Accessoires

Koffie en thee accessoires zijn een verzamelnaam voor producten die je gebruikt bij het zetten van koffie en thee. Denk hierbij aan een maatschep voor je gemalen koffie, een theezeefje voor je losse thee maar denk hierbij ook aan alle Barista tools. Alles wat u nodig heeft om zo makkelijk mogelijk en efficiënt te werken. Alle maten en vormen cappuccino kannetjes, verschillende tampers en diverse andere tools.

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Populaire accessoires

Jute Shopper

Theezeefje RVS Retro + Tip

Joe Frex Cappuccinokan 590 ml

Rietsuikerzakjes 1000 x 4gr

Accessoires van Fleur de Café

Hoewel thee steeds vaker per kopje wordt gezet en geserveerd is het gebruik van een theepot ook nog steeds populair. Wij bieden een assortiment tea for one theepotjes aan. Waarbij theepot en theekop samen de tea for one vormen. Ideaal voor echt theeleuten. Naast varianten in porselein en glas kunt u bij ons ook terecht voor theepotten van gietijzer. Deze potten werden van origine gebruikt om water in te koken, nu zijn deze voorzien van een emaille binnenkant en vooral bedoeld om thee in warm te houden. En dat kunnen ze, gietijzer houdt thee wel tot 1,5 uur warm.

Barista tools

Barista tools voor de echte (thuis) barista. Hier vind u alles wat u nodig heeft om zo makkelijk mogelijk en efficiënt te werken. Alle maten en vormen cappuccino kannetjes, verschillende tampers en diverse andere tools.

18.09.2020

Koffie en thee voor fijnproevers

Koffie en thee voor fijnproevers is de slogan van Fleur de Café. Wij verkopen namelijk echt alleen de beste kwaliteit koffie en thee, en ook onze randassortiment is van hoogwaardige kwaliteit. Dat kwaliteit te proeven is staat bij ons namelijk als een paal boven water. Daarom kiezen wij elke dag met zorg voor de mooiste theeën en de lekkerste koffiesoorten.
Lees meer
04.09.2020

Randassortiment thee om te verkopen

Heeft u een koffie en thee speciaalzaak dan kunt u bij ons met aantrekkelijke kortingen koffie en losse thee inkopen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor randassortiment om uw koffie en of theewinkel compleet te maken.
Lees meer
01.09.2020

Wanneer gebruik ik een theezeefje?

Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt.
Lees meer