Losse thee - Biologische thee - Bloemig

Ben je op zoek naar een verantwoorde en smaakvolle theesoort? Onze biologische thee wordt op geheel duurzame wijze geteeld. Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en kunstmatige toevoegingen is dan ook uitgesloten binnen onze producties Allen zo geniet je optimaal van de natuurlijke en pure smaken die de natuur te bieden heeft. Onze biologische thee vol verse en organische ingrediënten is een verfrissende en rustgevende keuze. Wil je onze losse biologische thee kopen? Ontdek de diverse selectie van biologische theeën op deze pagina!

Welke theesoorten zoek je? Zwarte thee    Groene Thee    Rooibosthee    Kruidenthee    Biologische thee    Witte thee    Chai thee    Pu-erh    Theebloem

Filter je resultaten
Er zijn 6 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo1 Bio

Earl grey Korakundah Bio 1 kg

wfo1 Bio

Earl grey Rwanda Bio 1 kg

wfo1 Bio

Earl grey Rwanda Bio 250 gram

wfo1 Bio

Earl grey Rwanda Bio 100 gram

wfo1 Bio

Earl grey Korakundah Bio 250 gram

wfo1 Bio

Earl grey Korakundah Bio 100 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Bio certificaat SKAL

Biologische thee kopen bij Fleur de Café

Is het serveren van overheerlijke thee onmisbaar voor jouw onderneming? En staat duurzaamheid bij jou voorop? Dan ben je bij Fleur de Café aan het juiste adres. Bij ons heb je keuze uit een uitgebreid assortiment aan zorgvuldig geselecteerde biologische thee. Alles is vanuit liefde en vakmanschap samengesteld. Wij behandelen onze theeblaadjes met de grootste zorg. Onze transparantie zorgt ervoor dat je precies weet waar onze thee vandaan komt. Proef de kwaliteit en overheerlijke aroma’s van biologische nu zelf en serveer jouw klanten een smaakvolle theebeleving. Waar biologische thee kopen? Overheerlijke en biologische thee koop je bij Fleur de Café. Als groothandel bieden we je een divers assortiment met overheerlijke biologische thee soorten. Deze zijn direct afkomstig van de bron en worden met zorg verbouwd, verwerkt en samengesteld. Voor iedereen is er wel een favoriete biologische thee melanges te vinden. Wil jij graag nog verantwoorder genieten van overheerlijk verse thee? Dankzij Fleur de Café heb je een ruime keuze uit 20 biologische theesoorten. Als sinds 2011 zijn wij in het bezit van een SKAL certificaat en produceren wij als themelangeur ook biologische theesoorten. Hiervoor gebruiken wij enkel verse ingrediënten die biologisch worden verbouwd, waar geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest aan te pas komen. Om er zeker van te zijn dat wij enkel de lekkerste en meest verantwoorde ingrediënten voor onze biologische theeën gebruiken, voert SKAL een jaarlijkse controle uit. Zo blijven wij scherp en creëren we voor jou de lekkerste biologische thee.

Biologische thee voor verantwoord ondernemen

Wil je als horecaonderneming of supermarkt jouw klanten verantwoorde en kwalitatieve thee aanbieden? Dan is de biologische thee van Fleur de Café waar je naar op zoek bent. Onze biologische thee wordt op milieuvriendelijke wijze verbouwd. Insecten en ziekteverwekkers worden op natuurlijke manier bestreden, waarbij het gebruik van kunstmest, pesticiden en insecticiden wordt gemeden. De klant krijgt enkel de lekkerste en meest verse thee voorgeschoteld, vrij van kunstmest resten en bestrijdingsmiddelen. Want echte kwaliteit proef je.

Als groothandel van biologische thee leveren wij verschillende theesoorten bij jouw onderneming aan de deur. Om groot in te slaan verkopen wij ook biologische theesoorten van 1 kilo. Besluit je vandaag voor 12:00 uur jouw voorraad biologische thee te kopen bij Fleur de Café? Dan verzenden we jouw bestelling dezelfde werkdag nog. Daarnaast bieden we speciaal voor ondernemingen de optie voor een private label aan. Zo kan iedereen van de overheerlijke en verantwoorde biologische thee van Fleur de Café onder jouw eigen label genieten.

Hoe verschilt biologische thee van Fairtrade?

De productie van biologische thee is een vorm van duurzaam verbouwen. Het draait hierbij om de manier waarop ingrediënten van de theesoorten worden geproduceerd. Dit gebeurt zonder bestrijdingsmiddelen. Fairtrade streeft ook naar duurzaamheid, maar dan vanuit een ander uitgangspunt. Fairtrade staat namelijk voor eerlijke handel. Zij streven naar een gelijke behandeling, waarbij de boer een eerlijke prijs voor zijn producten krijgt.

Tenminste houdbaar tot

Houdbaarheidsdatum van losse thee

Thee valt onder de voedingsmiddelen die niet snel bederven, dit komt doordat losse thee een droog product is. Thee krijgt als houdbaarheidsdatum tenminste houdbaar tot, oftewel THT, dit wil zeggen dat het de losse thee tot de vermelde datum houdbaar is. Bij veel producten is het verstandig om je aan de uiterste houdbaarheidsdatum te houden. Bij losse thee wordt na het verstrijken van de THT vaak alleen de smaak en geur minder, maar de thee kan nog zonder gevaar voor je gezondheid gebruikt worden.