Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meedere bedrijven zijn u voorgegaan. Neem telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

Espressomachines verkopen

Espressomachines verkopen

Doordat wij importeur zijn van een aantal professionele espressomachine merken (Expobar, BFC, Fracino), bent u bij ons aan het beste adres voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Op verzoek kunnen wij deze machines voor u installeren en het onderhoud uitvoeren. Lees hier meer over het verkopen van espressomachines.

Losse thee verkopen

Losse thee verkopen

Kies voor de beste kwaliteit losse thee tegen gunstige condities. Wij verkopen enkel de beste kwaliteit thee en melangeren deze zelf tot de mooiste en lekkerste theemelanges. Onze theesoorten zijn een ware smaaksensatie voor de fijnproever. U heeft de keuze uit meer dan 120 soorten thee. Bovendien zien uw klanten hoe mooi de thee eruit ziet. Voor het verkopen van onze thee hebben wij verschillende mogelijkheden. Zoals verschillende verpakkingsmogelijkheden en zelfs private label. Wilt u meer weten over de verkoopmogelijkheden voor uw winkel?

Koffiebonen verkopen

Koffiebonen verkopen

Ook voor koffie bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres. Wilt u meerdere soorten koffiebonen verkopen? bij ons heeft u keuze uit meer dan 40 soorten singles origins zowel arabica als robusta en daarnaast ook nog ongeveer 40 verschillende melanges. Zit uw exacte melange er nog niet bij, geen probleem dan stellen wij deze voor u samen. Alle koffiebonen worden in onze koffiebranderij dagelijks vers gebrand.

Private label koffie

Private label koffie

Droomt u ervan uw eigen merk koffiebonen te verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Met een private label koffie kunt u uw eigen merknaam doorvoeren in meerdere artikelen zoals op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van een uw eigen merk koffie? Onze koffieexperts helpen u graag om in 3 stappen uw eigen private label koffie te ontwikkelen. Stel zo uw eigen melange, eigen smaak en eigen verpakking samen.

Thee en koffie accessoires

Thee en koffie accessoires

Maak uw koffie en theelijn compleet met mooi en praktisch randassortiment. Blikjes, theepotjes, theezeefjes of wegwerp theezakjes in verschillende maten om thee to go te maken. U vindt het allemaal in onze webshop waar u deze handig online kunt bestellen. Besteld u op werkdagen voor 12.00 uur dan wordt de bestelling nog de volgende dag geleverd.

Wilt u zelf koffiebonen branden in uw zaak?

Wilt u zelf koffiebonen branden in uw zaak?

Wij verkopen ongebrand koffiebonen en ook verschillende soorten branders. Voor u als ondernemer biedt het zelf branden verschillende voordelen. Naast de enorme klanttevredenheid is de inkoop van ongebrande bonen ook voordelig en kunt u zelf de kwaliteit van uw koffie waarborgen. De koffiebranders die Fleur de Café verkoopt zijn van de merken: GarantiGene Café en Fracino.

WIL JE WEDERVERKOPER WORDEN?
Wij geven graag advies !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Meer blogs over private label koffie en verpakkingen

04.04.2024

Zo kies je een verpakking voor private label koffie

Wil je koffie op de markt brengen? Dan wil je genoeg aandacht geven aan de verpakking. Deze is namelijk bijna even belangrijk als de inhoud zelf. Fleur de Café helpt je met koffieverpakkingen. Je kiest een bestaande zak of ontwerpt je koffiezak helemaal zoals jij het wil. Aan zowel de zak als het etiket kan jij zelf invulling geven. In dit blog ontdek je de kwaliteitskenmerken van Fleur de Café koffiezakken. Ook lees je alles over het verpakken van private label koffie.
Lees meer
15.02.2024

Verpakkingsmateriaal voor koffie en thee

Onze zakken hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kan de klant de koffiebonen of thee makkelijk in de zak bewaren en per portie er uit halen. Daardoor blijven de koffiebonen of de thee goed, donker en luchtdicht bewaard.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiemelange samenstellen voor Private label

Uit onze grote hoeveelheid single origine koffiesoorten kunnen verschillende melanges gemaakt worden. Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.  Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen. Zo ontstaat een melange die qua smaak, aroma en mondgevoel perfect aansluit bij uw wensen en die van uw klanten.
Lees meer