Sluiten
horeca-thee
Verse koffiebonen voor fijnproevers

Vers gebrande koffiebonen voor fijnproevers

Ben je op zoek naar écht verse koffiebonen? Dan ben je bij Fleur de cafe Koffie aan het juiste adres. Met een breed assortiment in koffiebonen, biedt Fleur de cafe gegarandeerd een verse gebrande koffie. Onze tip voor een echt lekker kopje koffie? Gebruik verse koffiebonen. Wij raden aan om verse bonen te kopen. Zo bied je je gasten, klanten en werknemers pas een échte koffiebeleving aan.

Waarom verse koffiebonen?

Verse koffiebonen uit Koffiebrander

Over de smaak van koffie raakt men niet uitgepraat. Er zijn veel factoren die meespelen, waardoor de smaak van jouw kop koffie bepaald wordt. Het smaakverschil begint bij het soort koffieboon waarover we spreken. De koffiebonen die de basis vormen voor uw kop koffie, zijn zeer waarschijnlijk Arabica koffiebonen. Het komt voor, dat uw koffie deels voorzien is van Robusta koffiebonen. Qua smaak is dit de eerste bepalende factor. De koffiebonen voor uw koffie worden vervolgens gebrand. Deze branding is de volgende meespelende factor in de koffiesmaak. Is het een korte branding? Of een lange branding? En wanneer zijn deze koffiebonen gebrand? Om de smaak van uw kop koffie zo goed mogelijk te krijgen, verkopen wij vers gebrande koffiebonen. De branding en het effect op de koffie aroma's is nog zeer recent, waardoor de smaaksensatie in uw kop koffie direct terug te proeven is. Of de bonen nou kort gebrand zijn, of lang gebrand, u koopt te allen tijde vers gebrande koffiebonen bij Fleur de Café.

De koffiebranderij van Fleur de cafe

Fleur de Café is sinds 2014 een ambachtelijke koffiebranderij. In ons pand in Deventer zorgt onze Loring koffiebrander dagelijks voor vele kilo's verse koffiebonen. Na het branden worden de koffiebonen zo snel mogelijk verpakt in een koffiezak met ventiel zodat de bonen tijd hebben om te ontgassen en daarnaast niet hun versheid verliezen. De koffiezak is voorzien van een etiket, hierop staat altijd de branddatum vermeld. U kunt bij ons terecht voor vers gebrande arabica koffie vanaf 1 kilo.

Verse koffiebonen voor wie?

 

Lekkere koffie moet voor iedereen toegankelijk zijn. Bij Fleur de Café hebben wij een aantal plekken toegelicht waar vers gebrande koffiebonen zeer belangrijk zijn.

Vers gebrande koffiebonen - horeca

Hoe belangrijk is het voor uw klanten om na het dineren af te sluiten met een lekkere kop koffie? Of die kop koffie tijdens de lunch en in de middag? Door uw koffie te maken van verse koffiebonen biedt u uw klanten de lekkerste koffie. Door een goede koffie-ervaring vergroot u en passant ook nog de kans dat deze klanten terugkomen voor een nieuwe kop koffie. 

Verse koffiebonen - kantoor

Koffie is niet weg te denken van kantoor. Uw collega's drinken regelmatig een kop koffie, beginnen de dag ermee en drinken het uiteraard tussendoor en tijdens de pauze. Ook voor uw klanten en tijdens vergaderingen kan een goede kop koffie niet ontbreken. Door goede kwaliteit koffie zijn uw collega's tevreden. Dit heeft positieve effecten op hun productiviteit. Vers gebrande koffiebonen zijn een win-win aankoop voor u op kantoor.

Verse koffiebonen - thuis

Een lekkere kop koffie bij het ontbijt is voor velen de beste start van de dag. Laat die koffie dan zo lekker mogelijk zijn met vers gebrande koffiebonen. De dag goed beginnen neemt u de hele dag door mee, tijdens uw werk of bij u thuis onderling. En heeft u geen bonenkoffie machine? Geen probleem, Fleur de Café heeft zeer goede koffiebonen malers, zodat u ook gebruik kunt maken van onze vers gebrande koffiebonen.

Tips om uw bonen vers te houden

Vers gebrande koffiebonen bestellen is één, de koffiebonen vers houden is een tweede. Wij snappen dat u uw koffiebonen niet binnen 2 dagen op heeft. Daarom is het belangrijk om uw vers gebrande koffiebonen zo goed mogelijk te conserveren. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat uw koffiebonen zo lang mogelijk zo vers mogelijk blijven:

  • Bewaar de koffiebonen op een koele, droge, luchtdichte en donkere plek.
  • Bewaar uw vers gebrande koffiebonen vooral niet in de koelkast of vriezer. Door condens wordt de koffiesmaak beïnvloed.
  • Vermijd sterk ruikende producten. Koffiebonen nemen geuren uit de omgeving op. Dit heeft effect op de geur en de smaak van de koffie.

Dagvers gebrand koffiebonenOnze verse koffiegarantie

Onze koffie worden in onze eigen koffiebranderij gebrand en binnen 2 maanden verkocht. Na 2 maanden na branddatum wordt deze koffie door ons niet meer verkocht als verse koffie en wordt met korting verkocht. Dit is aanmerkelijk verser dan u ooit ergens zult kunnen kopen. De door ons gebrande koffiebonen zijn wat ons betreft tot uiterlijk een jaar na branddatum te consumeren.

Bestel uw verse koffiebonen

Bij Fleur de Café vindt u diverse varianten verse koffiebonen in ons assortiment. Heeft u vragen over de verschillende smaken of wilt u graag meer weten over andere producten van Fleur de Café? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord of helpen u aan de beste vers gebrande koffiebonen voor u.

Koffie bij Fleur de cafe kopen?

Wij geven graag advies !

Andere pagina's

Welke professionele koffiemolen is de beste keuze?

Afstellen koffiemolenMisschien overbodig om te vermelden, maar wil je echt verse koffie schenken, dan is het zelf malen van de koffiebonen een must. Koffie blijft namelijk in de vorm van bonen langer houdbaar dan gemalen koffie. Daardoor schenk je altijd lekkere verse koffie.

Welke koffiemaling heb ik nodig?

Afstellen koffiemolenDe koffiemaling is afhankelijk van uw zetmethode. Alles over de verschillende koffiemalingen en zetmethodes.

De oorsprong van de koffiebonen

oorsprong van de koffiebonenVoor zover bekend ligt de koffie oorsprong in het land Ethiopië en groeide het daar in het tropisch regenwoud.Er bestaat echter een mooi verhaal uit Jemen over de geschiedenis van koffie...