Sluiten
Ongebrande koffie

Ongebrande koffie

Groene koffie kopen? Maak snel kennis met het assortiment van Fleur de Café. Wij bieden zowel ongebrande arabica als robusta bonen. Deze komen uit verschillende landen, zogenoemde Single Origins of zelfs van een boerderij de Single Estate bonen. Deze groene koffiebonen kunt u meteen gebruiken of melangeren met een andere boon tot uw ideale smaak en branden naar uw voorkeur! De smaakbeleving van zelf gebrande koffie is eigenlijk met geen pen te beschrijven, maar sensationeel komt in de buurt. Bekijk ons complete assortiment direct online.

 1. 2 / 2
Toon Filters
Selectie verfijnen
Koffiesoort
Smaak koffie
 1. Chocola (18)
 2. Fris (6)
 3. Fruitig (4)
 4. Kruidig (3)
 5. Mild (10)
 6. Mocca (1)
 7. Pittig (5)
 8. Sterk (7)
 9. Vanille (1)
 10. Vol (4)
 11. Zacht (7)
 12. Zoet (14)
Werelddeel
Cuppingscore
 1. 80 - 85 (5)
 2. 85 - 90 (6)
Hoeveelheid koffie
 1. 1 kilo (45)
Proefpakket koffie
Verwerkingsproces
 1. Washed (15)
 2. Unwashed (1)
 3. Semi-washed (1)
Label
 1. Bio (6)
 2. Nieuw! (3)
Colombia Supremo ongebrand
Deze arabica koffiebonen worden met de hand gepluk...

Meer informatie

€ 9,70 incl. BTW€ 8.9 excl. BTW
 1. 2 / 2

 

Ons assortiment ongebrande koffiebonen

Bent u op zoek naar groene / ongebrande koffiebonen? Bij Fleur de Café heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment koffiebonen. Binnen onze categorie ongebrande koffiebonen bieden we verschillende soorten koffie aan. Denk bijvoorbeeld aan Arabica koffiebonen, biologische koffiebonen en Decafé koffiebonen. Daarbij heeft iedereen op het gebied van koffie zijn eigen voorkeur betreft smaak. Zo zijn er ongebrande koffiebonen met chocolade smaak, mocca smaak of vanille smaak. 

De variatie binnen groene koffie / ongebrande koffiebonen is eindeloos. Wilt u hier meer over weten? We vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.

Wat zijn groene koffiebonen?

Groene koffiebonen zijn ongebrande koffiebonen. Deze moeten nog gebrand worden om er koffie mee te zetten. Daarbij is het mogelijk om met deze ongebrande koffiebonen, groene koffie te zetten. Groene koffie bevat antioxidanten die normaal gesproken verdwijnen bij het branden.

Verse Koffiebonen

Meer over (ongebrande) koffiebonen

De basis van goede koffie blijft goede koffiebonen en die vindt u bij Fleur de Café. Speciaal voor u hebben we een selectie gemaakt van de beste koffiebonen met ieder hun persoonlijke eigenschappen. De arabica koffiebonen worden in de hoger gelegen gebieden van Afrika en Zuid-Amerika verbouwd. De koffieboon is mild van smaak, heeft een fijne geur en is niet heel krachtig. Voor ongeveer 65% van de totale koffieproductie wordt deze koffieboon gebruikt. De robusta is, zoals de naam al een beetje weggeeft, krachtiger van smaak. De boon komt uit laaggelegen koffiegebieden in Azië en Afrika. De koffiebonen worden in landen rond de evenaar verbouwd. Belangrijke landen voor de koffie industrie zijn Colombia, Brazilië, Ethiopië, Indonesië en Vietnam. Lees meer.

Koffiebes

Koffiebes

De koffieplant heeft een jaar of vijf nodig om tot bloei te komen. Vervolgens komen er bessen aan de plant. De koffiebes bevat twee koffiebonen. De buitenste schil van de bes en het vruchtvlees worden eraf gehaald en verder verwerkt. Voor 2 kilo koffiebonen is ongeveer 5 kilo bessen nodig. Lees meer.

Koffiebrander

Koffiebrander kopen

Even voor de zekerheid: onze groene, ongebrande koffiebonen dient u zelf thuis nog te branden voor gebruik. Er zijn meerdere manieren om koffiebonen te branden. Denk aan thuisbranders, een pan of zelfs popcornmachine. Het beste is uiteraard een professionele koffiebrander. Kijk naar ons aanbod koffiebranders voor thuis.

Ongebrande koffiebonen

Ongebrande / groene koffie kopen

Heeft u de groene / ongebrande koffiebonen gevonden die voldoen aan uw wensen? Bestellen is heel gemakkelijk. Plaats het product naar keuze in de winkelmand, reken veilig af en binnen enkele werkdagen ontvangt u uw bestelling in huis.