Machines

Altijd al zo'n mooie koffiebonen machine willen hebben om zelf die lekkere cappuccino en espresso mee te maken? Wij verkopen naast grote horeca espressomachines ook geweldige apparatuur voor thuis. Zowel volautomaten als 1-groeps espressomachines met of zonder wateraansluiting. Met zo'n machine wordt het koffiezetten en koffie drinken echt een bijzondere ervaring.

Naast machines voor echte koffie vindt u in ons assortiment alle benodigdheden om uw koffiebeleving nog verder te vergroten; van koffiemolens tot melkopschuimers.

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Meest populaire koffiemachines

Expobar EX3 zwart 2 groeps

Expobar G10 2 groeps

Fiamma Compass 2 DB TC Zwart

Fiamma Quadrant 2 DSP TC Barista Zwart

Espressomachine voor Horeca

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang. De horeca koffie apparatuur uit ons assortiment staan erom bekend de beste prijs/kwaliteitsverhouding te hebben. Fleur de Café is importeur van de verschillende merken professionele koffiemachines zoals Expobar, BFC, Reneka, Fracino en diverse andere merken. Op al onze koffie apparaten bieden wij u goede service, duidelijke uitleg en scherpe prijzen. Onze koffiemachines en molens zijn direct uit voorraad leverbaar.

Volautomaat koffiemachine met echte bonen

Zoekt u een koffiemachine? Voor uw bedrijf of voor thuis? Dan denken wij graag met u mee om een goede keuze te maken. Een volautomatische machine die wel voor elke kopje verse koffiebonen maalt is goede optie. Bij veel machines kunt ook kiezen voor koffievarianten met melk. Zo kunt u klanten of personeel ook een latte machiatto of cappuccino aanbieden. Is de koffiecorner een belangrijke plaats in uw bedrijf dan kunt u ook kiezen voor een professionele espressomachine en een losstaande koffiemolen. Hieronder vindt u een selectie van ons koffiemachine assortiment.

Lattiz: Melkopschuimer voor de horeca

Voor een perfecte cappuccino of latte macchiato is een goede melkopschuimer in de horeca onmisbaar. Voor ons zijn er twee opties mogelijk. U gebruikt een cappuccinotore die is te installeren op het stoompijpje van uw espressomachine. Een andere optie is om een losstaande melkopschuimer te gebruiken. In beide gevallen kunt u gemakkelijk melkschuim van topkwaliteit maken voor uw koffiespecialiteiten.

Kies voor topkwaliteit

Fleur de Café neemt enkel producten van hoogwaardige kwaliteit in het assortiment op. Heeft u een melkopschuimer gevonden die aan uw wensen voldoet? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel online. Bestellingen die we voor 12 uur ontvangen worden nog dezelfde dag verzonden. In ons assortiment bieden wij een ruime collectie theesoorten, espressomachines, koffiebonen, servies en nog veel meer. Uiteraard kunt u ook als particulier of retailer bij ons terecht om uw favoriete producten te bestellen. Komt u er niet uit en kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee over de samenstelling van uw assortiment en kunnen u adviseren wat betreft verpakkingsmogelijkheden, aanbiedingen en verzendmogelijkheden.

Koffiemolens

Op zoek naar een koffiemolens? Hieronder vindt u een breed assortiment koffiemolens. Van merken als Fiorenzato en Eureka allemaal met hun eigen kenmerkende eigenschappen. Zoals grind on demand of juist met een buffer. De prijs en kwaliteitsverschillen worden bepaald door aspecten als snelheid, soort maalschijven en manier van productie. Kies de grinder die het beste bij uw professionele wensen past!

Onze technische dienst

Het goed onderhouden van uw koffiemachine voorkomt reparaties op termijn. Voor een volautomatische machine betekent dit regelmatig ontkalken, een waterontharder gebruiken en de reinigingsvoorschriften volgen. Bij de meeste machines wordt dit automatisch aangegeven.  Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd. Ook voor het onderhoud aan uw espressomachine, koffiemolen of het vervangen van een waterfilter kunt u bij onze technische dienst terecht. En mocht u onverhoopt een storing aan uw koffiemachine hebben, dan denkt onze technische dienst graag met u mee voor een passende oplossing.