Gebrande koffiebonen

Voor uw horeca is het schenken van lekkere verse koffie heel belangrijk. Uw gasten waarderen dat en komen er voor terug. In het assortiment van Fleur de Café vindt u horeca koffie van hoogwaardige kwaliteit. Hier zet u gegarandeerd een lekker bakje koffie mee. Wij bieden u horeca koffie uit wel uit wel 20 verschillende landen. Zo zijn de Kenia koffiebonen van AA kwaliteit, de Arabica koffiebonen geen B-keuze uit Brazilië, maar mooie koffiebonen uit onder andere Colombia en Costa Rica. Bovendien kunt u ook kiezen uit meerdere soorten biologische horeca koffie en zelfs decaf bonen. Alle horeca koffie is verpakt per kilo en puur natuur. Wij maken geen gebruik van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de horeca koffiebonen van Fleur de Café een gezonde keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving voor uw horeca nu zelf.

Filter je resultaten
Meer (2) Minder
Meer (8) Minder
Meer (16) Minder
Er zijn 53 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op
wfo1 Op = Op

Op=Op Panama Boquete 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Indonesia Mandheling Grade 1 Arabica 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Oost-Timor Lacau 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Uganda Bugishu arabica AA 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op India Kaapi 750 gram

wfo1 Koffie van de maand

Koffie van de maand Ethiopië Bench Maji 750 gram

Fleur de Café Primero melange 1 kg

Brasil Yellow Bourbon 1 kg

Fleur de Café Espresso Grand Cru 1 kg

Noir Desir 1 kg

Proefpakket Populair 4 x1 kg bn

Mocca bourbon 1 kg

Yemen Mocha Matari Natural arabica Gr1 750 gram

Rwanda Arabica 750 gram

wfo1 Bio

Ethiopie Sidamo gr 2 Arabica 1 Bio 750 gram

Colombia Narino Galeras Volcanic 750 gram

wfo1 Bio

Peru Premium Bio 750 gram

Kenia Bourbon 1 kg

wfo1 Bio

Gayo Bio 1 kg

Proefpakket Arabica espressobonen

wfo1 Bio

Casa del Pueblo Bio 1 kg

Espresso Classic 1 kg

Espresso Lumino 1 kg

Colombia Supremo 1 kg

Costa Rica Tarazzu 750 gram

wfo1 Direct trade

Oost-Timor Lacau 750 gram

Panama Boquete 750 gram

Peru arabica 750 gram

Ethiopie Yirgacheffe 750 gram

wfo1 Direct trade

Uganda Bugishu arabica AA 750 gram

Kenya AA plus 750 gram

wfo1 Bio

Colombia Excelso Bio 750 gram

wfo1 Bio

Mexico Bio 750 gram

Fleur de Café AOC 1 kg

wfo1 Bio

Honduras Bio 750 gram

Ethiopie Sidamo washed Gr.2 750 gram

India Kaapi robusta 750 gram

Guatemala Antigua Pastoral 750 gram

Tanzania arabica AA 750 gram

Brasil Santos 750 gram

India Monsooned Malabar Arabica 750 gram

Indonesia Sulawesi Kalossi 750 gram

wfo1 Nieuw!

Nicaragua Catuai Finca Aurora 750 gram

Indonesia Mandheling Grade 1 Arabica 750 gram

Brasil Cerrado arabica 750 gram

Fleur de Café Magnifique 1 kg

Fleur de Café Style Italien 1 kg

Deventer koffie 1 kg

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722

Verschillende smaken koffiebonen

Smaken verschillen en daarom vindt u in ons online assortiment diverse espressobonen. Bent u op zoek naar krachtig en donker gebrande espressobonen? Probeer dan de Noir Desir, Donizetti blend of Style Italien bonen eens. Deze zorgen voor een volle koffiesmaak. Met deze donkere bonen kunt u een heerlijke cappuccino of ristretto maken. Drinkt u liever een milde koffie? Dan zijn de AOC, Mundo Novo, Panama Boquete of Guatemala Antigua echte aanraders. Via onze webshop kunt u aan de linkerkant in het menu uw zoekopdracht verfijnen. Hier kunt u de koffiesoort, land van herkomst of gewenste smaak bepalen. Op deze manier verschijnen alleen de espresso koffiebonen die aan uw wensen voldoen. Wij hebben ook een aantal proefpakketten beschikbaar waarmee u kennis kunt maken met onze meest populaire bonen.

Wat is verse koffie?

Wat is verse koffie?

Koffiebonen die in onze koffiebranderij gebrand zijn, worden tot 2 maanden na branddatum door ons als vers aangemerkt. Op elke zak staat een tht datum dit is de branddatum + 1 jaar. Een jaar na branding is wat ons betreft de uiterste consumptiedatum voor koffiebonen. In onze koffiebranderij worden elke dag koffiebonen gebrand in onze 2 kilo, 5 kilo, 20 kilo of 60 kilo koffiebrander. Afhankelijk van de grote van de order wordt gekozen met welke brander gebrand wordt. Regelmatig blijft er na het branden 1 of 2 kilo over die in onze voorraad komt als vers gebrande koffie. Tot 2 maanden na branddatum wordt deze koffie nog verkocht als verse koffie. 

Deventer koffie

Deventer koffie

Onder de naam Deventer Koffie verkopen wij koffie met een charitatief doel. De koffiebonen zijn afkomstig uit Kibinge Uganda. Door de koffie rechtstreeks bij de coöperatie van koffieboeren in Kiginge te kopen is er een rechtstreekse koffielijn ontstaan. Een 'direct trade' project waarvan de koffieboeren op verschillende manieren profiteren. Ten eerste doordat zij een grotere en constante afzetmarkt van groene koffiebonen hebben gekregen. Ten tweede omdat stichting Deventer Koffie in samenwerking met de Rabobank Salland zorgt dat een deel van de opbrengst van de verkoop van Deventer Koffie geïnvesteerd wordt in scholing van de leden van de coöperatie in Kibinge. Zodat werkgelegenheid in de koffieverbouw, handel en verkoop verder ontwikkeld. Deventer Koffie is voor iedereen beschikbaar in zowel bonen als gemalen versie. 

Compleet koffieconcept voor Horeca

Compleet koffieconcept voor Horeca

Naast de juiste koffie voor uw horeca bieden wij ook een compleet koffieconcept. Naast de beste horeca koffie voor de scherpste prijs bieden wij gratis servies in bruikleen, alle mogelijke verkoopondersteuning, barista trainingen, thee workshops en reclamemateriaal. Bovendien leveren wij allerlei randassortiment om uw horeca koffie op een stijlvolle manier aan uw gasten te serveren zoals:

  • suikerzakjes
  • melkcupes
  • nougatblokjes
  • koekjes
  • bonbons
  • sloven
Private Label koffie

Private Label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Met een private label koffie onderscheid u zich van andere winkels. U heeft namelijk uw eigen merk koffie. Zo kunt u uw eigen merknaam doorvoeren in meerdere artikelen zoals op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. De nieuwe trend voor de koffiespeelzaak en horeca is het doorvoeren van de eigen originele identiteit tot in de details, zoals in een eigen koffie. Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van een uw eigen merk koffie, dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres. Onze koffieexperts helpen u graag om in 3 stappen uw eigen private label koffie te ontwikkelen. Zo wordt uw eigen melange, eigen smaak en eigen verpakking samengesteld.