Sluiten

Koffie loopt in koffieglas

Espressomachine voor particulieren | Fleur de Café

Koffiemachine met bonen voor thuis

Graag willen we u ook thuis laten genieten van lekkere koffie. Daarvoor heeft u al de keus uit meer dan 70 soorten koffiebonen die u online kunt bestellen in onze webshop. Naast goede koffiebonen is een goede koffiemachine met bonen voor thuis ook belangrijk. Een volautomatische koffiemachine die de bonen direct vers maalt per kopje koffie is een perfecte optie voor thuis. Wil je liever zelf als een echte barista thuis aan de slag dan is een halfautomatische espressomachine met stoompijpje voor de melk en een losse koffiemolen aan te bevelen.

Volautomaat koffiemachineVolautomaat koffiemachine voor thuis

Een volautomatisch koffiemachine doet, zoals de naam al aangeeft, alles automatisch. Het enige dat u zelf moet doen is het waterreservoir en het bonenreservoir vullen. Met een druk op de knop, maalt de machine de bonen en worden er 1 of 2 kopjes koffie gevuld. En kunt u snel genieten van een heerlijk vers gezet kopje koffie. In ons assortiment vindt u verschillende volautomaten van het merk Delonghi die zo op uw aanrechtblad gezet kunnen worden. Kies voor de Delonghi Magnifica wanneer u een betrouwbare en eenvoudige koffiemachine wilt met niet te veel toeters en bellen. Deze machine wordt door de consumentenbond al een aantal jaar als 'beste koop' bestempeld. Wilt u liever wat meer opties op uw koffieapparaat dan is de Delonghi Dinamica de machine voor u. De Dinamica heeft een uniek systeem om melk op te schuimen voor liefhebbers van latte macchiato en cappuccino. Daarnaast kunt u met de MY functieknop uw eigen voorkeuren qua maalgraad, koffiehoeveelheid en sterkte instellen.

 

 

Espressomachine voor thuisEspressomachine voor thuisbarista

Wilt u net iets meer? Thuis oefenen en werken als barista? Laat u dan verleiden door het beste van het beste. Een echte espressomachine van Fracino, Expobar of BFC bijvoorbeeld. Een espressomachine werkt anders dan een volautomatische koffiemachine. Bij de espresso zetmethode wordt met grote druk water door het aangestampte koffiemaalsel heen gedrukt. De druk waarmee dit gebeurt is heel belangrijk voor de extractie en uiteindelijk de smaak van uw koffie. Lees hier meer over de werking van een espressomachine. Voor thuis gebruik is een 1 groeps espressomachine voldoende, met of zonder aansluiting op de waterleiding. Naast een halfautomatische espressomachine heeft u in tegenstelling tot een volautomatische machine ook een koffiemolen, een tamper en een afklopbak. 

Interesse in onze espressomachines?

Wij geven graag advies !

Andere pagina's

Bestel uw koffiebonen makkelijk en snel

Online koffie bestellenDrinkt u ook graag lekkere koffie? Vers gebrand en snel geleverd. De koffiebonen van Fleur de Café niet alleen een lekkere, maar ook gezonde keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf.

Losse thee

Losse theeWilt u thuis genieten van de heerlijke smaak van echte verse thee? Van fris tot zoet en van winters tot zomers, voor elke smaak hebben wij wel een thee in onze collectie. Onze theeën maken elk moment speciaal.

Verse ijsthee

IjstheeMet mooi weer serveert en drinkt u het liefst heerlijke verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Fleur de Café heeft drie theeën ontwikkeld om zelf ijsthee mee te maken. Elk van deze theesoorten heeft een fantastische zomerse smaak en 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en bevat bovendien 90% minder suiker dan reguliere icetea.