Servies

Serveer u koffie en thee in de stijl die bij u en uw klanten past. Hier vindt u alle mogelijkheden om koffie en thee te bewaren en te schenken. Ook bieden wij een breed assortiment to go producten aan. Zo kunt u de klanten die ook onderweg van uw koffie willen genieten tegemoet komen.

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Fleur de Café servies

Fleur de cafe koffiekop & schotel

Fleur de cafe cappuccinokop & schotel

Fleur de Cafe cappuccinokop

Fleur de Cafe koffiekop

Koffie en thee schenken

Het schenken van koffie en thee is een ware beleving voor uw gasten en klanten. Naast de koffie en thee zelf is het servies net zo belangrijk. Zonder servies is er geen mogelijkheid om uw gasten te voorzien van een heerlijke dampende kop thee of heerlijk schuimende kop cappuccino. Het servies wordt eens in de zoveel tijd veranderd bij Fleur de Café, het servies wat niet meer ingekocht zal gaan worden komt in ons op=op assortiment. Bent u benieuwd naar ons op=op assortiment? Neemt u dan eens een kijkje. 

11.01.2023

SALE bij Fleur de Café

Sale bij Fleur de Café! Ben je klaar om artikelen te shoppen met korting tot wel 35%? We hebben ons magazijn opgeruimd en zijn artikelen tegen gekomen die uitlopend zullen zijn in ons assortiment.
Lees meer
03.09.2020

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Naast de lekkerste koffie voor uw horeca bieden wij u een compleet koffieconcept. Denk daarbij aan gratis servies in bruikleen, maar ook barista trainingen, verkoopondersteuning en reclamemateriaal.
Lees meer
01.09.2020

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer