Gebrande koffiebonen

Ben je op zoek naar overheerlijke en verse koffiebonen met een body en complexe smaken? Dan zijn de vers gebrande koffiebonen van Fleur de Café een echte aanbeveling. Al onze koffiebonen worden in de koffiebranderij in Deventer gebrand. Met veel zorgvuldigheid worden de optimale koffiebonen naar boven gehaald. Elke koffiesoort heeft een brandingstijd, die de gewenste smaak van de gebrande koffiebonen bepaalt.

Geniet je graag van vers gebrande koffie? Dan ben je bij Fleur de Café aan het juiste adres. Met koffiebonen uit meer dan 20 verschillende landen vind je jouw favoriete smaak. Zo geven licht gebrande koffiebonen en subtiele en heldere smaak. Donker gebrande koffiebonen zijn daarentegen voller en bitterder van smaak. Welke smaak je ook wilt serveren, je vindt de gebrande koffiebonen in ons assortiment.

Filter je resultaten
Er zijn 69 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo1 Bio

Gayo Bio 1 kg

wfo1 Bio

Casa del Pueblo Bio 1 kg

wfo1 Meest populair

Fleur de Café Primero melange 1 kg

Mocca bourbon 1 kg

wfo1 Meest populair

Noir Desir 1 kg

Proefpakket espressobonen 4 x 1 kg

Espresso Lumino 1 kg

Proefpakket Arabica espressobonen

Proefpakket Populair 4 x 1 kg koffiebonen

wfo1 Op = Op

Op=Op Indonesia Mandheling Grade 1 Arabica 500 gram

Java Preanger 500 gram gebrand

Proefpakket Populair 4 x 500 gram koffiebonen

wfo1 Meest populair

Brasil Yellow Bourbon 500 gram

wfo1 Meest populair

Fleur de Café AOC 500 gram

Fleur de Café Espresso Magnifique 500 gram

wfo1 Meest populair

Fleur de Café Style Italien 500 gram

wfo1 Meest populair

Fleur de Café Espresso Grand Cru 500 gram

wfo1 Meest populair

Fleur de Café Primero melange 500 gram

Mocca bourbon 500 gram

wfo1 Meest populair

Noir Desir 500 gram

Proefpakket Populair 8 x 500 gram koffiebonen

Deventer koffie 250 gram

wfo1 Meest populair

Espresso Classic 1 kg

wfo1 Koffie van de maand

Koffie van de maand Arabica Robusta blend 500 gram

Fleur de Café Espresso Grand Cru 1 kg

wfo1 Bio

Peru Premium Bio 500 gram

Colombia Narino Galeras Volcanic 500 gram

Ethiopië Bench Maji 500 gram

wfo1 Bio

Ethiopie Sidamo gr 2 Arabica 1 Bio 500 gram

Rwanda Arabica 500 gram

wfo1 Meest populair

Ethiopië Djimmah 500 gram

Deventer koffie 1 kg

Kenia Bourbon 1 kg

wfo1 Meest populair

Colombia Supremo 1 kg

Costa Rica Tarazzu 500 gram

wfo1 Meest populair

Brasil Yellow Bourbon 1 kg

wfo1 Direct trade

Oost-Timor Lacau Bio 500 gram

Panama Boquete 500 gram

Peru arabica 500 gram

Ethiopie Yirgacheffe 500 gram

wfo1 Direct trade

Uganda Bugisu arabica AA 500 gram

Kenya AA plus 500 gram

wfo1 Bio

Colombia Excelso Bio 500 gram

wfo1 Bio

Mexico Bio 500 gram

wfo1 Bio

Honduras Bio 500 gram

Ethiopie Sidamo washed Gr.2 500 gram

India Kaapi robusta 500 gram

Guatemala Antigua Pastoral 500 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Een breed aanbod gebrande koffiebonen

Met koffiebonen uit 20 verschillende landen produceren wij veel unieke smaken en melanges. Elke koffieboon heeft een uniek groeiproces en dus een eigen smakenpallet. In onze webshop heb je de keuze om ons aanbod te filteren op basis van waar de koffiebonen afkomstig zijn. Daarnaast bepaalt het brandproces van de koffiebonen welke smaak het heeft.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar krachtig en donker gebrande koffiebonen? Probeer dan eens onze Noir Desir koffiebonen uit. Deze koffiesoort geeft een volle en warme smaak. Drink je liever milde of licht gebrande koffiebonen? Dan zijn de AOC, Grand Cru, Magnifique en Brasil Yellow Bourbon echte aanraders. Ook kun je in onze webshop filteren op de brandingstijd van onze koffiebonen, biologisch gebrande koffiebonen en decaf gebrande koffiebonen.

Weet je niet goed welke gebrande koffiebonen het lekkerst zijn? Of wil je verschillende koffiesoorten met elkaar vergelijken? Vraag dan onze proefpakketten aan en maak kennis met onze meest populaire gebrande koffiebonen. Zo weet je precies welke koffiebonen je aan jouw gasten kunt serveren of zelf van kunt genieten.

Verantwoord gebrande koffiebonen

Verantwoord gebrande koffiebonen

Om de vers gebrande koffiebonen eer aan te doen en jou van de lekkerste aroma's te laten genieten nemen wij alleen de beste bonen. Al onze koffiesoorten zijn dan ook vrij van toevoegingen of smaakversterkers. Zo proef je enkel pure kwaliteit. Neem onze Oost-Timor Lacau village Bio, deze koffie is direct trade. Oost-Timor is relatief onbekend als koffieland, de koffiebonen komen rechtstreeks bij de koffieboeren vandaan. Door het verwerkingsproces zijn deze koffiebonen van hoge kwaliteit.

Onze vers gebrande koffiebonen

In onze koffiebranderij worden elke dag koffiebonen vers gebrand in onze 2 kilo, 5 kilo, 20 kilo of 60 kilo koffiebrander. De vers gebrande koffiebonen uit onze koffiebranderij hebben een maximale branddatum van 2 maanden. Ook na 2 maanden zijn de koffiebonen nog van goede kwaliteit en heerlijk om te drinken, maar worden ze bij ons niet meer als vers aangemerkt. Op al onze zakken met koffiebonen is een tht datum aangegeven met een maximale consumptiedatum van 1 jaar. Doordat wij geen water toevoegen aan onze koffiebonen tijdens het brandproces, geniet je nog langer van de overheerlijke koffie.

Deventer koffie

Deventer koffie

Geniet nog meer van jouw verse koffiebonen met de Deventer koffie. De koffiebonen van Deventer koffie zijn rechtstreeks afkomstig uit Kibinge, Ugangda, en is rechtstreeks van de koffieboeren afkomstig. Een 'direct trade' project waarvan de koffieboeren op verschillende manieren profiteren. Zo koop je jouw koffiebonen rechtstreeks bij de coöperatie van koffieboeren in Uganda.

Door voor Deventer koffie te kiezen, help je de koffieboeren in Uganda. Zo vergroot je direct de afzetmarkt van groene koffiebonen. Daarnaast werkt stichting Deventer koffie samen met Rabobank Salland, die 25% van de opbrengst investeren in de scholing van de coöperatieleden in Uganda. Hierdoor kan de werkgelegenheid, handel en verkoop van de koffieboeren nog verder ontwikkelen.

Private label koffie

Wil je jouw gasten lasten genieten van overheerlijke koffie met een unieke identiteit? Dan is een private label waar je naar op zoek bent. Met een uniek label kun je jouw favoriete gebrande koffiebonen samenstellen. Of je voorkeur nu uitgaat naar licht gebrande koffiebonen of juist donker gebrande koffiebonen. Daarnaast kun je jouw merknaam op verschillende artikelen laten drukken, waaronder koffiezakken, koffiekopjes en koffiekaarten. Zo stel je jouw eigen melange, smaken en verpakkingen samen.

Veel gestelde vragen

Wat zijn gebrande koffiebonen?

Gebrande koffiebonen worden (licht) gebrand, waardoor de smaak en aroma’s gelijkmatig worden ontwikkeld. Hoe meer de koffiebonen worden gebrand, des te sterker de smaak wordt. Licht gebrande koffiebonen smaken dan ook subtieler en helderder dan zwaar gebrande koffiebonen. Deze smaken namelijk voller en bitterder.