Afbreekbare koffiecups

Zoek je biologisch afbreekbare koffiecups van hoogwaardige kwaliteit? Met koffiecups van Fleur de Café ervaar je een exclusieve koffiebeleving. Jij krijgt de hoogste kwaliteit koffie. En dat met het gemak van een koffiecapsule. Elke verpakking van koffiecups bevat 10 capsules. Deze zijn gemaakt van een plantaardig materiaal. De koffiecups zijn biologisch afbreekbaar. Ze zijn dus duurzaam en hebben bovendien de perfecte smaaksamenstelling. Zo geniet jij van koffiecups met koffie van sublieme kwaliteit. Ontdekt de lekkerste koffies met het gemak van één druk op de knop.

Biologisch afbreekbare koffiecapsules van Fleur de Café

Koffiecups Yellow bourbon 10 stuks

Koffiecups Noir desir 10 stuks

Koffiecups Primero 10 stuks

Koffiecups Decaf 10 stuks

Afbreekbare koffiecups duurzaam

Duurzame koffiecups met smaak

Bij koffie is de smaak uiterst belangrijk. Daar weten wij bij Fleur de Café alles van. Toen wij het eerste sample van onze koffiecapsule maakten, hadden wij twijfels. We vonden de smaak nog niet goed genoeg. We hebben het product verder ontwikkeld. En dat heeft best even geduurd. Na veel pogingen is het ons gelukt om de smaak te pakken te krijgen. Wij zijn eindelijk zelf tevreden! Onze eigen lijn koffiecups is sinds 2024 uit en smaakt verrukkelijk. Wij durven gerust te beloven dat de koffie die je zet met onze koffiecups hemels smaken. 

  • Ben je dol op écht sterke koffie? De Noir Desir koffiecups zijn de duurzame keuze voor jou wanneer je een diepe, volle smaak zoekt. De koffie die je met deze cupjes zet heeft de smaak van onze welbekende Noir Desir koffiebonen. Dit is een melange van 75% arabica en 25% robusta koffiebonen. Je proeft een tint van donkere chocolade met een vleugje zuurheid van gekonfijt fruit. Een smaak die vooral geschikt is voor latte's en cappucino's.
  • Wil je een toegankelijke koffie? Dan zul je heel blij zijn met een doosje (of een paar doosjes) Primero koffiecups in huis. Deze duurzame koffiecups zijn gevuld met een koffie met een medium intensiteit. Daarom is deze perfect te gebruiken als basis voor zowel een espresso als een cappucino. Je maakt vrijwel iedereen blij met deze koffie!
  • Toch liever een milde koffie? Met de Yellow Bourbon koffiecups krijg je een koffie met een wat mildere smaak. Deze milieuvriendelijke koffiecups zijn dus mild voor het milleu én mild qua smaakintensiteit.
  • And last but not least heb je ook deze afbreekbare koffiecups Decaf als cafeinevrije optie. Je kunt met deze duurzame koffiecups genieten van de lekkerste koffie, maar dan zonder cafeïne. Ideaal voor momenten waarop je geen zin hebt in een cafeïneshot en wel een geweldige koffie wil drinken.
biologisch afbreekbare koffiecups bestellen

Biologisch afbreekbare koffiecups

Veel koffiecups zijn gemaakt van plastic, aluminium of beide. Deze fossiele materialen zijn belastend voor het milleu. Elke keer dat je zo'n cupje gebruikt, gooi je weer een stukje plastic weg. Dit is zonde en belastend voor het milleu. Je wil niet dat het verpakkingsmateriaal bestaat deze stoffen. De koffiecups van Fleur de Café zijn biologisch afbreekbaar. Ze zijn gemaakt volgens de Europese norm. Het cupje composteert zelfs in 21 dagen. Volgens een rapport van de Universiteit van Wageningen zijn composteerbare koffiecapsules de duurzaamste keuze.

Onze koffiecups zijn 'plant-based'. Het materiaal is volledig gemaakt van plantaardig materiaal. Dit geldt voor zowel het cupje als het folie wat je er afhaalt voor gebruik. Je hoeft je bij de Yellow Bourbon koffiecups of de koffiecups met Noir Desir geen zorgen te maken dat er fossiele stoffen op de afvalberg belanden. De koffiecups zijn biologisch afbreekbaar. Dat maakt het bestellen van deze koffiecups een duurzamere keuze! Bij Fleur de Café kan je deze biologisch afbreekbare koffiecups bestellen. De cups zijn verpakt per 10 stuks.

Afbreekbare koffiecups

De juiste machine bij je duurzame koffiecups

Je moet bijna de deur uit en wil snel een bakkie doen. Met onze afbreekbare koffiecups in jouw keukenkastje is dat geen probleem. Met afbreekbare koffiecups in huis heb je altijd een snelle en goede kop koffie. En natuurlijk moet een gebruiksvriendelijk koffiezetapparaat voor koffiecups niet ontbreken. Een koffiezetapparaat voor koffiecups is dé must als jij een liefhebber bent van een snelle én duurzame koffie. Je schuift het cupje in jouw koffiezetapparaat. De duurzame capsules bieden je de mogelijkheid om ‘even snel’ en kopje koffie te zetten. Je maakt een bewuste keuze voor duurzaamheid, zonder dat je inlevert op kwaliteit, gemak en smaak.

Het liefst wil je een machine die de kwaliteit van deze cups naar boven brengt. Voor thuis raak je nooit teleurgesteld met een koffiezetapparaat voor koffiecups. Ben jij een natuurliefhebber en trek jij graag de wijde wereld in? Met een paar koffiecups en een Presso Xi op zak, drink jij overal ter wereld de lekkerste koffie.