Koffiemolens

Wil je genieten van de lekkerste en fijnste koffiesoorten? Maal jouw bonen tot een perfecte textuur met de professionele koffiemolens van Fleur de Café. Enkel de beste merken zijn in ons assortiment opgenomen. Zo ben je verzekerd van precisie en consistentie. Of je nu op zoek bent naar een professionele koffiemolen voor thuis of jouw onderneming. Bepaal zelf jouw perfecte maalschijf, het productieproces en de snelheid. De machine is een professionele toevoeging aan elke keuken. Benieuwd naar onze koffiemolen? Ontdek het assortiment hieronder.

Welke koffiemolen zoek je? HORECA    Particulier    Winkel    Industrieel

Filter je resultaten
Er zijn 32 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo1 Nieuw!

58 Casa koffiemolen 969.coffee Zwart

Koffiemolen Cunill Ionic-tron zwart

wfo1 Nieuw!

58 Casa koffiemolen 969.coffee Wit

Kuban koffiemolen Bold

Kuban koffiemolen Sharp

Kuban koffiemolen Sharp pro

wfo2 Meest populair

Koffiemolen Eureka Mignon Specialita 55 zwart

Fiorenzato F64 Evo Lucido, Grind on demand koffiemolen

Koffiemolen Eureka Olympus 75E HS matt black

Koffiemolen Eureka Drogheria/4 75 matt black

Koffiemolen Eureka Zenith 65E HS mat zwart

Koffiemolen Eureka Mignon Specialita 55 chrome

wfo1 Meest populair

Koffiemolen Expobar Pulse 65 HS

Koffiemolen Eureka Atom Specialty 65 B mat zwart

Koffiemolen Markibar IZAGA KEY

Fiorenzato F64 Evo Nero Grind on demand koffiemolen

wfo1 Op = Op

Fracino Grinder Piccino

Koffiemolen Cunill Iconic-tron wit

Koffiemolen Fiorenzato Allground V220 chrome

Koffiemolen Markibar Orhi zwart

Koffiemolen Markibar IZAGA TFT

wfo1 Nieuw!

Koffiemolen Prometheus 83 zwart

Koffiemolen Markibar IZAGA GBW

Koffiemolen Eureka Baby 47 Walnoot

Koffiemolen Eureka Baby 47 olive

Koffiemolen Eureka Baby 47 Naturel

Koffiemolen Eureka Atom Excellence 65 B mat zwart

Moccamaster koffiemolen

wfo1 Nieuw!

58 Casa koffiemolen voor thuis 969.coffee Metaal

wfo1 Nieuw!

58 Casa koffiemolen voor thuis 969.coffee metal polished

Pebble koffiemolen Zwart

Pebble koffiemolen Chrome

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Koffiemolen kopen bij Fleur de Café

Kies verstandig en koop je koffiemolen bij Fleur de Café, jouw expert op het gebied van koffie. Onze kennis als koffiegroothandel staat garant voor koffiemolens van absolute topkwaliteit. Of je nu een klein koffiehuis runt of een grote onderneming hebt, je vindt bij ons de perfecte koffiemolen voor elke omgeving. Met het uitgebreide assortiment heb je ruime keuze om de ideale koffiemolen te vinden, die volledig aansluit bij jouw specifieke behoeften. En het beste? Elke koffiemolen levert een optimaal maalresultaat voor de meest verse, smaakvolle koffie. Serveer vandaag nog een ongeëvenaarde koffiebeleving met onze hoogwaardige koffiemolen. Dit doe je door jouw elektrische koffiemolen te kopen bij Fleur de Café.

Verse koffie met de koffiemolen

Waarom zou je kiezen voor gebrande of ongebrande koffiebonen, terwijl je kunt kiezen voor voorgemalen koffiebonen? Dat heeft alles te maken met de houdbaarheid en versheid van de bonen. Hele koffiebonen blijven langer vers en houdbaar dan voorgemalen koffiebonen. Maal jouw koffiebonen tot de perfecte textuur met een professionele koffiemolen en geniet van écht verse koffie.

Een professionele koffiemolen is de sleutel tot het bereiden van een heerlijk kopje koffie met een rijke en volle smaak. De perfecte basis voor een onvergetelijke koffie-ervaring. Ideaal voor jouw onderneming, waar het schenken van overheerlijke koffie jouw core-business is. Ben je een échte liefhebber van goede koffie? Dan mag een kwalitatieve koffiemolen ook niet ontbreken in jouw keuken.

Koffiemolens kopen?

Koffiemolens kopen?

Voor wie wil genieten van een vers en smaakvol kopje koffie, is het belangrijk een professionele koffiemolen in huis te halen. Hele koffiebonen blijven langer vers en houdbaar dan voorgemalen koffie. Door zelf jouw koffiebonen te malen met een koffiemolen geniet je nog langer van écht verse koffie. Met een professionele koffiemolen maal je jouw koffiebonen tot een perfecte textuur en haal je het beste uit jouw koffie. De keuze voor de juiste koffiemolen is essentieel voor een optimale koffie-ervaring. Wil jij weten welke koffiemolens het best bij jouw voorkeuren en die van jouw klanten aansluiten? Je leest het hier, waar we dieper ingaan op de eigenschappen en voordelen van verschillende koffiemolens. Een goede koffiemolen is de sleutel tot het bereiden van een heerlijk kopje koffie met een rijke en volle smaak.

Professionele koffiemolens

Professionele koffiemolens

m het beste uit jouw koffie te halen, biedt Fleur de Café enkel professionele koffiemolens aan. De koffiemolen is een onmisbaar gereedschap voor koffieliefhebbers en horecagelegenheden. Zeker wanneer je de koffiemolen in jouw horecavestiging wilt gebruiken, moet het aan belangrijke eisen voldoen. Met een hoogwaardige koffiemolen ben je verzekerd van een gelijkmatige maling, wat essentieel is voor elke koffievariant met zijn eigen specifieke grofheid. Bij Fleur de Café hebben we verschillende soorten professionele koffiemolens in ons assortiment, waaronder een koffiemaler met buffer en grond on demand koffiemolens. Deze koffiemolens zijn ontworpen om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen en stellen je in staat om de perfecte maling te krijgen voor jouw koffie. Investeer in een professionele koffiemolen van Fleur de Café en geniet elke dag van een smaakvolle kop koffie.

Koffiemolens met messen of schijven

Koffiemolens met messen of schijven

Moderne koffiemolens zijn voorzien van messen of schijven om de koffiebonen tot een perfecte textuur te brengen. Koffiemolens met messen hebben dezelfde werking als een blender: twee messen draaien snel rond en versnijden de koffiebonen in kleine fijne stukken. Een schijfmaler beschikt over twee maalschijven van staal of keramiek, waardoor de koffie wordt verpulverd. Hierbij geldt dat hoe consistenter de maalgraad is, hoe beter de koffie wordt gemalen.

Jouw koffiemolen afstellen

Jouw koffiemolen afstellen

Heb je mooie koffiemolen gekocht? Dan is het belangrijk om deze goed af te stellen. Alleen krijgt jouw koffie de beste bereiding. Ook is het belangrijk om de maalgraad en de dosering goed af te stellen. Een koffiemaalsel mag niet te grof zijn, liever iets fijner. De juiste dosering en constante manier van aanstampen geven jou de beste koffie. Wil je weten hoe je koffiemolens op de juiste manier afstelt? Je vind het hier.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt een koffiemolen?

Een koffiemolen verpulvert of versnijdt de koffiebonen door het gebruik van twee metalen oppervlaktes. Zo kan een koffiemolen zijn voorzien van messen of schijven. Doordat de koffiebonen worden aangestampt en versnippert, ontstaat een gelijkmatige textuur. Van deze maling kun je vervolgens een heerlijke koffie zetten.