Fleur de Café

Filters weergeven
12.04.2024

Koffie aanbiedingen van Fleur de Café

Wij hechten er als ambachtelijke koffiebranderij aan om je een breed assortiment koffiebonen aan te bieden. Met zo'n 60 soorten groene koffiebonen afkomstig uit 20 verschillende landen kunnen we zeker aan jouw vraag voldoen. Om je als consument te kunnen laten genieten van onze koffies hebben wij elke maand een koffie van de maand en een aantal op=op koffies met korting.
Lees meer
01.09.2023

Vacature Stage plek

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café stage te lopen? Fleur de Café is altijd opzoek naar een stagiair(e) en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met je mee over de mogelijkheden. Fleur de Café is een erkend leerbedrijf.
Lees meer
19.04.2023

Maak kennis met het team van Fleur de Café

Het team van Fleur de Café is heel divers, maar ze hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal dol op koffie en thee. Onze medewerkers hebben ervaring in de koffie en thee industrie en zijn altijd opzoek naar de nieuwste smaken en trends. Maak kennis met onze gepassioneerde koffie- en theeliefhebbers!
Lees meer
14.04.2023

Wat doet een koffiebranderij?

Een koffiebranderij is een plek waar ruwe koffiebonen worden getransformeerd tot heerlijke bruine koffiebonen door middel van een ambachtelijk proces van branden. Het branden van de koffiebonen zorgt voor de ontwikkeling van de unieke smaken en aroma's die koffie zo geliefd maken. Benieuwd hoe dit proces in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer
08.02.2023

Open dag 6 februari 2023

Fleur de Café bestaat dit jaar 15 jaar en dat hebben we gevierd met een gezellige open dag. Er was van alles te doen en te beleven, wij hopen dat je net zo genoten hebt als ons.
Lees meer
06.01.2023

OPEN DAG: Fleur de Café bestaat 15 jaar

Fleur de Café bestaat 15 jaar en dit vieren wij met een feestelijke open dag op maandag 6 februari 2023! Iedereen is welkom en je hoeft je van te voren niet aan te melden.
Lees meer
20.05.2022

Bestellen en bezorgen

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo goed en zo snel mogelijk te verwerken. Is uw bestelling vóór 12.00 uur bij ons binnen, dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd.
Lees meer
20.05.2022

Klantenservice

De Klantenservice van Fleur de Cafe helpt u graag bij al uw vragen. Het lokale telefoonnummer en overige contactmogelijkheden vind je op deze pagina.
Lees meer
20.05.2022

Duurzaamheid bij Fleur de Café

Fleur de Café heeft 252 zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Fleur de Café is voortdurend bezig met het verduurzamen.
Lees meer
08.04.2022

Werken bij

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café te werken of stage te lopen? Maar staan er op dit moment geen vacatures open? Fleur de Café staat open voor open sollicitaties en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met jou mee over de mogelijkheden.
Lees meer
31.01.2022

Hoe maak je een webshop account aan?

Wij verwelkomen u graag als klant in onze webshop. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn raden wij u aan om een account aan te maken. Hoe u dit kan doen leest u in deze blog.
Lees meer
26.10.2021

Hoera, nieuwe website!

Fleur de Café heeft een nieuwe website ontwikkeld waarbij u als klant, horeca, winkel of wederverkoper makkelijk online kunt bestellen. De website omgeving is veranderd maar de producten blijven het zelfde.
Lees meer