken. Vriesdroog koffie is zeer geschikt voor volautomatische koffiemachines.

 

 • Ingredienten: 100% arabica koffie, 6% microground
 • Voorraad: 9
 • Gewicht: 0.2
Artikelnummer K47
Koffiesoort Arabica, Vriesdroog
Smaak koffie Mocca, Vol
Hoeveelheid koffie 250 gram
Merk Centraal Amerika

Waarom bestellen bij Fleur de Cafe

 • volgende-werkdag-in-huisVoor 12 uur besteld
  volgende werkdag in huis.
 • dagelijks-geleverdDagelijks levering.
  Kwaliteit is verslavend!
 • persoonlijk-adviesVoor persoonlijk advies
  staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722