Evenement

Filters weergeven
27.03.2023

Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor jouw evenement

Een mobiele koffiebar is een leuke eyecatcher voor jouw evenement. Wij verhuren onze hippe koffietruck graag aan vaste horeca klanten en iedereen die een mobiele koffiewagen wil voor een evenement. Maak alles voor jouw evenement compleet met de andere producten van Fleur de Café. Denk bijvoorbeeld aan servies, wegwerpbekers of een percolator.
Lees meer
27.03.2023

Verhuur voor koffie of thee evenementen

Soms sta je onverwachts voor een uitdaging. Een grote groep gasten, een evenement, deelnemen aan een braderie. Voor die enkele keren dat je extra capaciteit nodig hebt, is het handig om dit te kunnen huren. Voor onze vaste klanten bieden wij deze service. Zodat je je kansen kan benutten en vrij eenvoudig extra koffie en thee kunt schenken.
Lees meer
21.09.2020

Horeca theeproeverij

Kom proeven en kies uw nieuwe theesoorten Bent u op zoek naar een nieuwe theesoorten voor uw horeca of wilt u graag uw theekaart aanpassen met nieuwe losse theesoorten? Wij organiseren theeproeverijen. Meld u aan voor onze theeproeverij. Tijdens de theeproeverij bieden wij u de mogelijkheid om verschillende theesoorten te ruiken en proeven om zo een goede keuze te maken voor het nieuwe seizoen. Ook worden er demonstratie gegeven hoe u uw thee met extra beleving kunt presenteren. Bent u er na de theeproeverij nog niet uit, neem dan een sample mee naar huis en geef uw keuze later door.
Lees meer
21.01.2020

Horecava

Zoals elke jaar staan wij bij de Horecava! Met de nieuwe espressomachine EX5 van Expobar, onze nieuwe theezeefje, onze koffie, thee en ijsthee. Bent u een bestaande klanten of een nieuwe klant,
Lees meer