Losse thee - Biologische thee - Bloemig

Ben je op zoek naar thee van hoge kwaliteit, die enkel op duurzame wijze wordt geteeld? Dan is de biologische losse thee echt wat voor jou en jouw onderneming. Al onze theesoorten bestaan uit de beste en meest verse ingrediënten, die op geheel organische wijze worden verbouwd. Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest is dan ook uitgesloten binnen onze producties.

Filter je resultaten
Er zijn 6 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo1 Bio

Earl grey Korakundah Bio 1 kg

wfo1 Bio

Earl grey Korakundah Bio 100 gram

wfo1 Bio

Earl grey Korakundah Bio 250 gram

wfo1 Bio

Earl grey Rwanda Bio 250 gram

wfo1 Bio

Earl grey Rwanda Bio 1 kg

wfo1 Bio

Earl grey Rwanda Bio 100 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
Layer 1
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Bio certificaat SKAL

Biologische thee

Wil jij graag nog verantwoorder genieten van overheerlijk verse thee? Dankzij Fleur de Café heb je een ruime keuze uit 20 biologische theesoorten. Als sinds 2011 zijn wij in het bezit van een SKAL certificaat en produceren wij als themelangeur ook biologische theesoorten. Hiervoor gebruiken wij enkel verse ingrediënten die biologisch worden verbouwd, waar geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest aan te pas komen. Om er zeker van te zijn dat wij enkel de lekkerste en meest verantwoorde ingrediënten voor onze biologische theeën gebruiken, voert SKAL een jaarlijkse controle uit. Zo blijven wij scherp en creëren we voor jou de lekkerste biologische thee.

Biologische thee voor verantwoord ondernemen

Wil je als horecaonderneming of supermarkt jouw klanten verantwoorde en kwalitatieve thee aanbieden? Dan is de biologische thee van Fleur de Café waar je naar op zoek bent. Onze biologische thee wordt op milieuvriendelijke wijze verbouwd. Insecten en ziekteverwekkers worden op natuurlijke manier bestreden, waarbij het gebruik van kunstmest, pesticiden en insecticiden wordt gemeden. De klant krijgt enkel de lekkerste en meest verse thee voorgeschoteld, vrij van kunstmest resten en bestrijdingsmiddelen. Want echte kwaliteit proef je.

Als groothandel van biologische thee leveren wij verschillende theesoorten bij jouw onderneming aan de deur. Om groot in te slaan verkopen wij ook biologische theesoorten van 1 kilo. Besluit je vandaag voor 12:00 uur jouw voorraad biologische thee te kopen bij Fleur de Café? Dan verzenden we jouw bestelling dezelfde werkdag nog. Daarnaast bieden we speciaal voor ondernemingen de optie voor een private label aan. Zo kan iedereen van de overheerlijke en verantwoorde biologische thee van Fleur de Café onder jouw eigen label genieten.

Hoe verschilt biologische thee van Fairtrade?

De productie van biologische thee is een vorm van duurzaam verbouwen. Het draait hierbij om de manier waarop ingrediënten van de theesoorten worden geproduceerd. Dit gebeurt zonder bestrijdingsmiddelen. Fairtrade streeft ook naar duurzaamheid, maar dan vanuit een ander uitgangspunt. Fairtrade staat namelijk voor eerlijke handel. Zij streven naar een gelijke behandeling, waarbij de boer een eerlijke prijs voor zijn producten krijgt.

Tenminste houdbaar tot

Houdbaarheidsdatum van losse thee

Thee valt onder de voedingsmiddelen die niet snel bederven, dit komt doordat losse thee een droog product is. Thee krijgt als houdbaarheidsdatum tenminste houdbaar tot, oftewel THT, dit wil zeggen dat het de losse thee tot de vermelde datum houdbaar is. Bij veel producten is het verstandig om je aan de uiterste houdbaarheidsdatum te houden. Bij losse thee wordt na het verstrijken van de THT vaak alleen de smaak en geur minder, maar de thee kan nog zonder gevaar voor je gezondheid gebruikt worden.