Koffie

Smaken verschillen als het gaat om koffiebonen. Op zoek naar een echt lekkere koffiebonen die bij uw smaak of de smaak van uw klanten aansluiten? Hier vindt u koffiebonen vanuit wel 20 verschillende landen. Deze koffiebonen zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de Kenia koffiebonen in de van AA kwaliteit, de Arabica koffiebonen geen B-keuze uit Brazilië, maar mooie koffiebonen uit onder andere Colombia en Costa Rica. Al onze bonen hebben een natuurlijke smaak. De koffiebonen worden vers gebrand in onze koffiebranderij in Deventer.

Koffie bestellen gaat gemakkelijk direct online via onze webshop en proef de kwaliteit koffiebonen van Fleur de Café. Bij het branden van koffie maken wij geen gebruik van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffiebonen van Fleur de Café een gezonde keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf.

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722

Aanbieding koffie

wfo1 Koffie van de maand

Koffie van de maand Oost-Timor Lacau Bio 750 gram

Loring koffiebrander

De volgende stap in het professionaliseren van onze koffiebranderij is in dit jaar genomen. Sinds oktober 2018 is de koffiebranderij uitgebreidt met een Loring S70 Peregrine. Daarmee heeft Fleur de Café zich ontwikkeld tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderijen van Europa.  De Loring is een brander van Amerikaanse komaf met uitzonderlijke skills.

Horeca koffie, een compleet concept

Over smaak valt te twisten, over kwaliteit niet. Wij van Fleur de Café leveren alleen de beste horeca koffie voor uw onderneming. Wij bieden u horeca koffiebonen uit ongeveer 20 verschillende landen aan, de zogenaamde single origins. Daarnaast bieden wij ook 20 soorten melanges aan van 100% arabica koffiebonen tot Italiaanse blends met een deel robusta koffiebonen. Al deze horeca koffiebonen worden in onze koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de horeca koffiebonen van Fleur de Café de beste en gezondste keuze. Ervaar de ultieme horeca koffiebeleving voor uw gasten nu zelf en klik hier om uw horeca koffiebonen direct online te bestellen.

Private label koffie

Als horecabedrijf wilt u uw klanten een onvergetelijke beleving meegeven. Wij denken daarom graag met u mee, hoe u dit kunt bereiken. Wilt u uw eigen merk koffiebonen in de horeca schenken of verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Private label is niet alleen super hip voor de horeca maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van uw koffie horeca marketing. Uw eigen merknaam die ook uitblinkt op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. De nieuwe trend voor de koffiespeciaalzaak en horeca is het doorvoeren van de eigen originele identiteit tot in de details, zoals in een eigen koffie. Ontwikkel uw eigen horeca koffiebonen. 

Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van een uw eigen merk koffie, dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres. Onze koffieexperts helpen u graag om in 3 stappen uw eigen private label koffie te ontwikkelen. Zo wordt uw eigen melange, eigen smaak en eigen verpakking samengesteld.