Koffiemachines - Filtermachine

Als particulier wil je al jouw gasten lekkere koffie serveren. Dat kan met de professionele filter koffiemachine van Fleur de Café! Voor veel mensen is filter koffie een favoriete keuze vanwege de ouderwetse, klassieke en eenvoudige manier van koffie zetten, De juiste filter koffie machine is consistent in smaak en biedt de mogelijkheid om grote hoeveelheden koffie in één keer te zetten. Zo serveer je jouw klanten in een mum van tijd heerlijke koffie. Bovendien is een koffie filter machine makkelijker in gebruik en onderhoud dan andere koffiemachines. Dus is jouw huidige koffiemachine toe aan vervanging of een upgrade? Bekijk ons assortiment en ontdek jouw favoriet!

Waar heb je je koffiemachines voor nodig?    HORECA    MKB    Voor thuis

Welke soort koffiemachines zoek je?    Espressomachine    Volautomaat    Filtermachine

Filter je resultaten
Er zijn 6 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Espressions filter koffiemachine Junior RVS

Bravilor TH koffiezetapparaat met waterreservoir

Bravilor THa (set) koffiezetapparaat met thermoskan

Moccamaster filtermachine

Bravilor TH (set) koffiezetapparaat met thermoskan

Bravilor THa koffiezetapparaat

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

De filter koffie machine in diverse varianten

In ons assortiment heb je keuze uit verschillende hoogwaardige machines. Al sinds 2012 verkopen wij jaarlijks meer dan 250 baritsa machines voor diverse horecavestigingen, waaronder de filter koffie machine in diverse varianten. Zo kun je kiezen voor gerenommeerde merken als Gastroback, Espressions en Moccamaster, voor echte kwaliteitskoffie. Elk model is voorzien van unieke functies en eigenschappen. Kies je bijvoorbeeld voor de Expressions filter koffiemachine Junior RVS? Dan kies je voor een machine met een vermogen van 1550 WATT, een warmhoudfunctie en een capaciteit van 1,25 liter met overheerlijke koffie. Ontdek nu zelf al onze modellen in ons assortiment. Voor onze filter koffiemachines heb je geen maler nodig, bij een aantal filtermachines zit al een molen bij de machine in.

Onderhoud filter koffie machine

Het onderhoud van een filter koffie machine is erg belangrijk om de kwaliteit van de koffie en de levensduur van de machine te behouden. Met een regelmatige schoonmaakbeurt voorkom je dat de machine verstopt raakt en deze goed blijft functioneren. Na elk gebruik moet de filterhouder worden geleegd en grondig worden gereinigd met warm water en zeep. Het waterreservoir moet regelmatig worden geleegd en schoongemaakt, om eventuele resten van koffie of kalk te verwijderen.

Het is ook belangrijk om de filter koffie machine regelmatig te ontkalken, vooral als de waterhardheid hoog is. Dit doe je met een ontkalkingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor koffiemachines. Lees voor gebruik de bijgeleverde reinigings- en onderhoudsinstructies goed door. Door de filter koffie machine goed te houden, kan deze vele jaren meegaan en zet je de lekkerste koffie.

Een filter koffie machine kopen bij Fleur de Café

Voordelig de beste filter koffie machine kopen doe je bij Fleur de Café. Wij helpen je heel graag verder bij jouw zoektocht naar een passend model. Bij ons profiteer je van verschillende voordelen. Zo bieden we professionele koffie machines voor een scherpe prijs. Daarnaast geldt dat je de machine zonder verplichting koopt. Wat we hiermee bedoelen? Wanneer je een nieuwe filter koffie machine koopt, zit je aan geen enkel contract vast. Jouw aankoop is helemaal jouw eigendom! Verder ontvang je een eenjarige garantie en ontvang je als horeca koffieklant 25% op een onderhoudsbeurt. Bestel daarom een hoogwaardige filter machine bij Fleur de Café.

Veel gestelde vragen

Wat is de beste filter koffie machine?

De beste filterkoffie machine hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Om beste variant te vinden, kun je rekening houden met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de capaciteit. Hoeveel koppen koffie wil je in één keer kunnen zetten? Ook kan de prijs een belangrijk rol spelen. Filter koffie machines zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen. Over het algemeen geldt dat duurdere machines over meer functies beschikken. Tot slot moet je rekening houden met het merk en de kenmerken ervan. Wellicht ben je vertrouwd met bepaalde merken of ben je op zoek naar unieke functies. Zo bepaal je zelf de beste filter koffie machine.

Is filter koffie goedkoper?

Ja, over het algemeen wordt filter koffie goedkoper beschouwd in vergelijking met andere koffiezetmethodes. De filter koffie machines en bijbehorende koffiebonen zijn doorgaans goedkoper dan speciale koffiedranken.

Hoe lang gaat een filter koffiezetapparaat mee?

Gemiddeld gaat een filter koffiezetapparaat 3 tot 10 jaar mee. Hoe lang deze daadwerkelijk meegaat, is afhankelijk van het onderhoud, merk, model en gebruik. Onderhoud je jouw filter koffiezetapparaat regelmatig, dan zal deze langer meegaan dan wanneer je dat niet doet. Ook geldt dat bij veelvuldig gebruik de machine het eerder op zal geven dan wanneer je af en toe koffie zet. Tevens verschilt per model en merk hoe goed het filter koffiezetapparaat functioneert.