Melkopschuimers en Slush machines

Een melkopschuimer is onmisbaar voor het maken van cappuccino of latte macchiato. Voor ons zijn er twee opties. Of je gebruikt een cappucinotore die je kunt instaleren op het stoompijpje van je espressomachine.  Of je gebruikt een lostaande melkopschuimer zoals de melkopschuimers van Severin. Met beiden kunt u snel en makkelijk het perfecte schuim maken om uw koffiespecialiteiten te serveren.

Heeft u een horeca waar u zeker 100 cappuccino of latte macchiato's per week schenkt, dan is de Lattiz melkopschuimer een uitkomst. Deze melkopschuimer is snel, geeft een constante kwaliteit melkschuim, geeft geen afval en is makkelijk in gebruik.

Filter je resultaten
Er zijn 12 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Cloer melkopschuimer 7789

Gastroback melkopschuimer

Lattiz melkopschuimer 2.0

Bialetti Melkopschuimer

Automatische melkopschuimer

Slush machine 3 liter

Slush machine Ugolini Mini

Percolator rvs model 100, 10L

Nivona Design MelkContainer

Bravilor Melkkoeler t.b.v. Sprso

Slush machine Faby Cream 1x6L Zwart

Koelkast Piccolo

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Melkopschuimer horeca

Voor een perfecte cappuccino of latte macchiato is een goede melkopschuimer in de horeca onmisbaar. Voor ons zijn er twee opties mogelijk. U gebruikt een cappuccinotore die is te installeren op het stoompijpje van uw espressomachine. Een andere optie is om een losstaande melkopschuimer te gebruiken. In beide gevallen kunt u gemakkelijk melkschuim van topkwaliteit maken voor uw koffiespecialiteiten.

Ons assortiment melkopschuimers: Lattiz, Severin

In onze webshop vindt u twee melkopschuimers die er tussenuit springen. De kleine variant is de Severin melkopschuimer. Hiermee maakt u lekkere koffiedranken met een mooie schuimkraag. U kunt er melk mee opschuimen, maar ook mee opwarmen in vier verschillende temperatuurstanden. Dankzij de ingebouwde LED controle lampjes voor de temperatuur weet u zeker dat u goed zit. Heeft u een eigen horecagelegenheid waar u wel meer dan 100 cappuccino’s of latte’s per week schenkt? De Lattiz melkschuimer biedt uitkomst. Dankzij deze melkopschuimer voor de horeca creëert u het mooist melkschuim met slechts één druk op de knop. In 1 minuut kan de Lattiz 6 melkkoffies maken. Deze melkopschuimer is snel, geeft een constante kwaliteit melkschuim, geeft geen afval en is makkelijk in gebruik.