Servies

Een stijlvol servies is het visitekaartje voor horecaondernemers. Servies is namelijk een essentieel onderdeel van de totale uitstraling in de zaak en draagt bij aaan de ultieme koffie- of theebeleving van jouw gasten. Het oog wil tenslotte ook wat! Bij ons koop je prachtig uitzend servies van uitmuntende kwaliteit. Hoogwaardig servies verzorgt de presentatie tot in de puntjes. Serveer daarom jouw smaakvolle thee- en koffiearoma’s met een prachtig servies. De combinatie zorgt er gegarandeerd voor dat klanten bij je terug komen. Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan nu verder.

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Fleur de Café servies

Fleur de cafe koffiekop & schotel

Fleur de cafe cappuccinokop & schotel

Fleur de Cafe cappuccinokop

Fleur de Cafe koffiekop

Lekkers voor jouw horecaonderneming

Is het serveren van overheerlijke koffie en thee een belangrijk onderdeel van jouw bedrijfsvoering? Dan mogen iets lekkers bij de koffie en iets lekkers voor bij de thee natuurlijk niet ontbreken! Het verbetert de algehele ervaring van jouw gasten. Niet alleen voegt het een vleugje luxe en verwennerij toe, maar draagt het ook bij aan een uitmuntende service. Een echte smaakmaker voor de beste koffie- en theebeleving.

Bovendien creëert het aanbieden van lekkers bij de drankjes een extra verkoopmogelijkheid. Klanten blijven langer zitten en eventueel meer besteden. Investeer in hoogwaardige en smaakvolle lekkernijen bij de koffie en thee. Hiermee onderscheid je jouw onderneming van de concurrentie en creëer je een memorabele ervaring voor je gasten.

Koffie en theeservies

Wanneer je echte kwaliteitskoffie en thee serveert, mag prachtig servies natuurlijk niet ontbreken. Binnen ons assortiment heb je keuze uit een servies set in diverse modellen. Kies je bijvoorbeeld voor de stijlvolle koffiekop en een bijpassende schoteltje? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om deze te bedrukken met jouw eigen logo. Zo serveer je heerlijke koffie op persoonlijke wijze.

Daarnaast bieden we je een uniek thee servies. Zo koop je de leukste en mooiste kopjes, theepotten, plateaus en zeefjes in onze webshop. Het servies is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder porselein, aardewerk en glas. Bepaal zelf de uitstraling binnen jouw onderneming. Met keuze uit vrolijke printjes en kleuren biedt je jouw klanten een extra beetje service.

Servies cadeau

Wil je een echte koffieleut of theeliefhebber verrassen met een originele verrassing? Geef dan ons servies cadeau! Zo kun je iemand op een vrolijke manier verwennen. Voor een klein budget vind je bij ons de vrolijkste cadeaupakketten. Elke verfijnd thee- of koffiedrinker kan wel een extra kopje, theekan, mug of glas gebruiken. Leuk om met verjaardagen te serveren of om zelf van te genieten. Bekijk ons assortiment en stel het perfecte servies samen.

12.04.2024

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Bij het serveren van koffie heb je meer nodig dan alleen koffiebonen. Suiker, koffieservies en lekkers voor bij de koffie zijn ook essentieel. Hoe fijn is dat als je alles op één plek kan bestellen? Bij Fleur de Café kan dat. Deze koffiebranderij is thuis in de horeca en biedt een compleet koffieconcept voor de horeca. Er is zelfs een technische dienst voor horeca-espressomachines! Ontdek alle service rondom koffie voor jouw horeca.
Lees meer
01.03.2024

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer