Theeconcept Fleur de Café

Bent u al bekend met het thee concept van Fleur de Café?

Fleur de Café heeft een thee concept bedacht wat een ware beleving is voor uw gasten. Eenvoudig en gemakkelijk thee serveren op een snelle wijze.  

Hoe werkt het theeconcept?

Het Fleur de Café theeconcept is ontwikkeld om op een eenvoudige en snelle manier thee te serveren aan uw gasten. Uw klant ziet de thee met de losse ingrediënten, dit is de ware beleving. De thee is samengesteld en gemelangeerd in onze eigen theemelangeerdij. Kies voor een onvergetelijke beleving voor uw gast door ons theeconcept te kiezen. Wij helpen u graag met het kiezen van theesoorten, mocht u willen veranderen van theesmaken dan leveren wij u nieuwe theekaarten geheel gratis!

Wat heeft u nodig voor het theeconcept?

U heeft de volgende artikelen nodig om uw theeconcept compleet te maken:

Wij hebben voor u meerdere horeca starterspakketten  samen gesteld. 

Onze meest populaire theemelanges

Sencha Lemon 1 kg

Earl Grey Superieur 1 kg

Rooibos African Summer 1 kg

Sterrenmix 1 kg

Horeca koffie van Fleur de Café

De lekkerste koffie voor uw gasten van Fleur de Café

Wij van Fleur de Café gaan voor de beste kwaliteit. Zo ook in de koffie bonen, ons assortiment bestaat uit koffie bonen uit meer dan 20 verschillende landen. Wij bieden u een groot koffie aanbod aan van Arabica en Robusta bonen. De koffiebonen worden vers gebrand in onze koffiebranderij in Deventer. Bestel uw koffiebonen direct online en proef onze kwaliteit.  

Bij het branden van de koffiebonen maken wij geen gebruik van toevoegingen of smaakversterkers. Ervaar de ultieme koffiebeleving zelf door uw koffiebonen bij ons te bestellen.

Onze meest populaire koffiemelanges

wfo1 Meest populair

Brasil Yellow Bourbon 1 kg

Fleur de Café Espresso Grand Cru 1 kg

wfo1 Meest populair

Fleur de Café Style Italien 1 kg

wfo1 Meest populair

Noir Desir 1 kg

Horeca koffiemachine

Heeft u al een koffie machines voor de horeca

Een koffiemachine om echte verse koffie te zetten is voor uw horeca bedrijf onmisbaar. Fleur de Café heeft enkel koffiemachines in het assortiment die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze verkopers helpen u graag op weg om de juiste koffiemachine aan te schaffen, onder het genot van een heerlijk kopje koffie.  

Het onderhouden van uw koffiemachine voorkomt reparaties. Fleur de Café heeft een eigen technische dienst, koopt u een koffie machine bij ons? Onze monteurs helpen u graag op weg met het onderhoud aan de machine of het vervangen van een waterfilter. Mocht u een technische storing krijgen, dan helpt onze technische dienst u graag om tot een passende oplossing te komen.

De professionele Expobar espressomachines

wfo1 Op = Op Meest populair

Expobar Onyx 2 groeps hoog model

Expobar G10 2 groeps

Expobar Carat 2 groeps zwart

Crem EX3 zwart 2 groeps

lattiz melk in box

Lattiz voor uw koffie machine

Heeft u een koffiemachine en schenkt u niet alleen koffie maar ook cappuccino of een latte macchiato? Dan is Lattiz melk de beste keuze voor uw horeca bedrijf, lattiz melk is ontwikkeld door horecaprofessionals. Dankzij de ideale samenstelling van eiwit en vet bent u met deze melk verzekerd van constante barista kwaliteit. Lattiz melk zit in een doos met daarin een zak van 4 liter melk. Met een pak Lattiz melk maakt u 140 cappuccino’s.  

Lattiz melkopschuimer

Lattiz melkmachine

Om optimaal gebruik te kunnen maken van Lattiz melk is een Lattiz melkmachine nodig. Friesland Campina heeft de Lattiz melkmachine bedacht, er gaat een pak lattiz melk in de machine en deze wordt op een bepaalde manier geschuimd en verwarmd. De Lattiz melkmachine is speciaal ontwikkeld voor horecaprofessionals. Met een druk op de knop schuimt de machine de melk op, doordat er gebruikt gemaakt wordt van echt melk is de melkschuim crèmig en perfect egaal. 

 

 

Neem contact met ons op?
Wij geven graag advies

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox. 

Andere bloggen voor Horeca

02.06.2023

Lattiz melkopschuimer voor de Horeca

Met de Lattiz melkschuimmachine maak je moeiteloos en met een constante kwaliteit perfect melkschuim voor al je favoriete drankjes, zoals cappuccino, latte macchiato en andere heerlijke melkcreaties. Of je nu een professionele barista bent of gewoon thuis van een heerlijke koffie wilt genieten, de Lattiz melkschuimmachine staat altijd voor je klaar om het beste melkschuim te creëren.
Lees meer
24.04.2023

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Als je op zoek bent naar de beste koffie voor jouw horecaonderneming, dan bieden wij je niet alleen de lekkerste koffie, maar ook een compleet koffieconcept. Ons koffieconcept omvat niet alleen hoogwaardige koffiebonen, maar ook gratis servies dat je in bruikleen krijgt. Daarnaast bieden we barista trainingen om jouw personeel de kunst van het koffiezetten bij te brengen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een complete en professionele koffie-ervaring.
Lees meer
18.04.2023

Samenwerking Fleur de Café en Multiwagon

Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de mobiele karren branche? Op de Open Dag van Multiwagon kwamen professionals uit de industrie samen om de laatste trends en ontwikkelingen te bespreken en inspiratie op te doen. Fleur de Café was aanwezig en verzorgde hoogwaardige koffie en thee om de dag compleet te maken.
Lees meer
27.03.2023

Verhuur voor koffie of thee evenementen

Soms sta je onverwachts voor een uitdaging. Een grote groep gasten, een evenement, deelnemen aan een braderie. Voor die enkele keren dat je extra capaciteit nodig hebt, is het handig om dit te kunnen huren. Voor onze vaste klanten bieden wij deze service. Zodat je je kansen kan benutten en vrij eenvoudig extra koffie en thee kunt schenken.
Lees meer
27.03.2023

Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor jouw evenement

Een mobiele koffiebar is een leuke eyecatcher voor jouw evenement. Wij verhuren onze hippe koffietruck graag aan vaste horeca klanten en iedereen die een mobiele koffiewagen wil voor een evenement. Maak alles voor jouw evenement compleet met de andere producten van Fleur de Café. Denk bijvoorbeeld aan servies, wegwerpbekers of een percolator.
Lees meer
26.04.2022

Expobar espressomachine

Fleur de Cafe is al jaren de trotse importeur van professionele espressomachines voor de horeca van de merken Expobar en BFC. Van die merken zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
Lees meer
14.10.2021

Horeca

Lekkere koffie en thee is cruciaal in de horeca, wij hebben de beste horeca koffie, vers gebrande koffiebonen met koffie- of/en espressomachines. Daarnaast hebben wij ook overheerlijke thee, de losse thee wordt gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij.
Lees meer
21.09.2020

Horeca theeproeverij

Kom proeven en kies uw nieuwe theesoorten Bent u op zoek naar een nieuwe theesoorten voor uw horeca of wilt u graag uw theekaart aanpassen met nieuwe losse theesoorten? Wij organiseren theeproeverijen. Meld u aan voor onze theeproeverij. Tijdens de theeproeverij bieden wij u de mogelijkheid om verschillende theesoorten te ruiken en proeven om zo een goede keuze te maken voor het nieuwe seizoen. Ook worden er demonstratie gegeven hoe u uw thee met extra beleving kunt presenteren. Bent u er na de theeproeverij nog niet uit, neem dan een sample mee naar huis en geef uw keuze later door.
Lees meer
15.09.2020

Koffie groothandel voor Horeca, private labels, winkels, webwinkels en bedrijven

Wij van zijn een koffie groothandel die uw horecaonderneming, winkel, bedrijf of gezin voor zien van het lekkerste koffie en thee.
Lees meer
15.09.2020

Horeca thee van Fleur de cafe

Thee bestellen als horecaondernemer? Zie hier aanbod voor losse thee voor Horeca
Lees meer
15.09.2020

Horeca koffiemachine van Fleur de cafe

Goeie koffie is essentieel in de horeca, en goeie koffie maak je met een horeca koffiemachine.
Lees meer
15.09.2020

Horeca espressomachine kopen

Koop een koffiemachine bij Fleur de Café en serveer uw gasten de lekker en verse koffie.
Lees meer
04.09.2020

Proef de koffie van Fleur de Cafe voor Horecazaak

Bent u een Horecazaak, kunt u onze koffieproeven.
Lees meer
01.09.2020

Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer
01.09.2020

Theeconcept voor Horeca

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Thee voor Horeca

Verse thee in de horeca wordt steeds meer gewaardeerd door gasten. Wie wil er nu niet een heerlijke kop verse thee op een prachtig presenteerblaadje? Veel leuker, mooier en lekkerder dan een 'gewoon' theezakje.
Lees meer
01.09.2020

Thee groothandel voor Horeca

Als thee groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden meer dan 120 theesoorten. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer.
Lees meer
07.03.2018

Hoe maak ik de lekkerste koffie? Vier criteria.

De lekkerste koffie maak je met een espressobereiding in een espressomachine vinden wij. Lees over de vier criteria voor het maken van de lekkerste espresso. Een snelle barista cursus.
Lees meer
17.03.2017

Private label koffie nu ook in de horeca

Wat is er nu mooier dan je eigen merk koffie te gaan verkopen. Private label is super hip en daarbij nog eens de perfecte manier van marketing. Lijkt dit jou wat? dan ben je bij Fleur de cafe aan het juiste adres!
Lees meer