Ongebrande koffiebonen

Groene koffie kopen? Maak snel kennis met het assortiment van Fleur de Café. Wij bieden zowel ongebrande arabica als robusta bonen. Deze komen uit verschillende landen, zogenoemde Single Origins of zelfs van één boerderij als Single Estate bonen. Deze groene koffiebonen kunt u meteen gebruiken of melangeren met een andere boon tot uw ideale smaak en branden naar uw voorkeur! De smaakbeleving van zelf gebrande koffie is eigenlijk met geen pen te beschrijven, maar sensationeel komt in de buurt. Bekijk ons complete assortiment direct online.

Filter je resultaten
Meer (5) Minder
Meer (1) Minder
Er zijn 37 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Indonesia Mandheling Grade 1 Arabica 1 kg ongebrand

Proefpakket ongebrande koffiebonen

Colombia Narino Galeras Volcanic 1 kg ongebrand

Yemen Mocha Matari Natural arabica gr1. 1 kg ongebrand

wfo1 Bio

Ethiopie Sidamo gr 2 arabica Bio 1 kg ongebrand

Arabica Robusta blend 1 kg ongebrand

India Kaapi robusta 1 kg ongebrand

Tanzania arabica 'AA' Tanga 1 kg ongebrand

Honduras arabica SHG 1 kg ongebrand

Costa Rica Tarrazu 1 kg ongebrand

Indonesia Sulawesi Kalossi 1 kg ongebrand

Brasil Arabica Mountain Water Decaf 1 kg ongebrand

Peru Arabica Decaf 1 kg ongebrand

Costa Rica Decaf 1 kg ongebrand

Colombia Supremo 1 kg ongebrand

Mexico Altura 1 kg ongebrand

Brasil Yellow Bourbon 1 kg ongebrand

Panama Boquete 1 kg ongebrand

Peru washed Arabica 1 kg ongebrand

Mexico decaf 1 kg ongebrand

Ethiopië Sidamo gr. 2 washed 1 kg ongebrand

Fresco blend 1 kg ongebrand

wfo1 Bio

Lintong Raja Batak Bio 1 kg ongebrand

Guatemala Antigua Pastoral 1 kg ongebrand

Brasil Cerrado 1 kg ongebrand

Brasil Santos 1 kg ongebrand

India Monsooned Malabar Arabica 1 kg ongebrand

Vietnam gr.1 robusta washed 1 kg ongebrand

Uganda Robusta 1 kg ongebrand

wfo1 Nieuw!

Nicaragua Catuai Finca Aurora 1 kg

Kenya AA plus 1 kg ongebrand

Ethiopië Yirgacheffe 1 kg ongebrand

Uganda Arabica Bugisu AA 1 kg ongebrand

Guatemala Arabica SHB 1 kg ongebrand

wfo1 Bio

Colombia Excelso Bio 1 kg ongebrand

wfo1 Bio

Mexico Bio 1 kg ongebrand

wfo1 Bio

Honduras Bio 1 kg ongebrand

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijks levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722

Ons assortiment ongebrande koffiebonen

Bent u op zoek naar groene / ongebrande koffiebonen? Bij Fleur de Café heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment koffiebonen. Binnen onze categorie ongebrande koffiebonen bieden we verschillende soorten koffie aan. Denk bijvoorbeeld aan Arabica koffiebonen, biologische koffiebonen en Decafé koffiebonen. Daarbij heeft iedereen op het gebied van koffie zijn eigen voorkeur betreft smaak. Zo zijn er ongebrande koffiebonen met chocolade smaak, mocca smaak of vanille smaak. 

De variatie binnen groene koffie / ongebrande koffiebonen is eindeloos. Wilt u hier meer over weten? We vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.

Wat zijn groene koffiebonen?

Groene koffiebonen zijn ongebrande koffiebonen. Nadat de koffiebes geoogst en de schil van de koffiebes verwijdert is, blijven er twee groene koffiebonen over. Deze groene bonen moeten eerst gebrand worden voor je er koffie van kan zetten. Van de groene ongebrande koffiebonen is het niet mogelijk om koffie van te zetten. Wel is het drinken van een groene koffiebonen extract lange tijd onderdeel geweest van afslankkuren. Groene koffie bevat namelijk antioxidanten die vrij komen wanneer de bonen enige tijd in water geweekt worden. Het drinken van dit extract zou een afslankende werking hebben.

Meer over (ongebrande) koffiebonen

Meer over (ongebrande) koffiebonen

De basis van goede koffie blijft goede koffiebonen en die vindt u bij Fleur de Café. Speciaal voor u hebben we een selectie gemaakt van de beste koffiebonen met ieder hun persoonlijke eigenschappen. De arabica koffiebonen worden in de hoger gelegen gebieden van Afrika en Zuid-Amerika verbouwd. De koffieboon is mild van smaak, heeft een fijne geur en is niet heel krachtig. Voor ongeveer 65% van de totale koffieproductie wordt deze koffieboon gebruikt. De robusta is, zoals de naam al een beetje weggeeft, krachtiger van smaak. De boon komt uit laaggelegen koffiegebieden in Azië en Afrika. De koffiebonen worden in landen rond de evenaar verbouwd. Belangrijke landen voor de koffie industrie zijn Colombia, Brazilië, Ethiopië, Indonesië en Vietnam. Lees meer.

Koffiebes

Koffiebes

De koffieplant heeft een jaar of vijf nodig om tot bloei te komen. Vervolgens komen er bessen aan de plant. De koffiebes bevat twee koffiebonen. De buitenste schil van de bes en het vruchtvlees worden eraf gehaald en verder verwerkt. Voor 2 kilo koffiebonen is ongeveer 5 kilo bessen nodig. Lees meer.

Koffiebrander kopen

Koffiebrander kopen

Even voor de zekerheid: onze groene, ongebrande koffiebonen dient u zelf thuis nog te branden voor gebruik. Er zijn meerdere manieren om koffiebonen te branden. Denk aan thuisbranders, een pan of zelfs popcornmachine. Het beste is uiteraard een professionele koffiebrander. Kijk naar ons aanbod koffiebranders voor thuis.

Ongebrande / groene koffie kopen

Ongebrande / groene koffie kopen

Heeft u de groene / ongebrande koffiebonen gevonden die voldoen aan uw wensen? Bestellen is heel gemakkelijk. Plaats het product naar keuze in de winkelmand, reken veilig af en binnen enkele werkdagen ontvangt u uw bestelling.