Horeca theepakketten

Met een horeca startpakket kunt u direct aan de slag met het losse theeconcept van Fleur de Café. In het pakket zitten alle benodigheden om uw gasten de hoogste kwaliteit thee te serveren. Kies het startpakket dat bij uw horeca past. Heeft u een horeca waar biologische producten worden gebruikt dan is het Startpakket bio zeer geschikt. Speciaal voor dit pakket hebben wij 12 biologische theesoorten geselecteerd. Allemaal gecertifieerd door SKAL. Kiest u liever uw eigen theesoorten, kies dan voor het theepakket L of XL en kies uit ons assortiment 12 theesoorten die bij u passen.

Waarvoor zoek je een Horeca startpakket?    Cafe losse theepakket    Restaurant losse theepakket    Zomer theepakket    Theezakjes pakket

Filter je resultaten
Meer (2) Minder
Er zijn 19 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Theeplateau de Luxe zwart met 12 blikken en lepel

Theeplateau de Luxe zwart met 6 blikken met lepel

High-tea plateau incl. 12 x 100 gram thee

Theeplateau hout de Luxe met 12 blikken en lepel

Horeca pakket populair met 12 x 100 gr losse thee

Horeca pakket biologisch met 12 x 100 gr losse thee

Horeca pakket met 12 x 250 gr losse thee naar keuze

Horeca pakket met 12 x 1 kilo losse thee naar keuze

Horeca pakket populair met 12 x 250 gram losse thee

Horeca pakket vreugde met 12 x 250 gr losse thee

Horeca pakket zorgeloos 12 x 250 gram losse thee

Horeca pakket harmonie met 12 x 250 gram losse thee

Horeca pakket biologisch met 12 x 250 gram losse thee

IJsthee horeca pakket L

IJsthee pakket horeca XL

Theedoos horeca 12 vaks gevuld

IJskoffie startpakket horeca

Theedoos 12 vaks Fleur de Cafe

Theedoos 12 vaks zwart zonder logo

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Thee van Fleur de Café voor Horeca

Het lekkerste theeconcept !

Het lekkerste theeconcept !

Als theedrinken een beleving moet worden waar mensen voor omlopen, waarmee u sensationele en hoge kwaliteit thee serveert zonder dat uw inkoop omhoog gaat.

Het thee assortiment van Fleur de Café voor Horeca

Het thee assortiment van Fleur de Café voor Horeca

Dat onze thee de beste ingrediënten bevat ruikt én proeft u. Van fris tot zoet en van winters tot zomers, elke smaak thee vindt u in onze collectie. Fleur de Café is qua theesmaken van alle markten thuis. Onze theeën maken elk moment speciaal en geven uw gasten een echte belevenis. Kiest u voor een klassieke Ceylon of toch voor een exclusieve thee als Phoenix Dragon Jasmin Pearls? Welke thee u ook kiest, uw gasten zullen er eindeloos van genieten. Binnen elke theesoort heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij maar liefst 111 soorten kruidenthee en wel 90 uitvoeringen van zwarte thee. Er zitten dus altijd genoeg theevarianten in ons assortiment die in de smaak zullen vallen bij u en uw gasten. Onze theesoorten zijn te bestellen in diverse verpakkingen, 100 gram, 250 gram of een kiloverpakking.

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau

Om uw theeconcept compleet te maken kunt u ook werken met een theeplateau. Dit serveerplateau werkt als een theedoos, maar dan met losse thee in handige blikjes. laat uw gasten aan tafel de 12 of 6 theesoorten zien en ruiken. De theekaart die in het plateau staat geeft bovendien informatie over de smaak en thee ingrediënten. Uw gast kiest ter plekke de thee en kan met het bijbehorende doseerlepeltje de juiste hoeveelheid thee in het zeefje scheppen. Een mooie manier van serveren. Het theeplateau is verkrijgbaar in een strak zwarte uitvoering, maar ook in een natuurlijke houten versie. 

Verse ijsthee voor Horeca

Verse ijsthee voor Horeca

Laat uw klanten genieten van verse ijsthee op uw terras. Met het ijstheeconcept van Fleur de Café kunt u als horeca ondernemer binnen 2 minuten een verse ijskoude ijsthee serveren