Theepakketten

Een luxe theepakket, makkelijk om uit te kiezen en om te geven maar ook zeer leuk om te krijgen. Al onze theepakketten bevatten verschillende theesoorten, de theepakketten zijn zorgvuldig door onszelf samen gesteld waardoor elk theepakket een eigen smaak en variatie heeft. Zo is er voor ieder wat wils.

Neem bijvoorbeeld onze theeplateaus, onze theeplateaus zijn de ideale manier om losse thee te serveren, chique en praktisch dat zijn deze mooie plateaus.  

Filter je resultaten
Meer (3) Minder
Er zijn 58 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Theepakket Zacht

Tea for Two 1 Earl Grey Superieur & Ceylon OP

Nieuw!

Theepakket Pu-Erh

Tea for Two 1 Earl Grey Superieur & Bosvruchten

Tea for Two 1 Rooibos African Orange & Rooibos Cranberry

Tea for Two 1 Sencha Cactus Vijg & Sencha Lemon

Tea for Two 1 Sterrenmix & Zorgeloos

Plateau Biologisch

Plateau Populair

Plateau Avond

Plateau Mannen

Plateau Vrouwen

Theepakket Pure Black

Theepakket winter

Theepakket earl grey

Theepakket Chai

Horeca startpakket theepiramides met theedoos

Theepakket Rooibos

Theepakket Biologisch

Theepakket Naturel

Theepakket Kruiden

Theepakket groene thee

Theepakket Pure black + Zeefje

Theepakket Winter + Zeefje

Theepakket Earl grey + Zeefje

Theepakket Chai + Zeefje

Theepakket Rooibos + Zeefje

Theepakket Biologisch + Zeefje

Theepakket Naturel + Zeefje

Theepakket Kruiden + Zeefje

Theepakket Groen + Zeefje

Tea for Two 2 Earl grey superieur & Ceylon OP

Tea for Two 2 Earl grey superieur & Bosvruchten

Tea for Two 2 Rooibos African Orange & Rooibos cranberry

Tea for Two 2 Sencha Lemon & Sencha cactus Vijg

Tea for Two 2 Sterrenmix & Zorgeloos

Plateau 6 vaks met 6 x 100 gram thee

Plateau zwart "winter"

Tea for Two 1 Winter

Winterpakketje

Pakket Winterthee met magic teafilter

Pakket Winterthee met zeefjes en glazen

Chai Latte pakket

Pakket Sinterklaasthee

Pakket Theebloem

Pakket Chique

Tea-to-Go

Theepakket Hart

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722

Een uitgebreid assortiment thee voor iedereen

Losse thee, theepiramides of een luxe theepakket bestellen en kopen? Misschien bent u wel op zoek naar een theepakket cadeau? Bij Fleur de Café kunt u losse thee, piramide theezakjes en een luxe theepakket gemakkelijk online bestellen. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan losse thee, u heeft keuze uit meer dan 120 losse theeën, de theesoorten zijn door Fleur de Café samengesteld. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten: zwart thee, groene thee, rooibos thee, kruidenthee, witte thee, speciale thee, exclusieve thee, biologische thee, theebloem en losse ingrediënten.

Losse thee, theezakjes en een theepakket bestellen bij Fleur de Café is eenvoudig. Bestel voor 12 uur en u heeft uw heerlijke thee de volgende werkdag in huis.

Plateau van Fleur de Cafe

Top twaalf populairste theesoorten

Zoekt u de ideale mix van theesoorten om uw gasten te laten genieten dan geven wij u hierbij de top 12 van meest verkochte theesoorten weer. Laat u inspireren om een mooi theeassortiment samen te stellen. Overigens is het natuurlijk altijd mogelijk om van theesoorten te wisselen. Daarbij leveren wij u kosteloos nieuwe theekaarten en nieuwe naamstickertjes voor op uw theeblikjes. Zo kunnen u en uw gasten eindeloos veel plezier beleven aan uw luxe theepakket.

Onze top twaalf populairste theesoorten op dit moment zijn:

1. Earl Grey Superieur
2. Sencha CactusVijg
3. Sencha Lemon
4. Keizers 7 Kostbaarheden
5. Rooibos Naturel bio
6. Zorgeloos
7. Sterrenmix
8. Zwarte thee Bosvruchten
9. Rooibos African Orange
10. Zomer Zotheid
11. Ginger Lemon Kruidenmix
12. Liefdevol

Thee als cadeau

Wanneer je iemand een theepakket cadeau geeft, dan is het handig als je weet van welke theesoort degene houdt. Drinkt degene ook koffie dan is het bijna zeker dat een zwarte thee in de smaak valt. Is het iemand die graag vroeg naar bed gaat of een dieet volgt, kies dan voor een kruidenthee. Met een luxe theepakket van meerdere smaken losse thee, geef je echt iets moois en zeker een thee die in de smaak valt.

Zoet, fruitig of fris?

Is het theepakket cadeau voor iemand die van zoet, fruitig of fris houdt. Drinkt deze persoon liefst de hele dag door thee? Maakt het niet uit of het 30 graden buiten is of 0 graden? Fleur de Café heeft thee ontwikkeld welke zowel warm als koud te drinken zijn. Deze speciale theeën zijn onze ijsthee theeën. 

Er zijn 4 soorten (ijs)thee, houdt je van zoet en fruitig? Dan hebben we de Kokos – Meloen. Houdt je van zomers en kruidig? Dan hebben we de Ginger Lemon Kruidenmix. Houdt je van zomers en fris? Dan hebben we de Zomer Zotheid. En als laatst, houdt je van zomers en zoet? Dan hebben we de Caribbean blue.   

Kerst of winterthee?

Een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen is er een met een echte winterse theesoort. Een koude winterdag en een kop warme winterthee passen perfect bij elkaar. Want thee lest niet alleen de dorst, maar verwarmd het lichaam van binnenuit.  Dat is natuurlijk heerlijk tijdens de wintermaanden. Zie je jezelf al bij een haardvuurtje zitten. Daar hoort een heerlijke winterse theesmaak bij, zoals van kaneel, caramel, vanille of chocola.

luxe theepakket

Relatiegeschenken

Voor ieder budget is een mooi luxe theepakket te vinden, u vindt hier een grote keuze aan theepakket cadeaus. Afhankelijk van uw wensen en uw budget kunt u een leuk theepakket bestellen.

De luxe theepakketten en kerstpakketten zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. Een luxe theepakket bestellen? Wij blijven dicht bij onszelf dus alle theepakket cadeautjes zijn samengesteld met de mooiste ingrediënten en de lekkerste losse theesoorten. Ook super leuk om te bestellen als bedrijf om zo uw medewerkers te verwennen.

Thee aanbiedingen

wfo1 Thee van de maand

Thee van de maand Regenboog thee 100 gram

Horeca startpakket theepiramides met theedoos