Sluiten

theeplateau

Losse thee | Fleur de Café | Thee voor fijnproevers

Losse thee bestellen

Wilt u thuis genieten van de heerlijke smaak van echte verse losse thee? Kies dan voor losse thee van Fleur de Café. U heeft de keus uit meer dan 120 soorten, dus altijd wel een smaak die bij u past. Van fris tot zoet en van winters tot zomers, voor elke smaak hebben wij wel een thee in onze collectie. Onze theeën maken elk moment speciaal.

 

Kwaliteitsthee is een losse thee

Losse thee is een natuurproduct en daardoor is de kwaliteit afhankelijk van de oogst, de weersomstandigheden en het verwerkingsproces. Fleur de Café kiest altijd voor de hoogste kwaliteit. Alle thee wordt getest op uiterlijk, smaak, geur en kleur. Daardoor kan het voorkomen dat wij een theerecept verbeteren door er extra ingrediënten aan toe te voegen of voor een mooiere kwaliteit groene thee te kiezen. Op die manier bent u altijd verzekerd van de heerlijkste verse losse thee die er te koop is.

 

Ingrediënten en allergenen

Bent u nieuwsgierig naar de ingrediënten van uw favoriete losse theemelange? of moet u vanwege een allergie noodzakelijk weten wat er in een theemelange zit? In onze webshop vindt u bij elk product onder het tabblad Specificaties de ingrediënten en eventuele allergenen genoemd staan. Bovendien zijn de ingrediënten ook te lezen op het etiket van het theezakje. Mocht u vragen hebben over de theesamenstelling of allergenen, neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per mail of via ons contactformulier.

 

Thee met theezeefjeTheezeefje voor losse thee

Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment. De smaak, kleur en geur van losse thee komt het best tot zijn recht wanneer de ingrediënten de ruimte hebben in het hete water. Daarom zijn wij ook erg enthousiast over ons meest verkochte artikel het rvs zeefje met tip. Dit prachtige theezeefje kunt u direct in uw theeglas hangen en bij de juiste sterkte op het tipje plaatsen.

 

Tea for one theepotje

Gebruikt u liever een theepotje om losse thee in te zetten. Dan hebben wij verschillende theepotten zowel met als zonder zeefje in gietijzer of porselein. Wilt u even genieten van uw eigen potje thee met uw eigen favoriete theesmaak? Bestel dan een tea for one theepotje. Het theekannetje is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is eigenlijk een theepot met kopje eronder. U zet de thee in de theepot en schenkt deze vervolgens leeg in het kopje eronder.

 

Theeplateau

U kunt ook uw thee op gepaste manier serveren met dit theeplateau. Dit serveerplateau werkt als een theedoos, maar dan met losse thee in handige blikjes. Zo kunt u uw thee op tafel serveren in een plateau voor 6 of 12 soorten losse thee. Op de theekaart die u achterin het plateau kunt zetten, staat de beschrijving van de smaken en ingrediënten van de thee. U vindt hier onze plateaus.

 

Theepakketjes en cadeautjes

Wilt u ook iemand anders laten genieten van onze heerlijke losse thee? Kijk dan verder in onze webshop. U vindt hier verschillende theepakketjes inclusief thee, theeglazen en zeefjes, ontzettend leuk om cadeau te geven.

Interesse in onze losse thee?

Kijk in onze webshop !

Onze losse thee assortiment

Reviews

Een paar reviews van losse thee klanten

4158800 ontdek via horeca, echte thee Ze verkopen de lekkerste thee die ik ooit heb gedronken. Ik kwam achter hun naam in het restaurant. wij genieten met de hele familie van de thee! Mijn dochter heeft wel 12 smaken! Ikzelf houd het meest van den sencha Lemon. Alles werd in prima staat thuisbezorgd.

Andere pagina's

Theezeefje

TheezeefjeWanneer u losse thee gaat gebruiken is een zeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment. Van rvs tot papier van een traditioneel theeknijper tot een zeefje in de vorm van een kerstboom.

Verse ijsthee met losse thee

IjstheeMet mooi weer serveert en drinkt u het liefst heerlijke verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Fleur de Café heeft drie theeën ontwikkeld om zelf ijsthee mee te maken. Elk van deze theesoorten heeft een fantastische zomerse smaak en 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en bevat bovendien 90% minder suiker dan reguliere icetea.

Bestel uw koffiebonen makkelijk en snel

Online koffie bestellenDrinkt u ook graag lekkere koffie? Vers gebrand en snel geleverd. De koffiebonen van Fleur de Café niet alleen een lekkere, maar ook gezonde keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf.