Ga voor smaak en beleving

Koffie en thee drinken kunnen jouw gasten overal: op het station, op het werk of thuis. Aan jou de taak om te zorgen dat ze dat kopje bij jou komen drinken. En niet dat ze op het terras van de buren neerstrijken. Je wil dat ze jouw horeca-zaak verkiezen en keer op keer terugkomen. De smaak en beleving zijn daarbij belangrijke factoren.

Jij wil smaakvolle koffie en thee serveren. Je wil dat de koffie lekkerder smaakt dan bij de buren. En een theebeleving neerzetten waar gasten voor terugkomen. Jij wil zorgen dat jouw horeca-onderneming bekend staat om de uitstekende smaak en de unieke ervaring die je biedt. Maar hoe doe je dat?

Theeconcept Fleur de Café

Kies thee met smaak

Laten we beginnen bij thee. Wanneer het op thee aankomt, kan je kiezen uit theezakjes of losse thee. Vooral die laatste wordt steeds populairder in de horeca. Er gaat er niets boven de smaak van losse thee. In een theezakje krijgt de thee weinig ruimte. De smaak komt daardoor niet voldoende vrij.

Bij losse thee krijgen de blaadjes te ruimte. Bovendien zijn de theeblaadjes en ingrediënten bij losse thee groter. En dat proef je! De smaak is veel voller en het maakt indruk. Laat je gasten kennismaken met een uitgebreide selectie aan theesmaken. Losse thee biedt niet alleen een rijkere smaak, maar geeft ook een gevoel van authenticiteit aan je horecazaak.

Om makkelijk thee in de horeca te serveren is er het losse thee concept voor de horeca. In plaats van de theedoos ga je met een theekaart naar tafel. Je gasten krijgen heet water, de losse thee en een theezeefje geserveerd. Ze zien de thee en ingrediënten. Het uiterlijk van de thee en de grote ingrediënten maken de thee van Fleur de Café lekkerder dan andere theemerken. Zo lekker dat er weinig aroma’s nodig zijn!

Dit zijn de hardlopers in de horeca als het gaat om losse thee:

1. Sencha Lemon 1 kg
2. Earl Grey Superieur 1 kg
3. Rooibos African Orange 1 kg
4. Liefdevol 1 kg

Horeca koffie van Fleur de Café

Koffie die past bij jouw horeca-zaak

Elke horecaonderneming heeft zijn eigen unieke stijl en identiteit. Deze wil je ook tot uiting brengen in de koffie. Je wil dat de koffie proeft naar de gezelligheid van een bruin café. Of juist dat de koffie smaakt naar luxe en elegantie. De smaak die je kiest hangt helemaal af van het type van jouw bedrijf. Je wil de ambiance van je zaak uitstralen.

Stel je voor dat jouw koffie de perfecte aanvulling is op de sfeer die wil neerzetten. Waar moet die koffie dan aan voldoen? Gelukkig kan je bij Fleur de Café kiezen uit een geschikt aanbod horeca koffie. Er zit gerarandeerd een goede koffie tussen die past bij jouw bedrijf.

Deze gebrande koffiebonen zijn de hardlopers in de horeca:

  1. Noir Desir 1 kg
  2. Espresso Grand Cru 1 kg
  3. Brasil Yellow Bourbon 1 kg
  4. Primero Melange 1 kg

Heb je geen idee welke je lekker vindt? Je kan deze alle vier proeven met het proefpakket. Of kom eens langs voor een afspraak bij Fleur de Café. Je ontdekt dan samen met onze verkoper welke smaak past bij jouw bedrijf.

Kies de juiste koffiemachine

Om koffie te kunnen zetten heb je een koffiemachine nodig. Of het nu gaat om dat perfecte shot espresso te zetten of cappuccino te serveren, investeer in een koffiemachine die past bij jouw behoeften en de verwachtingen van je gasten. De keuze van de machine bepaalt mede de kwaliteit van je koffie. Maar waar moet je op letten?

Kwaliteit en degelijkheid zijn belangrijk. Je moet er niet aan denken dat jouw koffiemachine kapot gaat. Zeker niet wanneer jij de zaak vol hebt zitten. Je kiest daarom een espressomachine van hoogwaardige kwaliteit. Gaat er toch wat stuk aan je machine? Dan wil je iemand die je uit de brand helpt. Gelukkig heeft Fleur de Café een eigen technische dienst. Een van de monteurs komt langs of geeft telefonisch advies bij storingen. Dat geeft jou als horeca ondernemer rust.

Dit zijn twee degelijke machines voor de horeca:

1. Crem EX3 Smartsteam zwart 2 groeps
2. BFC Galileo 3 groeps

Fleur de Café heeft espressomachines van hoogwaardige kwaliteit. Omdat er een eigen technische dienst is, weet het bedrijf uit eigen ervaring wat goede machines zijn.

Wil je graag persoonlijk advies over een horeca espressomachine? Dan mag je gerust eens bellen of langskomen. Je krijgt dan uitleg over de machines. (Onder het genot van een heerlijk kopje koffie natuurlijk). Zo kies je samen met een kenner de juiste thee, koffie en de meest passende machine voor jouw bedrijf.

Lattiz melkopschuimer

Maak indruk met mooi melkschuim

Voor liefhebbers van melkkoffies is de juiste melkschuimtechniek essentieel. Stel je voor: een kunstig gemaakt hartje van melkschuim dat drijft op de top van je cappuccino. Daarmee tover je toch bij elke cappuccino-drinker een glimlach op het gezicht? Zorg ervoor dat je barista's getraind zijn in het perfect opschuimen van melk voor die romige cappuccino's en lattes.

Niet iedereen krijgt het melkschuimen onder de knie. Het maken van mooi melkschuim is een kunst. En met de huidige personeelstekorten is het lastig om goede barista’s te vinden. Gelukkig is er de Lattiz melkopschuimer. Dit apparaat bespaart je enorm veel tijd en deskundigheid. Met één druk op de knop maak je met Lattiz melk het perfecte melkschuim voor zowel de latte machiato als de cappuccino. En de kwaliteit is constant. Je gast krijgt altijd een crèmig, mooi en perfect egaal melkschuim. 

Alles onder één dak bij Fleur de Café

Jouw tijd is kostbaar. En juist daarom is het wel zo om alles onder één dak te bestellen. Fleur de Café is gespecialiseerd in koffie en thee. En begrijpt de essentie van kwaliteit in de horeca. Je kiest er uit enkel en alleen de beste koffiebonen en de fijnste losse thee.

Ook qua horeca-benodigdheden op het gebied van koffie en thee zit je er goed. Bij Fleur de Café kan je voor de volgende horeca-benodigdheden terecht. Denk bijvoorbeeld aan je theeaccessoires, servies of barista tools.

Bestel jouw horeca koffie en thee

Maak van jouw horeca-zaak een plek waar gasten niet alleen komen voor het eten, maar ook voor de onvergetelijke koffie- en theemomenten. Bestel vandaag nog je koffie, thee en benodigdheden bij Fleur de Café. En stel je voor hoe de beleving in jouw zaak naar een hoger niveau wordt getild.

Ontdek de wereld van smaakvolle koffie en thee en laat jouw horeca-zaak uitblinken in elke kop!

Wil je meer info over een koffieverpakking?
Wij helpen je graag met advies over koffie en private label. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over horeca koffie en thee

11.04.2024

Hoe presenteer je losse thee in de horeca?

Thee wordt regelmatig gedronken. Toch besteedt veel horeca weinig aandacht aan de populaire drank. Dit is zonde, want thee is veelzijdig! Fleur de Café maakt de lekkerste thee voor restaurants, cafés en andere horecazaken. Met de theeplateaus serveer je haast moeiteloos thee met een maximale beleving. Ontdek hoe ook jouw horecabedrijf gasten betovert met de mooiste thee en theeplateaus.
Lees meer
11.04.2024

Is losse thee wat voor mijn horecabedrijf?

Overweeg je om losse thee te verkopen? Dat kan het weleens je beste idee ooit zijn. Losse thee in de horeca wordt namelijk met de dag populairder. Je kan met losse thee genieten van veel voordelen. Het is smaakvoller, milieuvriendelijker en een lust voor het oog. Met losse thee serveer je een ware beleving. Je klant kan het citroenschijfje in de citroenthee zien. Je gast gaat de thee die jij serveert echt ervaren. De horeca kiest steeds vaker voor losse thee. Is het ook wat voor jouw bedrijf?
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
09.02.2024

Maak kennis met koffie groothandel Fleur de Café

Zoek je een koffiegroothandel? Dan is het tijd om kennis te maken met Fleur de Café. Als koffiegroothandel zijn wij vooral leverancier voor de horeca. En ook voor winkels en andere ondernemers staan wij klaar. In onze eigen koffiebranderij werken wij dagelijks met de beste bonen. Wij beloven je de lekkerste koffie. En ook alle andere zaken rondom koffie kan je bij onze groothandel terecht!
Lees meer
02.11.2023

Theeconcept voor jouw horecabedrijf

Ben je klaar met de ouderwetse theedoos? Met Fleur de Café kies je voor een nieuwe thee-revolutie. Met ons horeca thee-concept serveer je simpel en stijlvol losse thee. Dit is smaakvoller, specialer en milieuvriendelijker dan de standaard theezakjes. En het is een absolute beleving voor je klant. Theedrinken is nog nooit zo leuk geweest. In dit blog ontdek je alles over losse thee in jouw horecabedrijf.
Lees meer
04.09.2023

Proef de koffie van Fleur de Cafe voor Horecazaak

Heeft u een horecazaak? Dan kunt u onze koffie proeven. Vul het formulier in.
Lees meer
27.03.2023

Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor jouw evenement

Een mobiele koffiebar is een leuke eyecatcher voor jouw evenement. Wij verhuren onze hippe koffietruck graag aan vaste horeca klanten en iedereen die een mobiele koffiewagen wil voor een evenement. Maak alles voor jouw evenement compleet met de andere producten van Fleur de Café. Denk bijvoorbeeld aan servies, wegwerpbekers of een percolator.
Lees meer
15.09.2020

Horeca koffiemachine van Fleur de cafe

Goeie koffie is essentieel in de horeca, en goeie koffie maak je met een horeca koffiemachine.
Lees meer
15.09.2020

Horeca espressomachine kopen

Koop een koffiemachine bij Fleur de Café en serveer uw gasten de lekker en verse koffie.
Lees meer