Thee

Het losse theeconcept van Fleur de Café is ook in te zetten in uw  huis, bedrijf, horeca, etc... Want wat is er mooier dan een kopje verse losse thee te serveren.  Losse thee serveren is niet alleen lekker, maar ook gezond en absoluut goedkoper als het serveren van zakjes thee. Gebruikt u de rvs zeef en tip, dan is het serveren van losse thee ook nog eens milieuvriendelijk en verspilt u minder afval. Hieronder vindt u alles wat u nodig heeft om losse thee op een mooie en handige manier te serveren.

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijks levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722
Theeconcept voor Horeca

Het lekkerste theeconcept voor Horeca !

Als theedrinken een beleving moet worden waar mensen voor omlopen, waarmee u sensationele en hoge kwaliteit thee serveert zonder dat uw inkoop omhoog gaat. Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee. Uw klant ziet namelijk  échte thee met échte ingredienten geserveerd krijgen. Lees verder

Thee aanbiedingen

Opbergbak t.b.v. theezakjes 12 vakken

Theezeefje RVS Retro + Tip

Serveer verse ijsthee !

Tijdens die warme zomerdagen is verse ijsthee gemaakt van echte losse thee heerlijk verfrissend. Met dit concept steelt u de show op het terras. Heerlijke ijsthee vers gemaakt van onze losse thee. Fleur de Café ontwikkelde drie theeën om zelf ijsthee te maken. Lees verder

Neem Fleur de Cafe op in uw winkelassortiment

Wanneer u kiest voor losse thee van Fleur de Café, dan kiest u voor kwaliteit. Wij verkopen enkel de beste kwaliteit thee en melangeren deze zelf tot de mooiste en lekkerste theemelanges. Onze theesoorten zijn een ware smaaksensatie voor de fijnproever. Naast losse thee kunnen wij u allerlei randassortiment leveren om zo uw theelijn compleet te maken. Voor het verkopen van onze thee hebben wij verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende verpakkingsmogelijkheden en u kunt zelfs kiezen voor private label. Fleur de Cafe heeft een breed assortiment thee en randassortiment dat geschikt is voor u als winkelier. Wilt u meer weten over de verkoopmogelijkheden voor uw winkel? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee. Wilt u wederverkoper worden?

Een uitgebreid assortiment losse thee voor iedereen

Losse thee kopen? Bij Fleur de Café kunt u losse thee gemakkelijk online bestellen. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment losse thee. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende soorten losse thee: Zwart theeGroene theeRooibos theeKruidentheeWitte theeSpeciale theeExclusieve theeBiologische theeTheebloemLosse ingrediënten

Losse thee bestellen bij Fleur de Café is eenvoudig. Bestel voor 12 uur en u heeft uw heerlijke thee de volgende werkdag in huis.

Losse thee

Losse thee

Met de theesoorten van Fleur de Café maakt u van elk kopje thee een feestje. De beste smaken, de mooiste ingrediënten en de fijnste kwaliteit, daar selecteren wij op. Bestel uw verse thee makkelijk online. In onze webshop vindt u de theesoort van uw keuze door uw selectie te verfijnen. Op die manier kunt uw keuze makkelijker maken. Selecteer bijvoorbeeld op smaak, hoeveelheid, theesoort of prijs. Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment.

Fleur de Café: Eigen theemelangeerderij voor verse thee

Fleur de Café: Eigen theemelangeerderij voor verse thee

Fleur de Café is een theemelangeerderij, wij beschikken over onze eigen melangeertonnen. Zo kunnen wij flexibel aan elke vraag voldoen en uw thee zo vers mogelijk leveren. Want niks is lekkerder dan verse thee. Bij Fleur de Café koop je gegarandeerd thee. Lees meer over de theesmaken die wij verkopen.

Private label thee

Private label thee

Een eigen merk thee is helemaal van deze tijd. Fleur de Café biedt retailers en horeca de kans om een eigen theemelange samen te stellen en deze onder een eigen merk te schenken of te verkopen. Onze theeexperts adviseren u graag om uw recepten samen te stellen. Wij kunnen uw thee vanaf 3 kilo produceren.

Groothandel met een compleet aanbod

Groothandel met een compleet aanbod

Om het u als ondernemer makkelijk te maken, kunt u naast koffie en thee ook bij ons terecht voor alle toebehoren. Zo kunt u uw theeconcept compleet maken en alles in één keer bestellen. Zoals suikerzakjes zowel rietsuiker als kristalsuiker en melkcups, honing en een heerlijk assortiment bonbons, koekjes en nougat om uw klanten extra te verwennen. Daarnaast zijn de siropen van Routin 1883 een mooie aanvulling op uw thee-assortiment.