Ga voor smaak en beleving
Koffie en thee drinken kunnen jouw gasten overal: op het station, op het werk of thuis. Aan jou de taak om te zorgen dat ze dat kopje bij jou komen drinken. En niet dat ze op het terras van de buren neerstrijken. Je wil dat ze jouw horeca-zaak verkiezen en keer op keer terugkomen. De smaak en beleving zijn daarbij belangrijke factoren.
Jij wil smaakvolle koffie en thee serveren. Je wil dat de koffie lekkerder smaakt dan bij de buren. En een theebeleving neerzetten waar gasten voor terugkomen. Jij wil zorgen dat jouw horeca-onderneming bekend staat om de uitstekende smaak en de unieke ervaring die je biedt. Maar hoe doe je dat?

Kies thee met smaak
Laten we beginnen bij thee. Wanneer het op thee aankomt, kan je kiezen uit theezakjes of losse thee. Vooral die laatste wordt steeds populairder in de horeca. Er gaat er niets boven de smaak van losse thee. In een theezakje krijgt de thee weinig ruimte. De smaak komt daardoor niet voldoende vrij.
Bij losse thee krijgen de blaadjes te ruimte. Bovendien zijn de theeblaadjes en ingrediënten bij losse thee groter. En dat proef je! De smaak is veel voller en het maakt indruk. Laat je gasten kennismaken met een uitgebreide selectie aan theesmaken. Losse thee biedt niet alleen een rijkere smaak, maar geeft ook een gevoel van authenticiteit aan je horecazaak.
Om makkelijk thee in de horeca te serveren is er het losse thee concept voor de horeca. In plaats van de theedoos ga je met een theekaart naar tafel. Je gasten krijgen heet water, de losse thee en een theezeefje geserveerd. Ze zien de thee en ingrediënten. Het uiterlijk van de thee en de grote ingrediënten maken de thee van Fleur de Café lekkerder dan andere theemerken. Zo lekker dat er weinig aroma’s nodig zijn!
Dit zijn de hardlopers in de horeca als het gaat om losse thee:
1. Sencha Lemon 1 kg
2. Earl Grey Superieur 1 kg
3. Rooibos African Orange 1 kg
4. Liefdevol 1 kg

Koffie die past bij jouw horeca-zaak
Elke horecaonderneming heeft zijn eigen unieke stijl en identiteit. Deze wil je ook tot uiting brengen in de koffie. Je wil dat de koffie proeft naar de gezelligheid van een bruin café. Of juist dat de koffie smaakt naar luxe en elegantie. De smaak die je kiest hangt helemaal af van het type van jouw bedrijf. Je wil de ambiance van je zaak uitstralen.
Stel je voor dat jouw koffie de perfecte aanvulling is op de sfeer die wil neerzetten. Waar moet die koffie dan aan voldoen? Gelukkig kan je bij Fleur de Café kiezen uit een groot aanbod gebrande koffiebonen. Er zit gerarandeerd een goede koffie tussen die past bij jouw bedrijf.
Deze gebrande koffiebonen zijn de hardlopers in de horeca:
Heb je geen idee welke je lekker vindt? Je kan deze alle vier proeven met het proefpakket. Of kom eens langs voor een afspraak bij Fleur de Café. Je ontdekt dan samen met onze verkoper welke smaak past bij jouw bedrijf.

Kies de juiste koffiemachine
Om koffie te kunnen zetten heb je een koffiemachine nodig. Of het nu gaat om dat perfecte shot espresso te zetten of cappuccino te serveren, investeer in een koffiemachine die past bij jouw behoeften en de verwachtingen van je gasten. De keuze van de machine bepaalt mede de kwaliteit van je koffie. Maar waar moet je op letten?
Kwaliteit en degelijkheid zijn belangrijk. Je moet er niet aan denken dat jouw koffiemachine kapot gaat. Zeker niet wanneer jij de zaak vol hebt zitten. Je kiest daarom een espressomachine van hoogwaardige kwaliteit. Gaat er toch wat stuk aan je machine? Dan wil je iemand die je uit de brand helpt. Gelukkig heeft Fleur de Café een eigen technische dienst. Een van de monteurs komt langs of geeft telefonisch advies bij storingen. Dat geeft jou als horeca ondernemer rust.
Dit zijn twee degelijke machines voor de horeca:
1. Crem EX3 Smartsteam zwart 2 groeps
2. BFC Galileo 3 groeps
Fleur de Café heeft espressomachines van hoogwaardige kwaliteit. Omdat er een eigen technische dienst is, weet het bedrijf uit eigen ervaring wat goede machines zijn.
Wil je graag persoonlijk advies over een horeca espressomachine? Dan mag je gerust eens bellen of langskomen. Je krijgt dan uitleg over de machines. (Onder het genot van een heerlijk kopje koffie natuurlijk). Zo kies je samen met een kenner de juiste thee, koffie en de meest passende machine voor jouw bedrijf.

Maak indruk met mooi melkschuim
Voor liefhebbers van melkkoffies is de juiste melkschuimtechniek essentieel. Stel je voor: een kunstig gemaakt hartje van melkschuim dat drijft op de top van je cappuccino. Daarmee tover je toch bij elke cappuccino-drinker een glimlach op het gezicht? Zorg ervoor dat je barista's getraind zijn in het perfect opschuimen van melk voor die romige cappuccino's en lattes.
Niet iedereen krijgt het melkschuimen onder de knie. Het maken van mooi melkschuim is een kunst. En met de huidige personeelstekorten is het lastig om goede barista’s te vinden. Gelukkig is er de Lattiz melkopschuimer. Dit apparaat bespaart je enorm veel tijd en deskundigheid. Met één druk op de knop maak je met Lattiz melk het perfecte melkschuim voor zowel de latte machiato als de cappuccino. En de kwaliteit is constant. Je gast krijgt altijd een crèmig, mooi en perfect egaal melkschuim.

Alles onder één dak bij Fleur de Café
Jouw tijd is kostbaar. En juist daarom is het wel zo om alles onder één dak te bestellen. Fleur de Café is gespecialiseerd in koffie en thee. En begrijpt de essentie van kwaliteit in de horeca. Je kiest er uit enkel en alleen de beste koffiebonen en de fijnste losse thee.
Ook qua horeca-benodigdheden op het gebied van koffie en thee zit je er goed. Bij Fleur de Café kan je voor de volgende horeca-benodigdheden terecht. Denk bijvoorbeeld aan je theeaccessoires, servies of barista tools.
Bestel jouw horeca koffie en thee
Maak van jouw horeca-zaak een plek waar gasten niet alleen komen voor het eten, maar ook voor de onvergetelijke koffie- en theemomenten. Bestel vandaag nog je koffie, thee en benodigdheden bij Fleur de Café. En stel je voor hoe de beleving in jouw zaak naar een hoger niveau wordt getild.
Ontdek de wereld van smaakvolle koffie en thee en laat jouw horeca-zaak uitblinken in elke kop!