Van een kopje koffie of thee een belevenis maken, dat is wat Fleur de Café graag wil. Kwaliteit staat bij ons voorop in onze koffiebranderij en onze thee melangeerderij. Wij zijn met de introductie van het unieke losse theeconcept uitgegroeid tot de groothandel in koffie en thee die we vandaag de dag zijn.

Graag willen wij u thuis kunnen laten genieten van lekkere verse koffie en thee. Ons assortiment heeft een ruime keuze uit onder meer 70 soort koffie bonen en onder meer 120 soorten thee. 

losse thee

Online losse thee van Fleur de Café bestellen

U bent bij Fleur de Café aan het juiste adres als u op zoek bent naar losse thee. Onze losse thee wordt gemelangeerd in onze eigen thee melangeerderij. Ons thee assortiment bestaat uit zwarte thee, groene thee, rooibos thee en kruiden thee.

Onlangs hebben wij 5 nieuwe gezondheidstheeën bedacht en samengesteld. Deze losse gezondheidstheeën zijn speciaal bedacht en samen gesteld om uw lichaam een boost te geven.   

Thee blijft het langst goed en vers wanneer het donker en droog gewaard wordt. Om de smaak optimaal te houden is het belangrijk om elementen die smaak en houdbaarheid beïnvloeden buiten te sluiten. Wij adviseren u om de thee luchtdicht en donker te bewaren, met voorkeur op een koele en droge plaats. Onze tip om de thee te bewaren is in een thee blik.

Ervaar de ultieme theebeleving nu zelf. Bestel onze losse thee nu snel online, bestel voor 12 uur en u heeft de heerlijke thee de volgende werkdag al in huis.

 

 

koffie bonen

Online koffie van Fleur de Café bestellen

Bestel hier uw koffiebonen van Fleur de Café.

Vers gebrande koffie bonen zijn onmisbaar om de allerlekkerste koffie te zetten. Over de smaak van koffie raakt men niet uitgepraat.  Vers gebrande koffiebonen bestellen is één, de koffiebonen vers houden is een tweede. Het is belangrijk om uw vers gebrande koffiebonen zo goed mogelijk te conserveren.

  • Bewaar de koffiebonen op een koele, droge en luchtdichte en donkere plek.
  • Bewaar uw vers gebrande koffiebonen vooral niet in de koelkast of vriezer. Door condens wordt de koffiesmaak beïnvloed.
  • Vermijd sterk ruikende producten. Koffiebonen nemen geuren uit de omgeving op. Dit heeft effect op de geur en de smaak van koffie.

Alle koffie die wij verkopen, met uitzondering van de vriesdroogkoffie, wordt in onze eigen koffiebranderij gebrand. De koffie word tot 2 maanden na branddatum door ons als vers aangemerkt. De door ons gebrande koffiebonen tot uiterlijk een jaar na branddatum te consumeren.

Koffie met een branddatum ouder dan 2 maanden komt in ons op=op assortiment. U krijgt 35% korting op deze koffie. Het op=op assortiment verschilt per week.

 

Koffie en thee aanbiedingen

wfo1 Thee van de maand

Thee van de maand Frisse nieuwe dag Bio 100 gram

wfo1 Koffie van de maand

Koffie van de maand Mocca Bourbon 1 kilo

wfo2 Op = Op

Op=Op Mocca Bourbon 1 kilo

wfo1 Op = Op

Op=Op Indonesia Mandheling Grade 1 Arabica 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Indonesia Java Pancoer 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Nicaragua Catuai Finca Aurora 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op India Kaapi 750 gram

koffiemachines

Koffiemachines voor thuis

Naast lekkere koffiebonen is een juiste koffiemachine erg belangrijk. Een volautomatische koffiemachine die uw koffie bonen vers maalt is een perfectie optie voor thuis. De naam geeft het al aan, een volautomatische koffiemachine doet alles automatisch. Het enige wat u moet doen is het waterreservoir en het bonenreservoir bijvullen. U kunt snel genieten van een vers kopje koffie door een druk op de knop te geven.

Wilt u liever als een echte barista zelf thuis koffie gaan zetten? Dan bevelen wij u een half automatische espressomachine met stoompijpje en een losse koffiemolen aan.

Onderhoud aan uw koffie machine is belangrijk, het onderhoud dat nodig is verschilt per machine. De meeste koffiemachines geven automatisch aan wanneer onderhoud nodig is. Bij een volautomatische koffiemachine gaat het om regelmatig ontkalken. Heeft u problemen met uw koffiemachine? Neemt u dan gerust contact op met onze technische dienst. Samen zoeken wij graag naar een passende oplossing.  

 

Koffiemachines voor thuis

Nivona CafeRomatica NICR820 zwart

Nivona CafeRomatica NICR960 Zwart

Nivona CafeRomatica NICR1040 Titanium/Chrome

Nivona CafeRomatica NICR970 Zilver

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijks levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722