Sluiten
horeca-thee
Theepiramides van Fleur de cafe

Theepiramides van Fleur de cafe

Nu tijdelijk introductie korting van 15% op onze nieuwe strakke theebox !

Proefpakket voor Horeca : 50 theezakken van 12 verschillende theesoorten met gratis theebox en nu ook tijdelijk introductiekorting: 178,50 euro ipv 210 euro ex BTW.

 

theebox met theepiramides

Duurzame theepiramides vol met lekkere theeen van Fleur de cafe 

De piramide theezakjes zijn gemaakt van “nature based” PLA, maiszetmeel. Dit is composteerbaar en helpt dus om de plastic soup te voorkomen. Ook het envelopje is gemaakt van composteerbaar materiaal, het zogenaamde nature flex. De wetgeving in Europa gaat echter waarschijnlijk veranderen in 2021. Iets mag composteerbaar heten en in de compostbak worden verwerkt als het product binnen 2 dagen composteert, dit is echter niet het geval met deze theezakjes. Deze hebben er 6 dagen voor nodig. Dus hoewel de theezakjes en enveloppes composteerbaar zijn, volgens ons de beste keuze, zullen ze volgens de nieuwe wetgeving gewoon in het rest afval mee moeten.

 

Thuis genieten van heerlijke thee met de theezakjes van Fleur de café

Omdat u niets te kort wilt komen in smaak en gemak! Fleur de cafe staat bekend om zijn lekkere en hoge kwaliteit losse thee. Onze thee melangeren we zelf zodat we deze precies naar onze eigen maatstaven kunnen maken. U komt bij onze thee enkel de mooiste natuurlijke ingrediënten tegen; grote theeblaadjes van hoog gelegen plantages, mooie bloesem van geurende bloemen en grote stukken heerlijk fruit. Deze kwaliteit thee wordt nu ook geproduceerd in een makkelijk te gebruiken theezakje in piramidevorm. We gebruiken deze vorm theezakje omdat de thee dan alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en u daarmee de beste smaak en ervaring beleeft. Ook kunt u zelf zien welke mooie ingrediënten we gebruiken om u een hoogstaand product te geven. Geniet thuis van heerlijke thee en met 12 verschillende smaken kunt u voor elk moment de juiste thee kiezen.

 

Met Fleur de café piramidezakjes verwent u uw Horeca gasten met de best aangeschreven thee.

Als gastheer kunt u uw gasten verwennen met smakelijke luxe thee in een handig te gebruiken theezakje in piramidevorm. Wellicht heeft u al eens gehoord van Fleur de café’s unieke kwaliteit in losse thee, welke geserveerd wordt met een theezeefje met daarop een schoteltje met mooie losse thee. Daarmee hebben we een uitermate sterk merk van kwalitatief hoogstaande producten gecreëerd. Wij maken het u nu makkelijk met een aanbod van 12 verschillende succesvolle theesoorten in makkelijk te gebruiken piramide theezakjes. Hiermee heeft u dezelfde mooie kwaliteit thee in een vorm die u minder handelingen kost. Aan uw gasten laat u zien dat u voor hen de beste keus maakt en voor uw bedrijf is deze methode van thee serveren een eenvoudige manier van werken.

 

Help uw klanten aan een keurige oplossing voor thee op kantoor en horeca.

U kent ons bedrijf als uitvinders van het losse theeconcept in de horeca, wat inmiddels een vast segment in de horecamarkt is waarin we zelf marktleider zijn. Aangezien we zelf de thee melangeren is die van een unieke hoge kwaliteit. In veel situaties is een oplossing in de vorm van een theezakje de enige werkbare mogelijkheid. Om uw klanten een hoogstaand product aan te kunnen bieden is er nu een assortiment van 12 bewezen succesvolle theesoorten in een piramidezakje beschikbaar. Hiermee kunt u een luxe product aanbieden die het aloude gebruiksgemak heeft. Wat milieuaspecten betreft biedt u met onze theezakjes een sterk product aan; de envelop is van Nature Flex papier wat bijzonder milieuvriendelijk is en op korte termijn zal zelfs het piramidezakje van composteerbaar PLA gemaakt worden. Om de theezakjes te bewaren kan gekozen worden voor Fleur de café blikken. De bestelgrootte is een zak van 50 theezakjes per soort.

 

Geniet in uw bedrijf van een lekker kopje thee voor uw collega’s en uw gasten met het keurige theezakje van Fleur de café.

Uw collega’s en uw gasten zijn belangrijke mensen in uw bedrijf. U wilt ze het liefst zo makkelijk mogelijk aan een heerlijk kopje thee helpen. Voor die situatie hebben onze thee melangeurs een selectie van de 12 populairste theesoorten gemaakt en die in een handig te gebruiken piramide theezakje gedaan. Nu hebben we dezelfde hoge kwaliteit thee die we voor het hoogste segment in de horeca bedacht is ook beschikbaar voor in het bedrijfsleven. Met Fleur de café theezakjes laat u uw gasten en collega’s weten dat u met hen het beste voor heeft. We bieden u de 12 verschillende theesoorten in een verpakking van 50 zakjes per theesoort aan en hebben er ook geëtiketteerde bewaarblikken voor.

Interesse in onze theezakjes?

Wij geven graag advies !

Andere pagina's

Theezeefje

TheezeefjeWanneer u losse thee gaat gebruiken is een zeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment. Van rvs tot papier van een traditioneel theeknijper tot een zeefje in de vorm van een kerstboom.

Verse ijsthee met losse thee

IjstheeMet mooi weer serveert en drinkt u het liefst heerlijke verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Fleur de Café heeft drie theeën ontwikkeld om zelf ijsthee mee te maken. Elk van deze theesoorten heeft een fantastische zomerse smaak en 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en bevat bovendien 90% minder suiker dan reguliere icetea.

Hoe bewaar ik mijn thee ?

Thee bewarenLosse thee is een product dat niet snel bederft en zelfs jaren lang goed blijft. Zeker wanneer u de thee op de juiste manier bewaart. Daarom geven wij u graag een aantal praktische tips, hoe en waarom u de thee het beste kunt bewaren.