Filters weergeven
21.05.2024

Vacature Productie medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie in de wereld van koffie en thee? Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd team en bijdragen aan het creëren van hoogwaardige koffie- en theeproducten? Wegens groei zijn wij opzoek naar een nieuwe collega!
Lees meer
16.04.2024

Hoe maak je chai latte?

Chai Latte is een warme drank op basis van thee, specerijen en melk. Wordt gedronken door heel Azië en inmiddels over de hele wereld populair. De smaak is pittig, krachtig, maar ook zacht en zoet.
Lees meer
12.04.2024

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Bij het serveren van koffie heb je meer nodig dan alleen koffiebonen. Suiker, koffieservies en lekkers voor bij de koffie zijn ook essentieel. Hoe fijn is dat als je alles op één plek kan bestellen? Bij Fleur de Café kan dat. Deze koffiebranderij is thuis in de horeca en biedt een compleet koffieconcept voor de horeca. Er is zelfs een technische dienst voor horeca-espressomachines! Ontdek alle service rondom koffie voor jouw horeca.
Lees meer
12.04.2024

Koffie aanbiedingen van Fleur de Café

Wij hechten er als ambachtelijke koffiebranderij aan om je een breed assortiment koffiebonen aan te bieden. Met zo'n 60 soorten groene koffiebonen afkomstig uit 20 verschillende landen kunnen we zeker aan jouw vraag voldoen. Om je als consument te kunnen laten genieten van onze koffies hebben wij elke maand een koffie van de maand en een aantal op=op koffies met korting.
Lees meer
11.04.2024

Hoe presenteer je losse thee in de horeca?

Thee wordt regelmatig gedronken. Toch besteedt veel horeca weinig aandacht aan de populaire drank. Dit is zonde, want thee is veelzijdig! Fleur de Café maakt de lekkerste thee voor restaurants, cafés en andere horecazaken. Met de theeplateaus serveer je haast moeiteloos thee met een maximale beleving. Ontdek hoe ook jouw horecabedrijf gasten betovert met de mooiste thee en theeplateaus.
Lees meer
11.04.2024

Is losse thee wat voor mijn horecabedrijf?

Overweeg je om losse thee te verkopen? Dat kan het weleens je beste idee ooit zijn. Losse thee in de horeca wordt namelijk met de dag populairder. Je kan met losse thee genieten van veel voordelen. Het is smaakvoller, milieuvriendelijker en een lust voor het oog. Met losse thee serveer je een ware beleving. Je klant kan het citroenschijfje in de citroenthee zien. Je gast gaat de thee die jij serveert echt ervaren. De horeca kiest steeds vaker voor losse thee. Is het ook wat voor jouw bedrijf?
Lees meer
10.04.2024

Koffiebranderij Fleur de Café: modern en energiezuinig

Ben je op zoek naar een koffiebranderij? Fleur de Café brandt koffie sinds 2014. De koffiebranderij in Deventer staat bekend om koffie van kwaliteit. De medewerkers delen de passie voor koffie. Elke dag wordt er gewerkt met alleen de beste koffiebonen. Met veel geduld, ambacht en precisie worden deze gebrand tot de lekkerste koffies. Zodat jij van de meest verfijnde koffiesmaken in huis haalt. Fleur de Café maakt koffie voor iedereen in de modernste koffiebranderij van Nederland.
Lees meer
04.04.2024

Zo kies je een verpakking voor private label koffie

Wil je koffie op de markt brengen? Dan wil je genoeg aandacht geven aan de verpakking. Deze is namelijk bijna even belangrijk als de inhoud zelf. Fleur de Café helpt je met koffieverpakkingen. Je kiest een bestaande zak of ontwerpt je koffiezak helemaal zoals jij het wil. Aan zowel de zak als het etiket kan jij zelf invulling geven. In dit blog ontdek je de kwaliteitskenmerken van Fleur de Café koffiezakken. Ook lees je alles over het verpakken van private label koffie.
Lees meer
29.03.2024

Aanmelden nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van Fleur de Café. Zo'n zes keer per maand krijg je na inschrijving een mail in je inbox inspirerende blogs, kortingsacties en nieuwe producten. Laat hieronder je mailadres achter om de nieuwsbrief te ontvangen in je inbox.
Lees meer
21.03.2024

Wat is de beste koffiemachine met koffiebonen voor thuis?

Koffiemachines zijn er in allerlei soorten en maten. Er is zoveel aanbod, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn filtermachines, volautomaten en luxere espressomachines. De prijzen zijn uiteenlopend en je weet niet waar je op moet letten. Hoe kies je nou de beste voor koffiebonen? Dit blog helpt je in de zoektocht naar de beste machine voor bij jou thuis.
Lees meer
20.03.2024

Arabica versus Robusta: welke koffie is de beste?

Je wil de beste koffie en staat voor de keuze. Kies je voor Arabica- of Robustabonen? Dit blog helpt jou op weg. In grote lijnen is arabica de meest gebruikte van de twee. De Robustaboon pakt de tweede plek. Maar is dat terecht? We duiken er in dit artikel dieper in. Zo kan jij ontdekken welke koffieboon het beste bij jou past.
Lees meer
20.03.2024

Dit is jouw groothandel in koffiemachines

Fleur de Café werkt dagelijks met koffie en koffiemachines. Hierdoor weten ze precies wat goede machines zijn. Ook kan je bij deze groothandel rekenen op nog meer gunstige voorwaarden. Veel machines zijn direct leverbaar en je krijgt als je wil hulp bij de installatie en de afstelling. Ontdek waar jij als wederverkoper nog meer op kunt rekenen bij deze groothandel in koffiemachines.
Lees meer