Horeca theepakketten - Opbergsysteem

Met een horeca theepakket kan je direct aan de slag met het losse theeconcept van Fleur de Café. In het pakket zitten alle benodigheden om jouw gasten de hoogste kwaliteit thee te serveren. Kies het theepakket dat bij jouw horeca past. Heb je een horeca waar biologische producten worden gebruikt dan is het Horeca pakket biologisch zeer geschikt. Speciaal voor dit pakket hebben wij 12 biologische theesoorten geselecteerd. Allemaal gecertifieerd door SKAL. Je hebt ook de optie om een theepakket samen te stellen met eigen gekozen theesoorten. Bij al deze theepakketten voor de horeca ontvang je theekaarten. 

Waarvoor zoek je een Horeca startpakket?    Café losse theepakket    Restaurant losse theepakket    Zomer theepakket    Theezakjes pakket

Filter je resultaten
Er zijn 3 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Theedoos horeca 12 vaks gevuld

Theedoos 12 vaks Fleur de Cafe

Theedoos 12 vaks zwart zonder logo

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Thee van Fleur de Café voor Horeca

Het lekkerste theeconcept !

Het lekkerste theeconcept !

Als theedrinken een beleving moet worden waar mensen voor omlopen, waarmee u sensationele en hoge kwaliteit thee serveert zonder dat uw inkoop omhoog gaat.

Het thee assortiment van Fleur de Café voor Horeca

Het thee assortiment van Fleur de Café voor Horeca

Dat onze thee de beste ingrediënten bevat ruikt én proeft u. Van fris tot zoet en van winters tot zomers, elke smaak thee vindt u in onze collectie. Fleur de Café is qua theesmaken van alle markten thuis. Onze theeën maken elk moment speciaal en geven uw gasten een echte belevenis. Kiest u voor een klassieke Ceylon of toch voor een exclusieve thee als Phoenix Dragon Jasmin Pearls? Welke thee u ook kiest, uw gasten zullen er eindeloos van genieten. Binnen elke theesoort heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij maar liefst 111 soorten kruidenthee en wel 90 uitvoeringen van zwarte thee. Er zitten dus altijd genoeg theevarianten in ons assortiment die in de smaak zullen vallen bij u en uw gasten. Onze theesoorten zijn te bestellen in diverse verpakkingen, 100 gram, 250 gram of een kiloverpakking.

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau

Om uw theeconcept compleet te maken kunt u ook werken met een theeplateau. Dit serveerplateau werkt als een theedoos, maar dan met losse thee in handige blikjes. laat uw gasten aan tafel de 12 of 6 theesoorten zien en ruiken. De theekaart die in het plateau staat geeft bovendien informatie over de smaak en thee ingrediënten. Uw gast kiest ter plekke de thee en kan met het bijbehorende doseerlepeltje de juiste hoeveelheid thee in het zeefje scheppen. Een mooie manier van serveren. Het theeplateau is verkrijgbaar in een strak zwarte uitvoering, maar ook in een natuurlijke houten versie. 

Verse ijsthee voor Horeca

Verse ijsthee voor Horeca

Laat uw klanten genieten van verse ijsthee op uw terras. Met het ijstheeconcept van Fleur de Café kunt u als horeca ondernemer binnen 2 minuten een verse ijskoude ijsthee serveren