Sluiten
horeca-thee
Thee voor horeca | Fleur de Café | Theebeleving voor uw gasten

Thee voor de horeca

Verse thee in de horeca wordt steeds meer gewaardeerd door gasten. Wie wil er nu niet een heerlijke kop verse thee op een prachtig presenteerblaadje? Veel leuker, mooier en lekkerder dan een 'gewoon' theezakje. Horeca draait tenslotte allemaal om beleving. Geef uw gasten dan ook een ware theebeleving met de verse thee van Fleur de Café. Ons concept van verse thee voor de horeca staat garant voor de hoogste kwaliteit thee, die u ook nog eens snel en eenvoudig kunt serveren. Speciaal voor u hebben wij de mooiste theesmaken geselecteerd. Bekijk hier ons gehele assortiment thee voor de horeca!

losse thee plukken

Verse thee voor horeca

Fleur de Café is naast koffiebrander en groothandel ook theemelangeur. Daarmee richten wij ons op horeca, retail en particulieren. Voor de echte fijnproevers is onze thee voor de horeca een ware smaaksensatie. Met maar liefst 111 soorten kruidenthee en wel 90 soorten zwarte thee heeft u een bijna oneindige keuze in theesmaken. Er zijn dus genoeg theevarianten die bij u en uw gasten in de smaak zullen vallen. Welke thee u ook kiest, uw gasten zullen er eindeloos van genieten. U kunt onze theesoorten bestellen in diverse verpakkingen van 100 gram, 250 gram of 1000 gram. Onze thee bevat allen de beste ingrediënten. Dat ruikt én proeft u! Onze theesmaken maken ieder moment uniek en geven uw gasten de ultieme horecabeleving. U kunt bij ons kiezen uit verschillende varianten van de volgende theesoorten:

Naast een ruim assortiment losse thee, kunt u bij Fleur de Café ook terecht voor handige en leuke theeaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan losse theezakjes, zeefjes, blikken en lepels of een mooi theeplateau. Bovendien kunt u bij ons terecht voor producten bij de thee zoals suikerzakjes, koekjes, bonbons en honing.

Tea for two 2 Earl Grey superieur & Ceylon OP

Thee horeca startpakket

Onze thee voor de horeca is ook verkrijgbaar als een compleet startpakket. Met ons thee horeca startpakket kunt u direct aan de slag en kunt u zelf ervaren hoe gemakkelijk het theeconcept van Fleur de Café werkt. U kunt ervoor kiezen om onze twaalf populairste smaken te nemen of zelf twaalf verschillende smaken samen te stellen. Met uw doelgroep in uw achterhoofd, kunt u dan kiezen voor drie soorten zwarte thee, drie soorten groene thee, drie soorten rooibosthee en drie soorten kruidenthee. Wij geven u ook een gratis theekaart mee, waarop de door u gekozen smaken met uitleg staan. Dit helpt uw klanten de theesmaak van hun voorkeur te kiezen en onmiddellijk te genieten van uw thee voor de horeca!

Handig opbergen

Verse thee voor de horeca blijft het langst goed wanneer u het donker en droog bewaart. Om deze reden vindt u in onze webshop verscheidene maten en vormen stijlvolle opbergblikken. Opbergblikken hebben de voorkeur boven glazen potten, omdat de thee dan dus niet (altijd) donker bewaard wordt. Heeft u een grote horecazaak? Ga dan voor de kiloblikken van Fleur de Café. Van daaruit kunt u een aantal plateaus vullen om de thee aan tafel te serveren. Heeft u beperkte ruimte in uw horecagelegenheid? Kiest u dan voor onze 100 gram-blikken voor uw thee voor de horeca. Uw gast kan dan direct van de theekaart kiezen, waarna u het theeglas met de bestelde thee direct vanuit de bar uitserveert. Om de 100 gram-blikken handig bij elkaar te houden, bieden wij bovendien een wandrek of opbergbak aan. Deze systemen hebben een uitsparing voor een doseerlepel en zeefjes. Dit is zowel handig als praktisch. Wij denken op ieder moment graag met u mee!

Sfeervol serveren

Horeca is beleving. Daarom bieden wij u natuurlijk de mogelijkheid om uw thee voor de horeca sfeervol te serveren. Ons serveerplateau werkt als een uitgebreide theedoos, waarbij u uw gasten de losse thee in handige blikjes kunt laten zien en ruiken. U kunt kiezen voor een serveerplateau met plaats voor zes of twaalf theeblikken. De theekaart die bij het plateau hoort, laat de gast zien welke ingrediënten er in welke thee zitten. Uw gast kan ter plekke de smaak naar wens kiezen en met het bijbehorende doseerlepeltje de juiste hoeveelheid thee in het zeefje scheppen. Een prachtige manier van serveren! Het theeplateau is verkrijgbaar in een moderne zwarte uitvoering en een natuurlijke houten uitvoering.

Verse ijsthee 

Een heerlijk, verkoelend alternatief voor de warme zomerdagen? Verse ijsthee van Fleur de Café natuurlijk. Laat uw gasten genieten van verse ijsthee op het terras. Met het ijstheeconcept van Fleur de Café kunt u als horecaondernemer binnen 2 minuten een verse ijskoude ijsthee serveren! Onze thee voor de horeca biedt vele mogelijkheden en is te allen tijde geschikt om te drinken; of u nu een warme dag op het terras verwacht of een regenachtige dag die gezellig binnen wordt doorgebracht! Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor thee in de horeca? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan de lekkerste thee horeca in Deventer!

Andere pagina's

Theezeefje

TheezeefjeWanneer u losse thee gaat gebruiken, is een zeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment: van RVS en papier van een traditioneel theeknijper tot een zeefje in de vorm van een kerstboom.

Verse ijsthee

IjstheeMet mooi weer serveert en drinkt u het liefst heerlijke verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Fleur de Café heeft drie theeën ontwikkeld om zelf ijsthee mee te maken. Elk van deze theesoorten heeft een fantastische zomerse smaak en 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en bevat bovendien 90% minder suiker dan reguliere icetea.

Losse thee voor thuis

Losse theeWilt u thuis genieten van de heerlijke smaak van echte verse thee? Van fris tot zoet en van winters tot zomers; voor elke smaak hebben wij wel een thee in onze collectie. Onze theeën maken elk moment speciaal.